Reacția fabuloasă a lui Kamara, după ce CANCAN.RO a publicat imaginile cu iubita bombă sexy în ofsaid: ”A venit și ăsta să ne ia femeile!”

Reacția fabuloasă a lui Kamara, după ce CANCAN.RO a publicat imaginile cu iubita bombă sexy în ofsaid: ”A venit și ăsta
📅 2024-07-20

La doi ani de când are o idilă cu o cântăreață din Moldova, care mâine își va aniversa 30 de ani, Kamara mărturisește, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că lumea îl invidiază. Mulți nu văd cu ochi buni, potrivit spuselor sale, faptul că Gabriella Nastas e iubita sa. Mai precis, că o astfel de bombă sexy s-a uitat la el și, împreună, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din show-bizz-ul autphton.

Gabriella Nastas a fost surprinsă ieri în toată splendoarea sa, de paparazzi CANCAN.RO. Bruneta și-a arătat tot, în public, fără să vrea, sub privirile lui Kamara, care o sorbea din ochi. Cei doi sunt împreună de doi ani și până acum niciun nor negru nu le-a zdruncinat relația.

Kamara spune că lumea-l invidiază că are o astfel de iubită. Foto: CANCAN.RO

Lumea însă nu vede cu ochi buni această idilă. Cel puțin aceasta este părerea artistului, mărturisită în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Mai precis, puțin înțeleg cum el, artistul de culoare, se iubește cu o adevărată bombă sexy, tănără și frumoasă!

„Mă invidiază lumea, cine se bucură pentru binele altuia? Mulți așa zic, uite-l și pe negrul ăsta, a venit s-o ia pe una de-a noastră. Dar ei nu știu, eu sunt născut în România, ea e din Moldova”, ne-a spus acesta.

„Momentan e dificil”

După ani buni în care era mai mult singur sau cu amicii, Kamara a dat lovitura și a apărut, anul trecut, la nunta Mariei Constantin, în compania Gabriellei Nastas. Abia atunci, artistul își recunoștea idila pe care o ținuse în secret, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Mâine, iubita artistului împlinește 30 de ani, iar acesta intenționează să-i facă o surpriză pe care o va dezvălui doar la momentul respectiv.

Cei doi nu au încă în plan să se mute împreună sau să devină părinți.

„Nu ne-am mutat încă împreună, momentan e dificil. Avem multe lucruri în cap, nu avem acum timp să avem grijă de un copil. Mai întâi să fim capabili să îndeplinim ce ne-am propus”, a completat acesta.

O nouă intervenție chirugicală pentru Leon

Altfel, Kamara se pregătește ca-n acest an să-și opereze din nou fiul. Ultima intervenție chirugicală a avut loc în urmă cu doi ani.

„Leon o săptămână stă la mine, una la mama lui. A fost evaluat, e bine. Anul acesta va fi nevoie de o altă operație. Acum are un puseu mai mare de creștere și ni s-a recomandat o altă intervenție chirugicală. Ultima a fost în urmă cu doi ani”, ne-a mai spus artistul.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

TOP 40 sexy-vedete de senzație! Bianca Drăgușanu, Gina Pistol sau Lidia Buble au simțit-o pe…posterioarele lor!

CANCAN.RO propune un nou TOP sexy-vedete, de data aceasta 40 la număr, care se ”scaldă” în razele fierbinți ale soarelui! Și nu e totul, de fapt, abia acum intrăm în aventură. Fetele noastre, bronzate din […]

Reacția fabuloasă a ”bunicuței moderne” când Ruby i-a arătat ultima ”năzdrăvanie”! ”Și cum te-a găurit?”

În tot ceea ce face, Ruby se consultă cu bunica sa. Femeia, în vârstă de 87 de ani, este cea care a susținut-o și a încurajat-o să ajungă cântăreață. Reacția pe care mamaie a avut-o […]

Andrei Versace, găsit mort în locuința lui, trecea prin clipe de coșmar! ”Înghesuit” de clanul Calu! + Internat la dezintoxicare

Andrei Versace, influencerul atât de cunoscut pentru aroganțele sale, a fost găsit mort, în apartamentul lui dintr-un complex rezidențial de lux al Capitalei. Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsuflețit a [...

Saltul putea să-i fie fatal! Hobby-ul care l-a băgat în spital pe Kamara: direct la Urgențe!

La 48 de ani, cu două victorii din tot atâtea posibile, Kamara și-a câștigat deja statutul de vedetă al galelor RXF. Artistul așteaptă din nou momentul în care-i va veni iar rândul pentru a urca […]

Iubita i-a dat ”viteză” din cauza Marinei Almășan! În plin scandal cu prezentatoarea TV, Ceorge Cornu primește lovitura

George Cornu a fost părăsit și de Anuța, femeia alături de care încerca să-și refacă viața după despărțirea de Marina Almășan. Mai mult, aceasta i-a cerut afaceristului să șteargă toate pozele cu ei doi. Mot...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..