Victor Dombrovschi, implicat într-un proces de paternitate

Victor Dombrovschi, implicat într-un proces de paternitate
📅 2024-07-27

Victor Dombrovschi, administratorul gropii de gunoi Glina, s-a mai trezit cu o problemă pe cap. Condamnat pentru spălare de bani în favoarea mafiei italiene, miliardarul are calitatea de pârât într-un dosar privind stabilirea parternității. O femeie de origine turcă îl cheamă în sala de judecată pe controversatul afacerist, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Victor Dombrovschi, cunoscut și sub numele de Victor Douglas, având dublă identitate, nu are deloc liniște. Este implicat într-un mega-proces, unde are statutul de pârât în rândul unei spețe în materie de paternitate. Pe scurt, turcoaica vrea să arate în justiție că partenerul mafiei italiene din afacerea gunoaielor este adevăratul tatăl al copilului ei.

Fiind vorba de un proces de minori și familie, acțiunea ar putea fi de durată. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, nu a fost stabilit un prim termen când ar trebui să se prezinte părțile implicate. Femeia trage speranțe că instanța îi va da dreptate și va avea, astfel, posibilitatea să beneficieze de o parte din banii miliardarului.

(VEZI AICI: ”REGINA GUNOAIELOR”, APARIȚIE-ȘOC CU URUS-UL DE 350.000 €! SOȚIA BOSS-ULUI DE LA ROSAL NU E AFECTATĂ DE PROBLEMELE PARTENERULUI SĂU)

În ultimă instață, urmează testul ADN

În cadrul procesului de stabilire a paternității, magistrații pot admite sau respinge acțiunea. Pe parcurs, vor fi depuse la dosar documente și mărturii care trebuie să stabilească în mod cert că Victor Dombrovshi a avut în perioada concepției legături intime cu femeia de origine turcă.

Ulterior, dacă este cazul, pentru departajare, miliardarul și turcoaica vor fi trimiși la INML pentru efectuarea testului ADN în vederea stabilirii cu exactitate a paternității. Nu vom abandona subiectul, iar când va fi cazul CANCAN.RO va reveni cu noi detalii. Deci, rămâneți pe poziții!

Victor Dombrovschi, implicat într-un proces pentru stabilirea paternității

Victor Dombrovschi, partenerul mafiei italiene

În 2014, Victor Dombrovshi a fost reținut în România în baza unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, pentru tentativă de spălare de bani în favoarea mafiei italiene. În aceeași situație s-a aflat și Sergio Pileri, unul dintre asociații lui. Au fost acuzați că fac parte din gruparea Cosa Nostra, despre care s-a vehiculat că ar fi controlată de Massimo Ciancimino, fiul fostului primar din Palermo, cel care s-ar fi aflat, la momentul respectiv, și în spatele firmelor care administrează groapa de gunoi Glina.

Ar fi spălat 300 milioane de euro

În urma procesului, Victor Dombrovschi și Sergio Pileri au fost condamnați de magistrații de la Roma la închisoare. În 2019, italianul a primit 5 ani, în timp ce miliardarul român 4 ani și 6 luni. Prin groapa de gunoi de la Glina, mafia siciliană ar fi spălat 300 milioane de euro, bani proveniți din diverse activități criminale.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Sesiunea s-a încheiat, graviduța Laura Cosoi a pus botic! ”Nu e ce trebuie!”

Laura Cosoi numără zilele până când va aduce pe lume cel de-al patrulea copil, așa că pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Anul acesta a fost plin pentru ea, fiind ocupată ca totul să […]

Alex Bodi e decis să-și părăsească iubita: ”Vreau un semn, că eu dau lumea peste cap!” Planul secret prin care încearcă să o recucerească pe Ema Uta

Alex Bodi s-a afişat recent la braţul unei bombe sexy, de care părea foarte îndrăgostit, însă totul ar fi doar de faţadă! Dacă aţi crezut că milionarul şi-a găsit fericirea, după despărţirea de Ema Uta, […]

Ce au făcut Bianca și Robert după circul făcut și eliminarea de la ”Insula Iubirii”! Adevărată telenovelă! Video uluitor: îi vandalizează mașina!

CANCAN.RO vă dezvăluia că Bianca Mitroi și Robert Braia au fost concurenții eliminați de la ”Insula Iubirii”. Deși cei doi voiau să rămână în emisiune, ispitele au decis că este momentul să îi trimită acas...

Incredibil ce a pățit soția lui Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, după scandalul ”punga de la Lidl”! ”Pe câte ești de mișto și educat, pe atât de hidoasă e nevasta ta!”

Uluit a rămas Dan Negru atunci când a primit mesaje în care soția lui era pusă la zid! Mesaje care au legătură cu gestul pe care Sânziana Negru l-a făcut, aruncând la gunoi punga de […]

Imagini de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Tot ce nu s-a văzut la TV e doar aici! FOTO + VIDEO

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 încep în această seară, de la ora 20:30, și vor fi difuzate în direct pe TVR 1, TVR Sport și Eurosport. Ceremonia de deschidere are loc de-a lungul Senei, […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..