EXHIBIȚIONISTUL a intrat în clase cu elevi! Avem dovada mușamalizării scandalului de la Liceul Dimitrie Leonida FOTO EXCLUSIV

EXHIBIȚIONISTUL a intrat în clase cu elevi! Avem dovada mușamalizării scandalului de la Liceul Dimitrie Leonida FOTO EXC
📅 2024-07-17

Exhibiționistul a intrat în clase cu elevi, dovada mușamalizării scandalului de la Liceul Dimitrie Leonida. Incidentul cu intrusul din curtea liceului Dimitrie Leonida din Constanța, petrecut anul trecut, se reaprinde odată cu apariția unor noi fotografii. Anul trecut, un necunoscut a intrat în curtea liceului și a făcut gesturi obscene în fața elevilor minori prezenți. Incidentul a fost surprins de telefoanele elevilor și a stârnit o adevărată furtună în comunitatea școlară.

În timpul unei pauze, tânărul a intrat în curtea liceului și a început să danseze și să facă gesturi obscene. Mai mulți elevi de clasa a noua au asistat la reprezentația individului, care pare a fi un fel de vedetă pe TikTok.

Câțiva elevi i-au raportat incidentul profesorului Marius Dumitrescu, imediat după revenirea la clasă. „Când am văzut imaginile, am fost foarte contrariat și am mers repede în curte, dar individul plecase. Am mers apoi la profesorul care era de serviciu pe școală în acea zi și i-am relatat ce mi-au spus copiii, dar acesta nu a fost deloc interesat, ba chiar îmi tot spunea că nu vrea să audă nimic despre asta. Probabil că nu voia să își asume nicio responsabilitate în legătură cu cele întâmplate. Din ce știu eu, paznicul nu era la școală atunci când s-a întâmplat incidentul. Nu știu dacă a fost anunțată poliția deși, după părerea mea, ceea ce s-a întâmplat este un lucru foarte grav”, a declarat profesorul Dumitrescu pentru Dezvăluiri.

Au fost găsiți vinovați elevii și profesorul care a anunțat conducerea!

Consiliul Clasei a decis să sancționeze elevii care au asistat la incident, scăzându-le nota la purtare cu 5 puncte. Decizia a fost motivată de faptul că elevii „au privit interesat” gesturile obscene ale intrusului, fără a anunța imediat direcțiunea sau un alt cadru didactic. Profesorul Dumitrescu a contestat sancțiunile impuse elevilor, considerând că vina este doar a liceului, pentru lipsa de securitate. „Văzând că nu sunt de acord cu sancționarea elevilor, colegii mei au refuzat să îmi dea procesul verbal să îl semnez, temându-se probabil că voi adăuga acolo comentariul meu defavorabil conducerii liceului”, a mai spus Marius Dumitrescu.

Șeful ISJ s-a antepronunțat și a găsit un țap ispășitor

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța a ordonat o anchetă pentru a determina cine din interiorul liceului este responsabil pentru faptul că intrusul a pătruns în curte. Ancheta, însă, nu a fost transparentă, iar șeful ISJ, Sorin Mihai, s-a antepronunțat în comunicarea publică și a sugerat că vinovat este profesorul Marius Dumitrescu.

Acuzațiile lui Sorin Mihai, preluate de unele publicații, au fost neclare și au frizat ridicolul, acesta afirmând că Dumitrescu este vinovat pentru că nu a mers în curtea școlii să îi aducă pe elevi la clasă, deși același inspector nu știe să numească o lege sau o prevedere a regulamentelor care îi cer unui profesor să facă acest lucru.

Nimeni nu a vrut să găsească adevărații vinovați

În timp ce Dumitrescu trebuia „executat” pentru o vină imaginară, nimeni nu s-a întrebat de ce directoarea Popescu nu era prezentă la liceu în momentul incidentului, de ce nu lăsase un înlocuitor, așa cum prevăd regulamentele, cine răspunde pentru programul „de boer” al paznicului, care lăsa liceul fără pază la primele ore din program.

Încă din timpul anchetei, au apărut zvonuri care indicau faptul că intrusul ar fi intrat și într-o sală de clasă, dar conducerea liceului nu a fost transparentă cu aceste informații. Camerele de supraveghere, care ar fi putut clarifica situația, nu au fost verificate. Sau cel puțin, nu au fost verificate în mod oficial

Au apărut astfel suspiciuni că ancheta a fost o încercare de mușamalizare a incidentului, pentru a-l scoate pe Dumitrescu drept țap ispășitor. Nici Sorin Mihai nu a fost foarte transparent, comunicând doar ce a crezut că îl avantajază și ignorând întrebările incomode.

