Toni Iuruc pare că încă suferă după Simona Halep

Toni Iuruc pare că încă suferă după Simona Halep
📅 2024-03-02

Toni Iuruc (44 de ani) este încă în convalescență după divorțul de Simona Halep. Sâmbătă seară, omul de afaceri a fost la Uanderful probabil după “prospături”, însă de plecat a făcut-o, ca aproape de fiecare dată, singur. Pe românește, a “dat-o în fileu” din nou, iar CANCAN.RO are imaginile și le prezintă în exclusivitate. Suntem, însă, convinși că, în cele din urmă, va răsări soarele și pe strada machedonului.

În urmă cu un an, CANCAN.RO publica poze cu Toni Iuruc, singur-cuc și îngândurat (DETALII AICI), semn că separarea de Simona Halep a lăsat răni adânci în sufletul său. Prietenii îi sunt, din fericire, alături și încearcă, pe cât posibil, să-i ridice moralul. Cu fiecare ocazie, îl invită și pe el atunci când ies la distracție, în speranța că afaceristul își va găsi un nou suflet pereche. Din păcate, până acum nu a avut noroc. Important este, totuși, că este o prezență constantă în cluburile de noapte.

(VEZI AICI: SIMONA HALEP A VÂNDUT VILA ÎN CARE A LOCUIT CU TONI IURUC, IAR CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE. 5 MILIOANE € DINTR-UN FOC! AM AFLAT CINE ESTE NOUL PROPRIETAR)

Nu femei, nu dans, nu alcool…

Împreună cu două cupluri, Toni Iuruc s-a relaxat, în weekend, la Uanderful, unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală. Nu i-a picat, însă, în plasă nicio tinerică. Fostul soț al Simonei Halep a fost super cuminte în club, nici măcar nu a dansat, și, mai mult, nu a consumat nici alcool. A preferat doar compania celor cu care a venit să-și “omoare” timpul liber.

Toni Iuruc nu a consumat alcool la Uanderful

Pe la 2:30 dimineața, omul de afaceri a simțit nevoia să se retragă “la depou” pentru binemeritata odihnă.

A plecat, din nou, singur

Toni Iuruc a plecat (din nou) singur spre casă, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. S-a urcat la volanul mașinii personale și dus a fost.

Toni Iuruc se retrage spre mașină

A “dat-o în fileu” din nou, dar are balta pește. Poate va avea mai mult noroc și – foarte important – tupeu data viitoare. Noi îi urăm succes! 😊

Simona Halep și Toni Iuruc, divorț după un an

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, după care cei doi au descins la Fratelli, un local de lux din Mamaia, pentru un party grandios. Printre artiştii care au cântat la nuntă s-au numărat Loredana, Holograf, dar și trupa de muzică macedonească Pindu. La eveniment au luat parte în jur de 300 de persoane.

Fără noroc în dragoste!

Altfel, Toni Iuruc are, fără discuție, ghinionion pe plan sentimental. Afaceristul este lovit de blestemul căsătoriilor, toate eșuate într-un interval relativ scurt de ani. Simona Halep este ultima mireasă dintre cele trei pe care afaceristul le-a avut și pe care, din păcate pentru el, le-a pierdut.

Toni Iuruc a mai fost însurat de două ori, până să o cunoască pe Simona Halep. Alina a fost prima soție a machedonului, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Liana a fost cea de-a doua parteneră în acte a omului de afaceri. Au făcut doar cununia civilă, însă legătura s-a rupt rapid.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

CANCAN.RO are primele imagini de la plecarea concurenților la show-ul de pe Antena 1. S-a format, deja, prima bisericuță la Asia Express!

Filmările celui mai dur show de la Antena 1 încep curând, iar concurenții sunt îmbarcați chiar în primele ore ale zilei de 2 martie! Se pare că primăvara a început cu aventura vieții pentru nouă […]

Ioana a schimbat ținuta de mărțișor și… Doamna Năstase a prins ”buchetul” de la altcineva?!

La 47 de ani, Ioana, nimeni alta decât soția lui Ilie Năstase, arată mereu ca „scoasă dintr-o revistă”. Are o siluetă de invidiat și iese mereu în evidență și grație vestimentației sale. Bruneta a fost […]

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, și tovarășul lui au ”traficat” un buchet de flori

Toni Iuruc (44 de ani) a avut treabă de 1 Martie. În lipsa unei partenere oficiale, omul de afaceri a “traficat” un buchet de flori pentru o altă reprezentantă a sexului frumos, iar CANCAN.RO vă […]

Ursulețul Baloo a luat-o razna, nici Bianca Drăgușanu nu-l mai recunoaște! Ce-ai făcut, Găbiță?!

Nu te supăra, ești Gabi Bădălău?? Da? Se așterne tăcerea… Este un dialog imaginar cu afaceristul, în stradă, după ce a fost găsit pe Instagram. Ușor de ”derulat” concluzia: Găbiță din poze nu seamăn&...

Iubitul celei mai stilate femeie din România are motive să ”tremure”? ”Dacă ajungem să ne cramponăm din asta…”

Alexandra Ungureanu a câștigat în urmă cu trei ani titlul de cea mai stilată femeie din România, iar hainele sunt mai mult decât o pasiune pentru ea. Prezentă în fața publicului încă din adolescență, Alexandra […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..