Adrian Minune a digitalizat dedicațiile. Care sunt prețurile

Adrian Minune a digitalizat dedicațiile. Care sunt prețurile
📅 2023-12-02

Adrian Minune, supranumit „Regele maneleliștilor”, a trecut la un nivel superior. Îndrăgitul artist apelează la inteligența artificială ca să nu mai greșească nimeni buzunarul. A digitalizat dedicațiile, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Adrian Minune nu se încurcă la bani puțini! În anul 2018, la un eveniment, „Regele maneliștilor” s-a simțit jignit când un petrecăreț i-a oferit 10 lei pentru o dedicație. Tânărul intenționa să le dedice o manea soției și fratelui său. Artistul, pur și simplu, nu s-a putut abține când a văzut suma pe care a primit-o de la invitat.

„Mi-a dat 10 lei. Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul?”, a fost reacția lui Adrian Minune, care a scos din buzunar o bancnotă de 500 de euro și l-a chemat înapoi pe petrecăreț. „Ia, vino încoa’!”, i-a strigat manelistul. Tănărul, însă, nu s-a întors, iar respectivul moment a devenit viral pe internet și pe rețelele sociale.

Adrian Minune a apelat la inteligența artificială

Timpul a trecut, iar tehnologia a evoluat. Lucru de care Adrian Minune, care are milioane de fani în România și în străinătate, nu avea cum să nu profite. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, „Regele maneliștilor” apelează, de ceva timp, la inteligența artificială ca nu cumva și alte persoane să cadă în „păcat” și să apeleze la buzunarul greșit.

(VEZI AICI: CÂȚI EURO A PRIMIT ADRIAN MINUNE PENTRU O DEDICAȚIE DE LA DEPUTATUL “BITANU”, FRATELE LUI LUDOVIC ORBAN. VIDEO)

1.000 de euro o dedicație cântată

Mai exact, Adrian Minune a digitalizat dedicațiile. Este, probabil, primul cântăreț de muzică de petrecere care a făcut asta, semn clar că are în jurul său profesioniști desăvârșiți, care știu să-i vândă imaginea și, în același timp, să facă bani frumoși. Am aflat și tarifele pe care le percepe „Regele maneliștilor” și le prezentăm în exclusivitate, în varianta originală.

Adrian Minune pleacă de la fiecare petrecere cu foarte mulți bani (foto: instagram)

Primite ca mesaj multimedia

Adrian Minune anunță că după ce banii vor intra în cont, fanii vor primi dedicația pe smartphone, ca mesaj multimedia. Ca să nu existe confuzie, artistul a oferit și câteva exemple de dedicații:

Nimeni nu mai poate greși buzunarul

Ca o concluzie, nimeni nu mai poate greși acum buzunarul! Adrian Minune a digitalizat dedicațiile, costul uneia fiind 500 sau 1000 de euro, în funcție de tipul ei (vorbită sau cântată). Când va fi cazul, CANCAN.RO va reveni și cu alte proiecte implementate de „Regele maneliștilor” pentru că suntem convinși că cei din anturajul pregătesc și alte surprize pentru fani. Deci, rămâneți pe poziții!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a “răvășit” Capitala cu ultima apariție, iar CANCAN.RO are dovada. A preluat moda “Regelui”

Roxana Dobre a făcut, din nou, spectacol. Într-o zi cam friguroasă, “Regina” lui Florin Salam a avut o apariție răvășitoare în zona Dorobanți, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Cu un articol vestimentar ...

Au secat lacrimile! Alexandra Ungureanu iubește din nou, iar CANCAN.RO are toate detaliile. “Pentru el vreau să…”

După mai multe decepții în dragoste, soldate cu lacrimi și suferință, Alexandra Ungureanu iubește din nou. Artista a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO ce a atras-l la actualul său iubit, pentru care și-a propus să […]

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au pregătit o nuntă ca-n povești, iar CANCAN.RO are toate detaliile. “Va fi picată din cer!”

A mai rămas doar o lună din anul curent, iar 2024 se anunță unul extrem de prolific pentru Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Cei doi urmează să-și unească destinele în vara anului viitor, iar […]

Stenograme explozive! Caranii mai ”lovesc” un manelist: i-au taxat cântarea lui Bogdan de la Ploiești la ”Lebăda Neagră”! ”Niște bodyguarzi mi-au făcut manevră…”

CANCAN.RO “lovește” cu încă o exclusivitate, marcă înregistrată. Este vorba de un alt “greu” din lumea manelelor: Bogdan de la Ploiești! Pentru a susține o reprezentație într-un local, artistul avea nevoie de “bilet d...

Momentele cumplite prin care a trecut Ozana Barabancea: sfătuită să facă avort, certată cu toți prietenii! ”Tu vrei să divorțezi, dă copilul afară!”

Într-o ediție specială de 1 DECEMBRIE a podcastului  „ALTCEVA”, Ozana Barabancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut în momentul în care a aflat că era însărcinată cu cel […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..