Porecla care l-a urmărit în copilărie pe Doru Octavian Dumitru: "Ceva care să rimeze cu..."

📅 2023-12-02

Doru Octavian Dumitru, invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului „ALTCEVA”, a dezvăluit, printre altele, porecla care l-a urmărit în copilările. De unde a început totul și cum s-a finalizat, aflați în rândurile de mai jos! De asemenea, discuția integrală dintre părintele stand-up-ului românescu și directorul editorial al Grupului Gândul poate fi vizualizată abonându-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Fiindcă a fost nevoit să poarte ochelari circa șase ani, din clasa I, până în clasa a VI-a, copiii, pe Doru Octavian Dumitru, îl strigau „ochelaristul”. Pe lângă acest lucru, cei mici îl denumeau pe actor oricum, numai să rimeze cu numele Doru.

Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”

„La un moment dat, am fost poreclit «ochelaristul»”

Adrian Artene: Cum vă porecleau ceilalți copii?

Doru Octavian Dumitru: Ceva care să rimeze cu Doru, în general. 

Adrian Artene: Glumele nevinovate ale copilăriei. 

Doru Octavian Dumitru: La un moment dat, am fost poreclit „ochelaristul” pentru că am avut ochelari vreo șase ani.

Adrian Artene: Și, într-o casă în care tatăl este în structurile MAI-ului, bancurile, glumele cu polițiștii își au locul? 

Doru Octavian Dumitru: El era un tip haios. Se putea povesti cu el, era un povestitor, era un tip care avea multă experiență, dar punea mult suflet în ceea ce făcea și asta l-a și afectat în sănătate. După aceea, a renunțat la presiunea asta pe care a pus-o asupra lui și a devenit un tip echilibrat, ca să zic așa, și se controla. Lucru pe care l-am învățat de la el, oarecum. Eu fiind neechilibrat o perioadă foarte lungă de timp până când am zis „Stai puțin, dar de ce nu învăț de la tata ceva?”

„Se reglau cu bătăile”

Adrian Artene: Dar cine a sădit umorul în interiorul dumneavoastră?

Doru Octavian Dumitru: Asta era întrebarea pe care tatăl meu o punea mamei mele. 

Adrian Artene: Și mama ce răspundea?

Doru Octavian Dumitru: Amândoi erau niște haioși. Adică cred că, până la urmă, de la fiecare am luat, dar pesemne că o fi fost undeva, la noi în familie, cineva care a avut treaba asta. 

Adrian Artene: Erați pus pe șotii în permanență? 

Doru Octavian Dumitru: Da, dar se reglau cu bătăile. 

Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene” / (Sursa: Captură video)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a “răvășit” Capitala cu ultima apariție, iar CANCAN.RO are dovada. A preluat moda “Regelui”

Roxana Dobre a făcut, din nou, spectacol. Într-o zi cam friguroasă, “Regina” lui Florin Salam a avut o apariție răvășitoare în zona Dorobanți, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Cu un articol vestimentar ...

Au secat lacrimile! Alexandra Ungureanu iubește din nou, iar CANCAN.RO are toate detaliile. “Pentru el vreau să…”

După mai multe decepții în dragoste, soldate cu lacrimi și suferință, Alexandra Ungureanu iubește din nou. Artista a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO ce a atras-l la actualul său iubit, pentru care și-a propus să […]

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au pregătit o nuntă ca-n povești, iar CANCAN.RO are toate detaliile. “Va fi picată din cer!”

A mai rămas doar o lună din anul curent, iar 2024 se anunță unul extrem de prolific pentru Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Cei doi urmează să-și unească destinele în vara anului viitor, iar […]

Stenograme explozive! Caranii mai ”lovesc” un manelist: i-au taxat cântarea lui Bogdan de la Ploiești la ”Lebăda Neagră”! ”Niște bodyguarzi mi-au făcut manevră…”

CANCAN.RO “lovește” cu încă o exclusivitate, marcă înregistrată. Este vorba de un alt “greu” din lumea manelelor: Bogdan de la Ploiești! Pentru a susține o reprezentație într-un local, artistul avea nevoie de “bilet d...

Momentele cumplite prin care a trecut Ozana Barabancea: sfătuită să facă avort, certată cu toți prietenii! ”Tu vrei să divorțezi, dă copilul afară!”

Într-o ediție specială de 1 DECEMBRIE a podcastului  „ALTCEVA”, Ozana Barabancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut în momentul în care a aflat că era însărcinată cu cel […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..