Ce a făcut Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, de 1 Martie

Ce a făcut Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, de 1 Martie
📅 2024-04-12

Toni Iuruc (44 de ani) a avut treabă de 1 Martie. În lipsa unei partenere oficiale, omul de afaceri a “traficat” un buchet de flori pentru o altă reprezentantă a sexului frumos, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Omul de afaceri încearcă, pe cât posibil, să treacă peste divorț, iar unul dintre amici săi, fost handbalist îi este alături.

În urmă cu aproximativ un an, CANCAN.RO publica poze cu Toni Iuruc, singur-cuc și îngândurat (DETALII AICI), semn că divorțul de Simona Halep a lăsat răni adânci în inima sa. Prietenii îi sunt, din fericire, alături și încearcă, pe cât posibil, să-i ridice moralul. Bogdan Voina, fost sportiv de performanță, în prezent om de afaceri, este unul dintre cei care nu-l lasă niciodată la greu pe fostul soț al ex-liderului WTA.

(VEZI AICI: SIMONA HALEP A VÂNDUT VILA ÎN CARE A LOCUIT CU TONI IURUC, IAR CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE. 5 MILIOANE € DINTR-UN FOC! AM AFLAT CINE ESTE NOUL PROPRIETAR)

A cumpărat un buchet de flori

Pe 1 Martie, Toni Iuruc s-a prezentat la Florăria Iris din Piața Dorobanți, de unde a cumpărat un superb buchet de flori. Nu singur, ci însoțit de Bogdan Voina, bunul său amic.

Toni Iuruc, în mână cu un buchet de flori, pe 1 Martie

Ulterior, cei doi au au luat-o pe jos, doar mișcarea e bună indiferent de moment. Pe drum, ex-handbalistul și-a făcut puțin de lucru, la fel ca machedonu. S-au întreținut, preț de câteva zeci de secunde, cu o mai veche cunoștință, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Într-un final, fostul sportiv s-a urcat la volanul unui Mercedes, iar Toni Iuruc în dreapta sa. Amândoi au plecat spre zona Băneasa, după ce au “traficat” buchetul de flori care era destinat, cel mai probabil, partenerei lui Bogdan Voina.

Buchetul cumpărat de Toni Iuruc a ajuns, într-un final, la Bogdan Voina

Simona Halep și Toni Iuruc, divorț după un an

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021, după care cei doi au ajuns la Fratelli, un local de lux din Mamaia, pentru un party de cinci stele. Printre artiştii care au cântat la eveniment s-au numărat Loredana, Holograf, dar și trupa de muzică macedonească Pindu. La chef au luat parte în jur de 300 de persoane.

Fără noroc în dragoste!

Altfel, Toni Iuruc are ghinionion în dragoste. Omul de afaceri este lovit de blestemul căsătoriilor, toate încheiate într-un interval relativ scurt de ani. Simona Halep este ultima mireasă dintre cele trei pe care machedonul le-a avut și pe care, din păcate pentru el, le-a pierdut.

Toni Iuruc a mai fost însurat de două ori, până să o cunoască pe Simona Halep. Alina a fost prima soție a afaceristului, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Liana a fost cea de-a doua parteneră în acte a bărbatului. Au făcut doar cununia civilă, însă relația s-a rupt rapid.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

“Mama la copil” n-are nimic împotrivă… Piți Jr., tur nocturn cu “pofta inimii” & ”bilet de voie” de la oficiala: “Are dreptul să se plimbe cu oricine dorește”

Alex Pițurcă a fost surprins de CANCAN.RO în timp ce se plimba-n Herăstrău cu ”pofta inimii”! Culmea culmilor, avea aprobare de la ”mama la copil”. Christina Ich este o concubină foarte indulgentă, îl lasă pe […]

Văduva lui Sergiu Nicolaescu s-a reinventat alături de noul soț, nimeni altul decât medicul care l-a operat pe regretatul regizor. Transformare INCREDIBILĂ la 11 ani de la dispariția răposatului!

Timpul nu iartă pe nimeni, iar imaginile cu Dana Nicolaescu, văduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, sunt dovada! CANCAN.RO a surprins-o pe fosta soție a marelui regizor în timpul unei ieșiri alături de actualul ei partener, […]

La 39 de ani, știe ”joaca” bine! Andreea Bălan l-a hiper-stimulat pe sărmanul iubit. A erupt ”vulcanu’” pe trotuar, la service!

Lui Victor Cornea i s-a întărit „reverul”! Acest text nu este neapărat despre tenis, chiar dacă protagonistul nostru activează în „sportul alb”. Pentru o mai bună înțelegere a situației, rămâneți alături...

Cătălin Bordea, măsura radicală pentru fosta soție, Livia. A pus-o pe blacklist!

Juratul de la iUmor, Cătălin Bordea, a luat măsuri pentru a-și șterge din memorie tot ce are legătură cu fosta sa soție. Atât Livia Eftimie, cât și fostul său bun amic, Spike, acum cuplat cu […]

Scandal uriaș la vârful lumii interlope din București. Soția unui mafiot celebru, filmată pe ascuns de șoferul milionarului

Un interlop din cartierul bucureștean Berceni a publicat pe o platformă de socializare un clip video despre care lasă de înțeles că l-ar fi înregistrat pe ascuns în timp ce întreținea raporturi sexuale cu soția […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..