Dosar la CNCD, rămas în pronunțare

Contrariat că a fost scos vinovat, Marius Dumitrescu s-a adresat Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), care a audiat-o pe directoarea Popescu și urmează să dea o sentință. Între timp, Hariclia Popescu a intrat în dizgrația celui mai mare susținător al său, șeful ISJ, care și-a amintit că doamnei îi va expira delegarea ca director și a schimbat-o din funcție.

Să fie de vină declarația pe care Heraclia a dat-o la CNCD? Să fie de vină faptul că șeful ISJ s-a antepronunțat în public și că aceste declarații ale sale din presă s-ar putea constitui ca probe în dosar?

Cert e că lanțul de iubire dintre inspectorul general și directoare s-a rupt atât de tare, încât sursele noastre spun că Hariclia Popescu ar fi mers la sediul ISJ Constanța și ar fi făcut un scandal monstru, din care nu au lipsit reproșuri, acuzații și amenințări.

Acest scandal a generat chiar și o revoltă în școală, unde mai multe cadre didactice interesate ca Hariclia Popescu să rămână pe funcție au încercat să împiedice aducerea unui nou director.

Dovada mușamalizării scandalului „EXHIBIȚIONISTUL”, de la Liceul Dimitrie Leonida

Recent, am intrat în posesia unor imagini cu intrusul, fotografiat într-o sală de clasă, înconjurat de elevi. Prin urmare, individul a intrat în liceu cu cel puțin o oră înainte de a se da în spectacol în curte. Acest lucru a fost înregistrat în mod cert pe camerele de supraveghere și ridică mari semne de întrebare legate de responasabilitatea directoarei și a profesorului de serviciu.

De asemenea, imaginile arată că ancheta internă nu a fost corectă și că adevărații vinovați au fost cruțați. S-a preferat găsirea unui țap ispășitor, posibil cu știința conducerii ISJ Constanța, al cărui șef a indicat cine e vinovat, înainte de începerea anchetei.

Acest lucru arată încă o dată cât de vulnerabili sunt copiii noștri în incinta școlii. Și mai arată cât de incompetenți și lipsiți de responsabilitate sunt cei care ar trebui să îi protejeze!

Mihai Răzvan ROTARU

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri dezvaluiri

Informare RAJA – Programul de furnizare a apei în localitatea Movilița

La nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Movilița (comuna Topraisar) din județul Constanța, s-a înregistrat în ultimele zile o scădere a debitului de apă de la nivelul sursei de captare, ca urmare a fenomenului de secetă accentuată și a temperaturilor extreme, concomitent cu o c...

Deputat George Șișcu: La mulți ani, Franța! Vive la France!

Deputat George Șișcu: La mulți ani, Franța! Deputatul George Șișcu, membru al Partidului Național Liberal (PNL) din Tulcea, a subliniat importanța valorilor promovate de Revoluția Franceză, cu ocazia Zilei Naționale a Franței. El afirmă că aceste valori continuă să inspire și să ghideze societăți...

Câteva date – înainte să cereți împușcarea urșilor

Decesul unei turiste în Bucegi, în urma unui atac, a reaprins dezbaterea pe tema populației de urși. Bineînțeles, ca orice dezbatere din România, notele definitorii ale acesteia sunt isteria și poziționările extreme, precum și soluții propuse ce frizează absurdul. Pentru a veni în ajutorul public...

Organizatorii UNTOLD Festival care ocupă locul 3 în lume, anunță lista artiștilor și DJ-ilor care vor urca pe cele opt scene ale ediției de anul acesta

În fiecare vară, sute de mii de fani alături de cei mai mari artiști și DJ scriu un nou capitol al uneia dintre cele mai frumoase experiențe de festival la nivel internațional, UNTOLD. Votat pe locul 3 în clasamentul oficial Top 100 Festivals, UNTOLD se pregătește ca în perioada 8-11 august să îș...

Program de furnizare a apei în localitățile Mircea Vodă și Satu Nou

Din cauza fenomenului de secetă accentuată și a temperaturilor extreme, s-a înregistrat o creștere semnificativă a consumului de apă în localitățile Mircea Vodă și Satu Nou din comuna Mircea Vodă, județul Constanța, concomitent cu scăderea debitului de apă la nivelul surselor de captare. Toate ac...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..