Victor Dombrovschi, implicat într-un proces de paternitate

Victor Dombrovschi, implicat într-un proces de paternitate
📅 2024-04-11

Victor Dombrovschi, administratorul gropii de gunoi Glina, s-a mai trezit cu o problemă pe cap. Condamnat pentru spălare de bani în favoarea mafiei italiene, miliardarul are calitatea de pârât într-un dosar privind stabilirea parternității. O femeie de origine turcă îl cheamă în sala de judecată pe controversatul afacerist, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Victor Dombrovschi, cunoscut și sub numele de Victor Douglas, având dublă identitate, nu are deloc liniște. Este implicat într-un mega-proces, unde are statutul de pârât în rândul unei spețe în materie de paternitate. Pe scurt, turcoaica vrea să arate în justiție că partenerul mafiei italiene din afacerea gunoaielor este adevăratul tatăl al copilului ei.

Fiind vorba de un proces de minori și familie, acțiunea ar putea fi de durată. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, nu a fost stabilit un prim termen când ar trebui să se prezinte părțile implicate. Femeia trage speranțe că instanța îi va da dreptate și va avea, astfel, posibilitatea să beneficieze de o parte din banii miliardarului.

(VEZI AICI: ”REGINA GUNOAIELOR”, APARIȚIE-ȘOC CU URUS-UL DE 350.000 €! SOȚIA BOSS-ULUI DE LA ROSAL NU E AFECTATĂ DE PROBLEMELE PARTENERULUI SĂU)

În ultimă instață, urmează testul ADN

În cadrul procesului de stabilire a paternității, magistrații pot admite sau respinge acțiunea. Pe parcurs, vor fi depuse la dosar documente și mărturii care trebuie să stabilească în mod cert că Victor Dombrovshi a avut în perioada concepției legături intime cu femeia de origine turcă.

Ulterior, dacă este cazul, pentru departajare, miliardarul și turcoaica vor fi trimiși la INML pentru efectuarea testului ADN în vederea stabilirii cu exactitate a paternității. Nu vom abandona subiectul, iar când va fi cazul CANCAN.RO va reveni cu noi detalii. Deci, rămâneți pe poziții!

Victor Dombrovschi, implicat într-un proces pentru stabilirea paternității

Victor Dombrovschi, partenerul mafiei italiene

În 2014, Victor Dombrovshi a fost reținut în România în baza unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, pentru tentativă de spălare de bani în favoarea mafiei italiene. În aceeași situație s-a aflat și Sergio Pileri, unul dintre asociații lui. Au fost acuzați că fac parte din gruparea Cosa Nostra, despre care s-a vehiculat că ar fi controlată de Massimo Ciancimino, fiul fostului primar din Palermo, cel care s-ar fi aflat, la momentul respectiv, și în spatele firmelor care administrează groapa de gunoi Glina.

Ar fi spălat 300 milioane de euro

În urma procesului, Victor Dombrovschi și Sergio Pileri au fost condamnați de magistrații de la Roma la închisoare. În 2019, italianul a primit 5 ani, în timp ce miliardarul român 4 ani și 6 luni. Prin groapa de gunoi de la Glina, mafia siciliană ar fi spălat 300 milioane de euro, bani proveniți din diverse activități criminale.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Povestea fabuloasă a Laurei Anghel, regina cu Rollsuri și avioane private la scară. Ieri frizeriță, azi putred de bogată: cum a pus-o!

“După muncă și răsplată” – este o veche vorbă românească, iar Laura Anghel a tras din greu, iar acum duce o viață la care multe femei nici nu îndrăznesc să viseze. Pe când lucra ca […]

VIDEO EXCLUSIV! Și-a scos nevasta la terasă ca să “celebreze” 15 ani de la amantlâc!

Lucian Mândruță și-a scos soția la terasă, să „sărbătorească” 15 ani de la… amantlâc, în prezența fiului și al iubitei acesteia. Iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Cuplul a ...

Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze uluitoare. Imagini strigătoare la cer!

.Imagini strigătoare la cer!Au trecut mai bine de opt luni de la tragedia din stațiunea 2 Mai, unde doi adolescenți și-au pierdut viața. Autorul tragediei, Vlad Pascu, se află în închisoare, iar recent i-a fost […]

Ex-ul Simonei Halep a fost în inspecție la “Casa Albă”, iar CANCAN.RO are imaginile “Am discutat cu…” + Motivul

Toni Iuruc este o prezență discretă, iar de la divorțul de Simona Halep bărbatul s-a concentrat mult pe afacerile pe care le are și mai puțin pe viața personală. Recent, milionarul a fost surprins în timp […]

Tudor de la Fly Project și Anamaria Ionescu, dezvăluiri pe care nu le-au făcut nici în finala Power Couple: “Nu am avut cu lunile ce mânca!”

Tudor de la Fly Project și Anamaria Ionescu au ajuns până în finala show-ului Power Couple, iar la CANCAN EXCLUSIV au fost extrase concluziile după difuzarea de pe Antena 1. Finaliștii au făcut dezvăluiri de […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..