Fostul internațional Laurențiu Toma, atac la adresa conducerii CSM Constanța: ”Comunică aceleași minciuni”

Fostul internațional Laurențiu Toma, atac la adresa conducerii CSM Constanța: ”Comunică aceleași minciuni”
📅 2024-10-18

Fostul handbalist cu 133 de selecții și 339 de goluri pentru prima reprezentativă le-a solicitat dobrogenilor să-i fie achitate drepturi salariale în valoare de 54.000 de euro pentru un contract care încă s-ar afla în derulare între cele două părți și care este întins până în 2027. 

Însă, oficialii lui CSM Constanța au susținut că angajamentul lui Laurențiu Toma, la fel ca și în cazul lui Rudi Stănescu, nu a fost preluat odată cu absorbirea echipei Handbal Club Dobrogea Sud (unde Toma și Stănescu erau legitimați) din vara anului 2022, astfel că, implicit, nu ar exista datorii către fostul internațional.

La scurt timp după apariția acestui comunicat al vicecampioanei României la handbal masculin, Laurențiu Toma și-a exprimat și el punctul de vedere. 

Replicile lui Laurențiu Toma și Rudi Stănescu: ”CSM Constanța, prin directorul Talpeș Andrei, comunică aceleași minciuni”

”CSM Constanța, prin dl. Talpeș Andrei (n.r. directorul clubului), comunică aceleași minciuni, fără suport probatoriu pe care le-a invocat în fața Comisiilor FRH dar și în fața instanțelor de judecată. Toate litigiile au fost pierdute de către CSM Constanța.

Devine penibil să observi cum președintele CSM Constanța, inventează scenarii, ca să se scuze și să nu-și recunoască culpa contractuală.. managerială.. etc. Cu atât mai mult cu cât această persoană e la conducerea unui Club finanțat din bani publici și sub conducerea căruia, în numai 2 ani de administrare, s-au închis secții sportive, s-au retras echipe din campionat, s-au ajuns la restanțe salariale de luni de zile pentru jucători și antrenori și s-a adâncit criza financiară în care se află Clubul, din cauza unor cheltuieli care sunt puse sub semnul întrebării atât de către presă dar și de către DNA.

Situația asta falimentară a CSM Constanța...la numai 2 ani de la înființare.... deși a avut un buget IMENS (din presă rezulta ca fiind cel mai mare din România, de 8 -10 milioane de euro pe an)....din bani publici, e tot din cauza lui Laurențiu Toma și a lui Rudi Stănescu?

Cu siguranță... nu... Și mai penibil este când dl. Talpeș face amenințări cu plângeri penale, dar în mod ironic el este singurul cercetat penal de către DNA, pentru fapte de corupție, în calitatea sa de președinte al CSM Constanța și în legătură cu cheltuirea banilor publici. Toate la nici 1 an de la înființare.

Laurențiu Toma și Rudi Stănescu: ”Andrei Talpeș amenință pe toată lumea cu plângeri penale”

Dar amenințările cu plângerile penale reprezintă ceva uzual pentru dl. Talpeș, el amenință pe toată lumea cu plângeri penale, inclusiv pe membrii Comisiilor jurisdicționale ale Federației Române de Handbal (comisii compuse din avocați, foști magistrați sau juriști cu minim 5-10 ani experiență). CSM Constanța îi amenința pe acești membri ai comisiilor FRH cu plângeri penale lungi sau costisitoare (DIN BANII PUBLICI) în scopul intimidării lor în a judeca spețele cu Rudi Stănescu sau Laurențiu Toma

Tot pe aceiași undă a penibilității se află și declarația d-lui Talpeș prin care afirmă că nu recunoaște contractele lui Toma și Rudi preluate de la AHC Dobrogea Sud, dar cu toate acestea a plătit o parte din remunerațiile lunare ale lor (până în decembrie 2022) fix în baza acestor contracte:

Contractele lui Laurențiu Toma și Rudi Stănescu / Foto: Comunicat Laurențiu Toma și Rudi Stănescu

Pâi cum vine asta d-le Talpeș, până acum ai recunoscut contractele lui Toma și Rudi preluate de la AHC și ai făcut plăți în baza lor din conturile CSM.. iar acum în 2024 nu le mai recunoști?”, au scris Laurențiu Toma și Rudi Stănescu în cadrul unui comunicat. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri digi sport

Anunț uriaș: Trent Alexander-Arnold i-a spus "DA" lui Real Madrid!

Anunț uriaș: Trent Alexander-Arnold i-a spus "DA" lui Real Madrid!

A venit confirmarea oficială! Ofertă de 250 de milioane de euro

A venit confirmarea oficială! Ofertă de 250 de milioane de euro

Oficialii Barcelonei, decizie în cazul contractului lui Lewandowski

Oficialii Barcelonei, decizie în cazul contractului lui Lewandowski

Nicolae Stanciu, la FCSB? Giovanni Becali a dat răspunsul

Nicolae Stanciu, la FCSB? Giovanni Becali a dat răspunsul

”Tricolorul” de la U21 ”promovat” de Iasmin Latovlevici la naționala mare a României

”Tricolorul” de la U21 ”promovat” de Iasmin Latovlevici la naționala mare a României

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.