Noul sistem modern de taxare a călătoriilor publice, funcțional!

Noul sistem modern de taxare a călătoriilor publice, funcțional!
📅 2024-07-27

Municipiul Târgu Mureș face un nou pas semnificativ către modernizarea transportului public de călători, implementând plata biletelor de călătorie cu cardul bancar începând din 2 aprilie 2024.

Acesta este o componentă a sistemului de e-ticketing care este în implementare și care este menită să ușureze călătoriile urbane, să aducă o experiență mai eficientă pentru toți pasagerii.

În autobuzele unde există validatoare, călătorii ating cardul bancar sau telefonul, după caz, și o tranzacție în valoare de 2 lei are loc instantaneu.

Validatoarele de bilete sunt instalate nu numai pentru achiziționarea acestora, ci și pentru validarea biletelor achiziționate la automate sau a abonamentelor. Acest serviciu extins se va activa însă numai atunci când sistemul este preluat, funcționează automatele, iar vechile abonamente sunt schimbate.

Într-un demers de a îmbunătăți experiența călătoriei cu mijloacele de transport în comun, toate cele 144 de autobuze noi, electrice, hibride sau modelele BMC Granton BMC și Iveco, sunt dotate cu un sistem electronic destinat eliberării și validării legitimațiilor de călătorie.

Proiectul de modernizare a transportului public, intitulat “Modernizarea transportului public de călători al Municipiului Târgu Mureș”, este susținut financiar prin Programul Operațional Regional, cu o investiție totală de aproximativ 8,4 milioane de euro. Această inițiativă are ca scop îmbunătățirea serviciilor de transport public și adaptarea acestora la nevoile și așteptările actuale ale călătorilor.

Sistemul este pus în funcțiune, plata prin aceste dispozitive este validă, însă, fiind în perioadă de testare, pot apărea dificultăți. Dacă întâmpinați erori, vă rugăm să le semnalați șoferului, ori la Transport Local SA: 0265/26.90.77 sau office@transportlocal.ro.

Menționăm că posibilitatea de a cumpăra bilet de călătorie cu numerar la șofer rămâne disponibilă și în continuare, nu numai până când proiectul se va finaliza, ci va fi menținută pentru o perioadă suficient de lungă pentru a permite tuturor călătorilor cu transportul public să se familiarizeze cu noile opțiuni de plată.

Serviciul Relații Interne și Internaționale

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cuvantul liber

29 IULIE - ZIUA IMNULUI NAȚIONAL AL ROMÂNIEI

Ziua Imnului este sărbătoare oficială în România și aniversată prin lege, marcând data când “Deșteaptă-te, Române!”

Ciucă: În acest moment vă pot spune că până la finele anului nu va crește nicio taxă

“În acest moment vă pot spune că până la finele anului nu va crește nicio taxă, iar reducerea deficitului

Câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să comanzi de pe Shein și Temu

Rochii, costume de baie sau paltoane la 5, 6, 10 sau 20 euro. Ceasuri, genți de piele, ventilatoare de tavan

Săptămâna de muncă de patru zile în România: cum o aplicăm și avantajele sale

În domeniul dinamic al forței de muncă, căutarea echilibrului între viața profesională și cea personală

Bálványos 2024

Maghiarii din afara Ungariei gândesc în termeni de familie și consideră transmiterea identității maghiare

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..