Iubita lui Radu Siffredi s-a plictisit, el a sărutat-o și... S-a cățărat cu Oana Matache, a rămas cu...băiatul lui Bittman!

Iubita lui Radu Siffredi s-a plictisit, el a sărutat-o și... S-a cățărat cu Oana Matache, a rămas cu...băiatul lui Bittm
📅 2024-04-12

Au mai rămas doar 5 perechi de vedete în emisiunea Power Couple, după ce ultimii eliminați au fost Lino Golden și iubita lui, Delia. Constanți în evoluții și extrem de determinați sunt, în schimb, cei pe care CANCAN.RO urmează să vi-i prezinte în toată „splendoarea”. Este vorba despre Oana Matache și Radu Siffredi, un duo ce pare amprentat foarte puternic de experiența show-ului filmat în Malta.

De ce spunem asta? Pentru că odată cu deprinderea senzațiilor tari și depășirea propriilor limite, Oana Matache și Radu Siffredi au început să aibă în mod recurent activități insolite. Spre exemplu, la Power Couple au avut de traversat un pod de scândură ce se clătina, la mare înălțime. Apoi, într-o altă probă, sora Deliei s-a văzut nevoită să schimbe o roată de mașină pe o platformă suspendată la 40 de metri. Chiar dacă filmările sunt finalizate de mult, iată că protagoniștii noștri au găsit adrenalina și în București.

Radu Siffredi și Oana Matache au petrecut timp de calitate într-o sală de escaladă din București (Foto: CANCAN.RO)

Oana Matache și Radu Siffredi au rămas dependenți de senzații tari, după Power Couple

Lucrurile s-au desfășurat în maniera următoare: artista și iubitul din dotare au prins gustul momentelor petrecute împreună, dar cu un twist de „tensiune”. Prin urmare, în loc să iasă la film sau în club, Oana Matache și Radu Siffredi au făcut gașcă mare la cățărare. Printre amicii cuplului s-a numărat și Alex, fiul lui Dan Bittman, ce are o legătură strânsă cu Radu Siffredi. De ce l-am pomenit pe băiatul cel mare al solistului de la Holograf? Pentru că în final, iubitul Oanei Matache a „sfârșit” alături de acesta. Dar veți înțelege imediat de ce am făcut precizarea anterioară.

Vizibil mai implicat în activitatea de cuplu, Radu Siffredi ascultă discursul Oanei Matache (Foto: CANCAN.RO)

Ajunși la sala de escaladă, echipați corespunzător, concurenții de la Power Couple s-au apucat instant de treabă. Cu multă grijă unul față de celălalt, Oana Matache și Radu Siffredi au început cățărările. Și dă-i și urcă, dă-i și avansează, până când sora Deliei a spus STOP! Chiar dacă a părut să se bucure de timpul petrecut în compania iubitului și a prietenilor, cântăreața s-a plictisit rapid de activitatea ce se presupunea a fi una incitantă.

Sora Deliei își ia adio de la iubit și pleacă din sala de climbing (Foto: CANCAN.RO)

Radu Siffredi a „sfârșit” alături de fiul lui Dann Bittman

Transpirat și cu tricoul vizibil prăfuit de cățărarea anevoioasă, iubitul Oanei Matache s-a distrat de toți banii la escaladă. Doar că artista nu s-a putut declara la fel de încântată. Prin urmare, i-a dat semne partenerului că ar dori să părăsească incinta. Radu s-a conformat și exact ca un copil luat de la joacă de părinți, a zis că mai rămâne alături de prieteni. Spiritul matern s-a activat și Oana Matache l-a lăsat pe al său „coechipier” de la Power Couple să se distreze în continuare. S-au pupat, și-au luat rămas bun și sora Deliei a plecat către casă, Radu Siffredi continuându-și cățărările în compania lui Alex Bittman.

Radu Siffredi rămâne să se distreze în compania prietenilor, printre care și Alex Bittman (Foto: CANCAN.RO)

( ACCESEAZĂ ȘI: GINA MATACHE, MAMA DELIEI, NU A MAI SUPORTAT ȘI A DAT DE PĂMÂNT CU „POWER COUPLE”, SHOW DIFUZAT DE ANTENA 1. „MĂ IA SOMNUL! EMISIUNII I-AR TREBUI…” )

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Scandal uriaș la vârful lumii interlope din București. Soția unui mafiot celebru, filmată pe ascuns de șoferul milionarului

Un interlop din cartierul bucureștean Berceni a publicat pe o platformă de socializare un clip video despre care lasă de înțeles că l-ar fi înregistrat pe ascuns în timp ce întreținea raporturi sexuale cu soția […]

Mihai Morar, adevărul despre soția care nu apare în lumina reflectoarelor! Cum le educă pe cele trei fete: “Mama lor a făcut…”

Familia lui Morar Morar este una numeroasă, dar și extrem de bine organizată din punct de vedere al educației și al principiilor solide implementate. Cunoscutul entertainer, prin sensibilitatea și harul oratoric de care dă dovadă […]

Decizia radicală luată în căsnicie de Sânziana Buruiană după opt ani! Blonda vorbește despre trădarea `prietenelor`: „Ar fi vrut să-mi ia locul”

Sânziana Buruiană a surprins pe toată lumea atunci când a declarat că nu mai doarme cu soțul ei, Nicolae Zufluf de când a devenit mamă. Fosta asistentă tv a susținut că le este mai bine […]

“Tanti Vasilica” nu-i dă pace: Natalia Mateuț, bănuită de conexiuni cu un dealer. Prezentatoarea TV a fost audiată la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri!

Natalia Mateuț revine în lumina reflectoarelor după o perioadă în care a stat “la cutie” și s-a concentrat pe carieră. Co-prezentatoarea Xtra Night Show a dat, zilele trecute, cu subsemnatul la DIICOT, având calitatea de […]

Nu mai este copilul lansat de Dan Negru! Oscar a crescut și are o iubită trăsnet. Dispărut din social-media, CANCAN.RO l-a găsit pe micul ”Eminem de România”!

S-au scurs exact 10 ani de când Oscar își făcea debutul în showbiz, cel ce l-a lansat fiind nimeni altul decât Dan Negru, regele audiențelor. În urmă cu un deceniu, la Antena 1 rula „Next […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..