Mega-scandal în Liga 1! Și-a acuzat soția că l-a bătut! + ”Era cu amanta…”

Mega-scandal în Liga 1! Și-a acuzat soția că l-a bătut! + ”Era cu amanta…”
📅 2024-07-20

Divorț cu scandal în Liga 1! Andrei Pițian, fotbalistul echipei U Cluj, a făcut pasul, cerând separarea oficială de Andreea Loredana. Nu ar fi nici primul și nici ultimul cuplu care se destramă la scurt timp după căsătorie, numai că între cei doi s-a declanșat taifunul! Ambii acuză, mai mult, la mijloc este și un copil, și el disputat cu foc de jucător și fosta lui parteneră de viață. Divorțul este pe rol, o decizie a judecătorilor nu a fost dată, dar, mai nou, Andrei a făcut cerere de ordonanță președințială. Cu ce sentință s-a ales? CANCAN.RO are toate detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Puțin a durat povestea de dragoste dintre Andrei și Andreea, deși în viața lor a apărut un copil. Cei doi au ajuns la divorț, la începutul acestui an, pe care fotbalistul de la U Cluj l-a intentat. Ultima noutate, Pițian a făcut cerere de ordonanță președințială, admisă de instanță, pentru un program alături de copilul care locuiește cu mama. Asta până când se va finaliza divorțul, iar atunci programul va fi refăcut.

Pițian va avea dreptul să stea cu copilașul un anumit timp și la anumite intervale orare, de asemenea, va fi nevoit să plătească o pensie alimentară de 25 la sută din toate veniturile sale. Programul a fost stabilit pe două perioade a câte trei luni, apoi programul se va schimba. De asemenea, sunt menționate Crăciunul și Revelionul, dar și zilele de naștere ale părinților.

Andrei Pițian, în timpul unui meci pe care U Cluj l-a jucat cu FCSB (Foto: www.profimediaimages.ro)

Culisele divorțului cu scandal din Liga 1! A acuzat-o de agresiune fizică

CANCAN.RO a aflat, însă, motivele pentru care fotbalistul și soția lui au ajuns în această situație.

Cum și-a descris fotbalistul soția în dosarul de divorț? ”Este o persoană cu un temperament recalcitrant, irascibil, fiind deseori agresivă verbal și fizic. După nașterea copilului, Loredana folosea frecvent un limbaj trivial, tendențios la adresa lui Andrei Pițian, vocabular care era folosit în prezenta minorului, care de cele mai multe ori trasărea sau începea să plângă din cauza scandalurilor sau a atmosferei tensionate pe care o crea în sânul familiei.

Cu titlu exemplificativ a enumerat cuvintele cu care i se adresa, respectiv, handicapat, jeg, retardat , lasă-mă dracului, mizerie de om, iar agresivitatea fizică a lui s-a concretizat prin crearea unor leziuni pe gat, în urma unor zgârieturi”, sunt acuzațiile aduse de fotbalistul ardelenilor.

Andreea Loredana a răspuns și ea tăios, prin avocat. ”Când s-a întors din cantonament, a venit la Târgoviște, i-a spus că deja a vorbit cu avocații și că își dorește divorțul întrucât nu mai nutrește sentimente pentru ea, i-a cerut cheia de la apartament și a plecat. Ulterior, el i-a reproșat, în prezența altor persoane, că ea a mers să își ia din lucruri pentru că, de fapt, ea își dorea divorțul. Astfel, s-a asigurat și a făcut poze la sertarele unde se aflau mai puține lucruri de-ale ei și de-ale bebelușului că să aibă probe. În realitate, în apartament i-au rămas toate lucrurile personale, ale copilului, jucăriile etc.

La aproximativ două săptămâni, Pițian a venit pentru o perioadă de o zi și jumătate la Târgoviște și i-a vizitat, însă s-a cazat la hotel, motivând faptul că nu poate să suporte să mai stea sub același acoperiș cu Loredana. Apoi au venit și părinții lui și l-au însoțit la vizite, iar pozele atașate în dovedirea cererii de chemare în judecată sunt făcute cu aceste ocazii, când Pițian a rugat-o să îi facă poze când îl hrănește pe copil, cum îl ține în brațe etc.

În 2024, Pițian a venit în vizită însoțit de mama lui, ocazie cu care au criticat-o, au jignit-o, i-au adresat învinuiri că ea a vrut să plece, că nu este capabilă să crească copilul, faptul că nu are posibilitățile lui financiare, că este săracă, că dacă el îi ia hainele rămâne dezbrăcată și că nu este demnă să îl crească pe copil.

În realitatea faptică, reclamantul se afișa deja cu amanta, toți colegii l-au văzut însoțit de aceasta la meci, s-au afișat în ipostaze tandre și a fost văzut de familiile colegilor lui. De asemenea, încă din perioada în care era însărcinată, Pițian se lăuda prietenilor și colegilor de aventurile sale cu diverse doamne de companie, situații aduse la cunoștință de prietenii și colegii lui”, sunt acuzațiile pe care fosta soție i le aduce jucătorului.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

TOP 40 sexy-vedete de senzație! Bianca Drăgușanu, Gina Pistol sau Lidia Buble au simțit-o pe…posterioarele lor!

CANCAN.RO propune un nou TOP sexy-vedete, de data aceasta 40 la număr, care se ”scaldă” în razele fierbinți ale soarelui! Și nu e totul, de fapt, abia acum intrăm în aventură. Fetele noastre, bronzate din […]

Reacția fabuloasă a ”bunicuței moderne” când Ruby i-a arătat ultima ”năzdrăvanie”! ”Și cum te-a găurit?”

În tot ceea ce face, Ruby se consultă cu bunica sa. Femeia, în vârstă de 87 de ani, este cea care a susținut-o și a încurajat-o să ajungă cântăreață. Reacția pe care mamaie a avut-o […]

Andrei Versace, găsit mort în locuința lui, trecea prin clipe de coșmar! ”Înghesuit” de clanul Calu! + Internat la dezintoxicare

Andrei Versace, influencerul atât de cunoscut pentru aroganțele sale, a fost găsit mort, în apartamentul lui dintr-un complex rezidențial de lux al Capitalei. Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsuflețit a [...

Saltul putea să-i fie fatal! Hobby-ul care l-a băgat în spital pe Kamara: direct la Urgențe!

La 48 de ani, cu două victorii din tot atâtea posibile, Kamara și-a câștigat deja statutul de vedetă al galelor RXF. Artistul așteaptă din nou momentul în care-i va veni iar rândul pentru a urca […]

Iubita i-a dat ”viteză” din cauza Marinei Almășan! În plin scandal cu prezentatoarea TV, Ceorge Cornu primește lovitura

George Cornu a fost părăsit și de Anuța, femeia alături de care încerca să-și refacă viața după despărțirea de Marina Almășan. Mai mult, aceasta i-a cerut afaceristului să șteargă toate pozele cu ei doi. Mot...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..