Ursulețul Baloo a luat-o razna, nici Bianca Drăgușanu nu-l mai recunoaște! Ce-ai făcut, Găbiță?!

Ursulețul Baloo a luat-o razna, nici Bianca Drăgușanu nu-l mai recunoaște! Ce-ai făcut, Găbiță?!
📅 2024-04-11

Nu te supăra, ești Gabi Bădălău?? Da? Se așterne tăcerea… Este un dialog imaginar cu afaceristul, în stradă, după ce a fost găsit pe Instagram. Ușor de ”derulat” concluzia: Găbiță din poze nu seamănă deloc cu cel real! Aplicații, filtre, deh, și tehnica asta!!, toate s-au ”năpustit” pe fața lui. Și a ieșit, băiatul, nou-nouț, ca din cutie, e țiplă acolo, pe pagina de socializare, doar că… Ne întoarcem la primul rând: se așterne tăcerea! CANCAN.RO are imaginile, real / fake, curg câteva rânduri, apoi, e rândul cititorilor să-și dea cu părerea! Vizionare distractivă vă dorim!

Gabi Bădălău s-a umflat în pene și a scăpat din ”zgarda” Biancăi Drăgușanu, femeia care începuse să-l pună cu botul pe lăbuțe în urmă cu peste trei ani, când cei doi au intrat în ”hora” relației. Fiul fostului ministru al Economiei s-a avântat, însă, și peste gard, atunci când a zărit o frumusețe de ”puicuță”, tinerică, trasă prin inel, trasă prin chinurile de la sala de fitness. Ce mai, fata l-a bulversat și atunci a rupt ”lațul” și a zbughit-o. Plin de cadouri, pe care le-a avansat pentru a-i intra în grații. Gurile rele spun că a reușit, altele, că tinerica încă îl fierbe la foc mic. Om vedea cum se va finaliza!

Realul Gabi Bădălău și fake-ul Gabi Bădălău!

Dar craiul nostru are o nouă metodă de agățat, aici e haioasă povestea. Pe rețelele de socializare nu mai este Gabi Bădălău! Da, ați citit bine, pentru că imaginile postate nu seamănă nici în ruptul capului cu el, băiatul pe care CANCAN.RO l-a surprins de atâtea ori alături de Bianca Drăgușanu. Gabi folosește, de aproape jumătate de an, o aplicație trăsnet, care îl transformă aproape în totalitate. E vorba despre chipul lui, pe care l-a întinerit uluitor. Și l-a făcut și ”drăgălaș”, ce mai, manechin curat, oare cum de nu l-au racolat celebrii designeri??!! Ca dovadă, atașăm câteva imagini de pus în ramă (el sigur le-a pus). Nu iese la socoteală deloc.

Să nu uităm: cică prin oraș i se mai spune ”Ursulețul”, iar cei mai ”curajoși” l-au plasat deja în ”Cartea junglei”, lesne de înțeles cine e: Baloo! Să ne mai lungim cu ”complimentele”? N-are sens, pozele vorbesc deja în gura mare!

Partea serioasă a articolului: telenovela Bianca – Bădălău, primul episod al anului

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit acum mai bine de trei ani. Afaceristul a cucerit-o, a început relația. Au survenit, nu după mult timp, certurile. Despărțire / împăcare. Telenovelă curată. Ea l-a iertat, cadourile cică au făcut jocul, deși Bianca se plângea amicelor că iubitul ei e cam zgârcit.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău surprinși în ipostaze romantice de CANCAN.RO

Ultimul scandal? Chiar la începutul anului, când Bădălău s-a amorezat de o antrenoare de fitness! Pe care vrea musai să o aibă lângă el. A ”atacat-o” cu de toate, Bianca a luat foc și l-a ”executat”, el s-a revanșat tot cu niște cadouri. Așa că, a doua zi, tot de braț cu ea a ieșit. Ba a și ”apăsat-o” cu un sărut în plină stradă (Vezi AICI imaginile). Tare plină de neprevăzut e viața asta!!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Povestea fabuloasă a Laurei Anghel, regina cu Rollsuri și avioane private la scară. Ieri frizeriță, azi putred de bogată: cum a pus-o!

“După muncă și răsplată” – este o veche vorbă românească, iar Laura Anghel a tras din greu, iar acum duce o viață la care multe femei nici nu îndrăznesc să viseze. Pe când lucra ca […]

VIDEO EXCLUSIV! Și-a scos nevasta la terasă ca să “celebreze” 15 ani de la amantlâc!

Lucian Mândruță și-a scos soția la terasă, să „sărbătorească” 15 ani de la… amantlâc, în prezența fiului și al iubitei acesteia. Iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Cuplul a ...

Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze uluitoare. Imagini strigătoare la cer!

.Imagini strigătoare la cer!Au trecut mai bine de opt luni de la tragedia din stațiunea 2 Mai, unde doi adolescenți și-au pierdut viața. Autorul tragediei, Vlad Pascu, se află în închisoare, iar recent i-a fost […]

Ex-ul Simonei Halep a fost în inspecție la “Casa Albă”, iar CANCAN.RO are imaginile “Am discutat cu…” + Motivul

Toni Iuruc este o prezență discretă, iar de la divorțul de Simona Halep bărbatul s-a concentrat mult pe afacerile pe care le are și mai puțin pe viața personală. Recent, milionarul a fost surprins în timp […]

Tudor de la Fly Project și Anamaria Ionescu, dezvăluiri pe care nu le-au făcut nici în finala Power Couple: “Nu am avut cu lunile ce mânca!”

Tudor de la Fly Project și Anamaria Ionescu au ajuns până în finala show-ului Power Couple, iar la CANCAN EXCLUSIV au fost extrase concluziile după difuzarea de pe Antena 1. Finaliștii au făcut dezvăluiri de […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..