Gluma de 1 Aprilie făcută de Donald Trump

Gluma de 1 Aprilie făcută de Donald Trump
📅 2024-04-19

„Îmi suspend campania”: Donald Trump a creat luni o surpriză trimiţând acest mesaj susţinătorilor săi, o glumă de 1 aprilie, care avea de fapt scopul de a strânge noi fonduri pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează AFP.

Fostul preşedinte republican, care încearcă să-l înlăture pe democratul Joe Biden de la Casa Albă, a trimis acest scurt text alegătorilor săi prin e-mail şi SMS împreună cu un link.

Accesând mesajul, susţinătorii săi au ajuns pe un site şi li s-a cerut să doneze 5.500 sau 3.300 de dolari pentru campania electorală.

„Chiar credeaţi că îmi voi suspenda campania? April Fools!”, a scris Trump cu majuscule.

De câţiva ani, alegătorii americani au fost asaltaţi cu SMS-uri, e-mailuri şi apeluri în care li se cerea să contribuie financiar la candidaturi.

Acest lucru obligă echipele candidaţilor să fie din ce în ce mai creative pentru a ieşi în evidenţă. Într-o ţară în care victoriile electorale se câştigă cu miliarde de dolari, donaţiile pe care le adună sunt extrem de preţioase.

Donald Trump îşi atrage în mod constant susţinătorii vorbind despre problemele sale legale.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cotidianul

Mult zgomot pentru conferința lui Cîrstoiu

Marea conferință de presă a profesorului Cătălin Cîrstoiu n-a lămurit nimic [...] The post Mult zgomot pentru conferința lui Cîrstoiu appeared first on Cotidianul RO.

Cîrstoiu regretă că nu l-a ascultat pe Băsescu

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat, vineri, că expunerea publică i-a făcut "mult rău" în viaţa personală, [...] The post Cîrstoiu regretă că nu l-a ascultat pe Băsescu appeared first on Cotidianul RO.

Ursula von der Leyen avertizează asupra unui atac hibrid în Europa

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra [...] The post Ursula von der Leyen avertizează asupra unui atac hibrid în Europa appeared first on Cotidianul RO.

Nicușor Dan. ”Mi-e greu să cred că o să rămână în cursă Cătălin Cîrstoiu”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, [...] The post Nicușor Dan. ”Mi-e greu să cred că o să rămână în cursă Cătălin Cîrstoiu” appeared first on Cotidianul RO.

Orban către oficialii UE: ”Luaţi-vă pălăria şi plecaţi!”

Oficialii care conduc instituţiile UE trebuie înlocuiţi după alegerile europarlamentare, întrucât nu merită încă o şansă [...] The post Orban către oficialii UE: ”Luaţi-vă pălăria şi plecaţi!” appeared first on Cotidianul RO.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..