Șoșoacă dă de greu în Europa

Șoșoacă dă de greu în Europa
📅 2024-07-20
Şoşoacă

Partidul SOS România nu a fost admis în noul grup europarlamentar „Europa Națiunilor Suverane”, anunțat marți de Tomio Okamura, liderul partidului ultranaționalist și xenofob ceh SPD.

Grupul include partidul de extrema dreaptă german „Alternativa pentru Germania” (AfD), conform agenției Reuters.

Partidul SOS România nu a fost acceptat în nou-formata fracțiune a Parlamentului European (PE) numită Europa Națiunilor Suverane. Crearea noului grup reprezentativ a fost anunțată marți de unul dintre liderii ultranaționalistului SPD ceh, Tomio Okamura, subliniind că și Alternativa de extremă dreapta pentru Germania (AfD) este membră a grupului, a informat Reuters. miercuri. Familiei de partid s-a alăturat și ungurul Mi Hazánk Mozgalom, al cărui președinte, László Toroczkai, a scris într-o postare X că, la cererea lor, S.O.S.

Fracțiunea a respins aderarea României. Fracțiunea Europa Națiunilor Suverane are 28 de membri, dintre care 14 reprezintă AfD, restul sunt reprezentanți ai partidelor mai mici bulgară, cehă, franceză, lituaniană, poloneză, slovacă, spaniolă și maghiară. Pentru crearea unei fracțiuni PE sunt necesari cel puțin 23 de reprezentanți, care trebuie să reprezinte cel puțin un sfert din statele membre. Partidul SOS România are doi europarlamentari în Diana Şoşoacă şi Luis Lazarus.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cotidianul

Ministrul britanic de Interne, mesaj ferm după violenţele din Leeds

Poliţia britanică a precizat că a fost sesizată joi în jurul orei 17:00, "după ce... [...] The post Ministrul britanic de Interne, mesaj ferm după violenţele din Leeds appeared first on Cotidianul RO.

Succes românesc la Olimpiada Internaţională de Matematică

Rezultatele obţinute de cei şase elevi din echipa noastră sunt... [...] The post Succes românesc la Olimpiada Internaţională de Matematică appeared first on Cotidianul RO.

Ziua Aviației Române. Ce nu s-a văzut la televizor (fotoreportaj)

În cadrul evenimentului de la Monumentul Eroilor Aerului, din Piaţa Aviatorilor, au zburat următoarele aeronave: [...] The post Ziua Aviației Române. Ce nu s-a văzut la televizor (fotoreportaj) appeared first on Cotidianul RO.

Pesticide în legume şi fructe. Care-i înşelătoria

Precizarea ministerului a venit după ce în spaţiul public au apărut o serie de informaţii legate de... [...] The post Pesticide în legume şi fructe. Care-i înşelătoria appeared first on Cotidianul RO.

Nu e glumă, postul de selecționer al Angliei, scos la concurs!

Cu siguranță că oricine accesează această informație referitoare la faptul că succesorul lui Gareth Southgate pe banca... [...] The post Nu e glumă, postul de selecționer al Angliei, scos la concurs! appeared first on Cotidianul RO.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..