Ceremonie militară și religioasă la Cimitirul Eroilor din Tulcea, cu ocazia Zilei Naționale a României

Ceremonie militară și religioasă la Cimitirul Eroilor din Tulcea, cu ocazia Zilei Naționale a României
📅 2024-03-02

Lucian Simion și Ștefan Coman, consilierii președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, au participat vineri, 1 decembrie 2023, la Cimitirul Eroilor, la ceremonia militară și religioasă cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.

„Ziua Naţională ne oferă ocazia de a mulțumi înaintaşilor noștri pentru curajul civic manifestat de-a lungul istoriei și de a felicita Armata Română pentru dăruirea cu care își desfășoară activitatea în fiecare zi. Ziua Națională este și un imbold spre solidaritate, una dintre valorile și principiile de bază ale Uniunii Europene.

Contextul geopolitic actual, deosebit de delicat, a cărui dinamică afectează atât țara noastră, cât şi celelalte state membre și nu numai, ne forţează să ne dovedim capacitatea de a fi solidari şi de a ne implica în rezolvarea problemelor comune, fiind cu toţii responsabili de viitorul societăţii în care trăim și mai ales de viitorul generațiilor care ne vor urma.

Vă adresez îndemnul de a privi cu încredere şi curaj în viitor, conştienţi fiind că judeţul Tulcea a beneficiat de o dezvoltare majoră şi accelerată, grație investițiilor majore și pe termen lung realizate în ultimii ani.

Cu speranțe de mai bine pentru viitor și cu patriotism în suflet, permiteţi-mi, la ceas de sărbătoare națională, să vă transmit tuturor, în numele președintelui Horia Teodorescu, cele mai frumoase gânduri de sănătate, prosperitate, pace în suflet și în întreaga lume.

La mulţi ani, tulceni! La mulţi ani, dragi români din țară și de pretutindeni!“, a declarat cu acest prilej consilierul Lucian Simion.

Ceremonia militară și religioasă a cuprins oficierea serviciului religios, depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor, precum și defilarea detașamentului de onoare și a tehnicii militare pe strada Isaccei.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri dezvaluiri

Informare RAJA – Se oprește apa pe anumite tronsoane din cartierele Tomis II și Tomis III din orașul Constanța

RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului -“Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, din municipiul Constanța. Se oprește apa...

Simpatizanți SOS, scandal la Primăria Constanța, în timpul ședinței de consiliu local VIDEO

Simpatizanți SOS, scandal la Primăria Constanța. Acesta ar putea fi rezumatul unui incident violent provocat de câțiva adepți ai Dianei Șoșoacă. Aceștia au încercat să intre la ședința Consiliului Local, dar au fost împiedicați, pentru că sala era arhiplină. În această situație, bărbații au încer...

Line-up complet la Festivalul Massif

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai așteptat festival, Festivalul Massif, de la munte din România. Organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa anunță lista completă a artiștilor care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte. Festivalul Massif va avea loc...

Calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța pentru prima săptămână a lunii martie 2024

O nouă săptămână plină, cu meciuri importante, urmează pentru echipele CSM Constanța de volei, baschet, handbal, rugby și tenis de masă în ligile naționale, Divizia A. La fel și în competițiile de tineret, cadeți și speranțe așa cum arată și calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța pen...

Cum va fi finanțată creșterea pensiilor? Ce răspunde PSD la întrebarea momentului

Cum va fi finanțată creșterea pensiilor din acest an? PSD spune că banii vor veni din salariile mai mari și din creșterea numărului de angajați. Acestea realizări de anul trecut ale guvernului vor finanța mărirea pensiilor, susține PSD într-un comunicat de presă. Recordul de salariați înregistrat...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..