”De două zile mă bate la cap”. Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a spus soția, Neli, înaintea meciului din Kosovo

”De două zile mă bate la cap”. Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a spus soția, Neli, înaintea meciului din Kosovo
📅 2024-09-16

La finalul partidei de la Priștina, una în care ”Tricolorii” au avut parte de o atmosferă ostilă, Mircea Lucescu (79 de ani) s-a relaxat și i-a lăudat pe fotbaliști pentru prestația din teren. Mai mult, ”Il Luce” a spus că este foarte bucuros de rezultat, mai ales că și-a dorit foarte mult un redebut cu dreptul pe banca României.

Neli Lucescu, mesaj către Mircea Lucescu: ”Să nu cumva să nu câștigați!”

Galerie Foto

Lucescu a dezvăluit, la conferința de presă, și ce mesaj i-a transmis soția Neli înaintea duelului de vineri seara. În spațiul public, s-a vehiculat ideea că Neli Lucescu nu ar fi agreat revenirea soțului la prima reprezentativă a țării noastre.

Lucescu a spus că, din contră, Neli i-a transmis că trebuie neapărat să câștige meciul cu naționala din Kosovo.

”Nu că nu a fost de acord (n.r. - cu revenirea la echipa națională), din contră.

De două zile dacă nu mă bate la cap. Mi-a și spus 'să nu cumva să nu câștigați. Nu cumva... Ține minte, că toată lumea e cu ochii pe tine.

Dacă te-ai hotărât să te întorci, nu poți să te întorci decât pentru așa ceva'.”, a spus, zâmbind, Lucescu, la conferința de presă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii celor din Kosovo i-au huiduit pe ”Tricolori” și au aruncat în ei cu o sticlă cu apă. Reacția lui Drăgușin

Meciul de la Priștina, din prima etapă a UEFA Nations League, s-a disputat cu ”casa închisă”, cu aproximativ 14.000 de suporteri în tribune, toți kosovari, pentru că România a fost penalizată de UEFA și nu a avut dreptul la o galerie.

Radu Drăgușin, reacție elegantă după ce s-a trezit ”amenințat” de un bidon cu apă. A pus stop pe piept

La final de meci, în drum spre vestiare, ”Tricolorii” au fost huiduiți copios, iar de undeva din tribună cineva a aruncat cu o sticlă cu apă. Drăgușin a reacționat imediat. A pus stop pe piept cu respectivul recipient, după care a salutat publicul și a continuat drumul.

Galerie Foto

Încă dinaintea partidei, kosovarii i-au huiduit pe fotbaliștii lui Mircea Lucescu (79 de ani). Momentul dedicat imnurilor naționale a fost total compromis atunci când s-a intonat ”Deșteaptă-te, române!”. Pe fondul huiduielilor din tribune, Nicolae Stanciu și colegii săi au cântat imnul național și cu mai mult patos.

Atmosfera ostilă s-a menținut și pe durata partidei, iar la final a culminat cu momentul în care jucătorii naționalei României au plecat spre vestiare. Un fan a aruncat, înspre ai noștri, cu o sticlă cu apă de 0,5 l, iar Radu Drăgușin (22 de ani), care a sesizat pericolul, s-a înălțat și a pus un stop pe piept. Apoi, i-a salutat discret pe kosovari și și-a continuat liniștit de drum. 

Drăgușin a fost implicat și pe timpul partidei în mai multe clinciuri cu jucătorii gazdelor. De altfel, în minutul 90+4, fundașul lui Tottenham a și primit un cartonaș galben pentru un clinci cu fotbaliștii kosovari.

VIDEO cu finalul partidei Kosovo - România 0-3

”A fost ca un ștergător de parbriz. A ras totul”. Fotbalistul care l-a impresionat pe Mircea Lucescu

Dincolo de cele trei goluri, selecționerul a fost impresionat de travaliul ”Tricolorilor”, care au defilat în fața tribunelor ostile de la Priștina. Marius Marin (26 de ani), mijlocașul celor de la Pisa, a fost apreciat de ”Il Luce” pentru felul în care a făcut ”curățenie” la mijlocul terenului.

Lucescu a mai precizat și ce le-a cerut jucătorilor la antrenamente, anume un joc rapid, din pase scurte, dar a și dezvăluit că fotbaliștii s-au plâns că nu au fost învățați cu un astfel de stil la prima reprezentativă. Selecționerul a explicat și cum a gândit tactic acest meci.

”Am insistat la antrenamente, le-am spus că trebuie să controlăm jocul. Le-a fost foarte greu la antrenament, se plângeau că n-au fost învățați să joace repede pe spații mici, cu una-doua atingeri și le e greu, dar va fi bine. Important este că avem jucători de calitate.

Viteza celor trei din atac e senzațională, modul lor de a se comporta e fantastic. Nu mai spun de cei doi de la mijloc care au acoperit suprafața de teren foarte bine. Și Răzvan (n.r. - Răzvan Marin) și Stanciu (n.r. - Nicolae Stanciu), nu mai spun de disponibilitatea fundașilor centrali de a se bate pentru orice duel”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri digi sport

Reacția lui MM Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! PATRU cuvinte și sute de aprecieri

Reacția lui MM Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! PATRU cuvinte și sute de aprecieri

Reacția lui Dan Șucu, după ce Universitatea Cluj a deschis scorul pe Giulești împotriva Rapidului

Reacția lui Dan Șucu, după ce Universitatea Cluj a deschis scorul pe Giulești împotriva Rapidului

Italienii au dat verdictul despre Dennis Man, după ”dezastrul” Parmei din meciul cu Udinese

Italienii au dat verdictul despre Dennis Man, după ”dezastrul” Parmei din meciul cu Udinese

Cu ce s-a lăudat Bellingham înainte de startul din Champions League

Cu ce s-a lăudat Bellingham înainte de startul din Champions League

”Întărire” pentru Barcelona! Fotbalistul revine la echipă după 5 luni

”Întărire” pentru Barcelona! Fotbalistul revine la echipă după 5 luni

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..