Tentativă eșuată a Duduienilor! Florin Salam și Leo de la Kuweit le-au dat lovitura! Sunt buni de plată!

Tentativă eșuată a Duduienilor! Florin Salam și Leo de la Kuweit le-au dat lovitura! Sunt buni de plată!
📅 2024-07-12

Mai mulți lideri ai clanului Duduianu au primit pedepse dure în dosarul șantajării maneliștilor, între care Florin Salam și Leo de la Kuweit. Printre cele mai mari pedepse le-au primit Florin Duduianu, cunoscut sub numele de Anaser, care a fost reținut la Los Angeles, pentru intrare ilegală în Statele Unite, acolo unde ar fi participat la presupuse infracțiuni. Următorii care au primit pedepse grele în 2020 sunt de Văduva Sofian, zis Denom, și Ionuț Văduva, numit Seif. În urmă cu doar câteva zile, unul dintre ei a încercat să-și reducă pedeapsa. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Sofian Văduva, alias Denom, unul dintre interlopii din clanul Duduianu, a încercat să scape de o condamnarea de opt ani și șase luni, primită în urmă cu patru ani. În timp ce așteaptă sentința definitivă în dosar, Denom a pus la cale un plan de reducere a pedepsei primite în 2020. Interlopul a formulat o cerere prin care solicită eliberarea condiționată, dar și contopirea unor pedepse pentru a obține o condamnare redusă în proces. Iată ce au decis judecătorii de la Judecătoria Sectorului 1 București.

Liderul Clanului Duduianu, strategie de a scăpa de închisoare

Denom, liderul clanului Duduianu a încercat să scape de închisoare

(VEZI Și: LOVITURĂ DURĂ PENTRU CLANUL DUDUIANU! 11 MEMBRI AU FOST REȚINUȚI. DE CE SUNT ACUZAȚI INTERLOPII + CE S-A GĂSIT LA PERCHEZIȚII)

Judecătorii au respins cererea formulată de Sofian Văduva, însă acesta a făcut contestație. Și aceasta a fost respinsă de judecători, astfel că interlopul Denom rămâne cu pedeapsa de opt ani și șase luni primită în 2020. Mai mult, instanța l-a obligat pe Sofian Văduva și la plata cheltuielilor de judecată.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul VĂDUVA SOFIAN împotriva sentinţei penale nr. 2271/16.08.2023 pronunţate de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în dosarul penal nr. 20531/4/2023. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă contestatorul la plata sumei de 440 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru contestator, av. Tudorache Costel Laurenţiu în cuantum de 340 lei, rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”, a decis instanța.

În prezent, Sofian Văduva, Florin Duduianu, Ionuț Văduva și complicii lor își așteaptă hotărârea definitivă în procesul în care au primit pedepse grele pentru că au șantajat și terorizat mai mulți artiști. Conform procurorilor, Florin Salam a fost abordat de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis, pe numele real Nicolae Duduianu, și Vențer Nicoale Mihai, care l-au terorizat pe rând. Procurorii au reușit să probeze faptele de șantaj comise de interlopi în perioada 2019-2020.

Florin Salam, terorizat de Duduieni, și-a angajat gărzi de corp

Florin Salam și Leo de la Kuweit, terorizați de interlopii Clanului Duduianu

Surse din apropierea lui Florin Salam au dezvăluit pentru CANCAN.RO că manelistul ar avea acum spatele asigurat și ar fi angajat mai multe gărzi de corp care să-l însoțească nonstop. În urmă cu doi ani, Anaser și Florin Salam se înțepau reciproc pe live-uri în legătură cu declarațiile pe care manelistul le-a făcut în instanță.

„Băi, Salame, băi cumetre! Ai declarat la televizor, în fața jurnaliștilor, că tu nu ai dat nicio declarație, că nu ai făcut nimic. Dar declarațiile scoase din dosar sunt ale mamei mele?! Să moară copiii tăi dacă te-am șantajat!”, a spus Anaser într-un live.

Florin Salam a venit cu răspunsul: „Un răspuns pentru cumătrul Anaser. Nu am spus niciodată în viața mea că tu mi-ai luat banii! Nu-mi place că m-ai pus să jur pe copiii mei!”, a spus manelistul.

Comparativ cu alte victime din dosar, Florin Salam a scăpat ușor cu șantajul, dacă ținem cont de faptul că unii artiști au fost bătuți, sechestrați și tâlhăriți. De exemplu, Sofian Văduva, zis Denom, a fost acuzat că l-a șantajat pe Leo de la Kuweit, pe numele real Leonard Octavian Gaftone, și l-a sechestrat și tâlhărit, alături de Anaser pe Marian Marin, cunoscut sub pseudonimul de Marinică Nămol. Paguba produsă maneliştilor este de peste 100.000 de euro, spun procurorii.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Ea este noua cucerire a lui Andrew ”Cobra” Tate! CANCAN.RO are imaginile momentului!

Andrew Tate este, fără discuție, un cuceritor! Bărbatul care a făcut public tot felul de afirmații misogine, spunând în repetate rânduri că femeile ar trebui să fie supuse bărbatului, că el doar se folosește de […]

Reacția Cristinei Cioran când s-a întâlnit, după 3 luni, cu Alex Dobrescu

După mai bine de trei luni în care nu au avut voie să mai ia legătura unul cu altul nici măcar online, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit la tribunal. El a cerut revocarea […]

Munca din ultimii patru ani s-a dus pe Apa Sâmbetei! Lena a pierdut tot: ”Am crezut că mor!”

Lena, soția lui Gabi Enache, c-un ochi râde, cu altul plânge! Deși se bucură că a ieșit cu bine din sesiune, căci urmează două mastere, fotomodelul este supărat nevoie mare după ce a rămas fără […]

Alex Dobrescu s-a căit în zadar! Cristina Cioran nu l-a iertat, mai mult… A primit lovitura de grație!

Dorul este din ce mai apăsător pentru Alex Dobrescu! Bărbatul, care momentan are un ordin de restricție emis pe numele lui, încearcă să facă tot posibilul pentru a scăpa de el și a-și putea vedea […]

Seducătoarea lui Adi ”Cobra” Ilie o face din nou! Și-a tras Rolls-ul la bordură, apoi și-a etalat ”Vuittonii” de 10.000 €

A dispărut un timp de pe scena mondenului, dar Găbița și-a amintit că a făcut puțintică istorie prin CANCAN.RO, așa că a revenit în forță. Fostă amantă a lui Vasile Turcu, neînfricată la veninul ”CobreiR...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..