Ioana a schimbat ținuta de mărțișor și... Doamna Năstase a prins ”buchetul” de la altcineva?!

Ioana a schimbat ținuta de mărțișor și... Doamna Năstase a prins ”buchetul” de la altcineva?!
📅 2024-04-12

La 47 de ani, Ioana, nimeni alta decât soția lui Ilie Năstase, arată mereu ca „scoasă dintr-o revistă”. Are o siluetă de invidiat și iese mereu în evidență și grație vestimentației sale. Bruneta a fost surprinsă de paparazzi CANCAN.RO într-o ținută sobră, dar extrem de elegantă, purtând în brațe un buchet de trandafiri.

Fără îndoială, Ilie Năstase a dat lovitura atunci când a pus ochii pe Ioana. Cea care avea apoi să-i devină soție, în anul 2020.

Bruneta a atras din nou toate privirile, în zona de Nord a Capitalei. De data aceasta îmbrăcată în negru, într-o ținută sobră, dar și sexy în același timp! Paltonul lung, tot negru, ca și rochia scurtă, până la genunchi, nu-i acoperea nicidecum superbele picioare pe care doar Nasty le poate admira, în tihnă. Iar tocurile înalte ale botinelor sale, i le făceau parcă și mai frumoase!

Ioana Năstase se păstrează în formă, deși a bifat a 47-a primăvară (Foto: CANCAN.RO)

Figura Ioanei Năstase nu schița însă niciun zâmbet. S-ar putea spune chiar că era oarecum abătută, căzută pe gânduri. Brațele îi erau pline cu un buchet de trandafiri albi, în contrast cu culoarea purtată. Cum Nasty nu era prin zonă, pesemne că nu el a fost cel care i le-a oferit!

„Sunt mulțumită cum arăt”

Ioana Năstase nu e adepta intervențiilor chirugicale. Și nici măcar a injecțiilor non-invazive cu botox sau acid hialuronic. Semn că „mama natură” a fost extrem de generoasă cu ea și i-a dat din belșug cam tot ceea ce o femeie și-ar dori, mai ales când ajunge în pragul vârstei de 50 de ani.

Ioana Năstase a terminat treaba în Băneasa și se retrage acasă (Foto: CANCAN.RO)

Mai mult, nici prea sport nu face! Ne-a spus-o chiar ea, motivând și pentru ce nu apelează la astfel de proceduri de înfrumusețare.

Injecțiile deformează fața. Eu vreau să-mi păstrez trăsăturile.

Tot ceea ce fac, e să am grijă să nu mă îngraș. Nu mai am 20 de ani, acum kilogramele se depun și le dai foarte greu jos. Trebuie să rămân la 58-59 de kilograme. Nu mănânc dulciuri, nici prăjituri. Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi.

Nu prea fac sport pentru că încă de la 20 și ceva de ani mi-am obișnuit corpul cu masaje. Și sunt muțumită cum arăt. Am încercat să fac și sport cu ani în urmă. Dar odată ce te apuci, trebuie să faci toată viața”, a mărturisit aceasta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

“Mama la copil” n-are nimic împotrivă… Piți Jr., tur nocturn cu “pofta inimii” & ”bilet de voie” de la oficiala: “Are dreptul să se plimbe cu oricine dorește”

Alex Pițurcă a fost surprins de CANCAN.RO în timp ce se plimba-n Herăstrău cu ”pofta inimii”! Culmea culmilor, avea aprobare de la ”mama la copil”. Christina Ich este o concubină foarte indulgentă, îl lasă pe […]

Văduva lui Sergiu Nicolaescu s-a reinventat alături de noul soț, nimeni altul decât medicul care l-a operat pe regretatul regizor. Transformare INCREDIBILĂ la 11 ani de la dispariția răposatului!

Timpul nu iartă pe nimeni, iar imaginile cu Dana Nicolaescu, văduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, sunt dovada! CANCAN.RO a surprins-o pe fosta soție a marelui regizor în timpul unei ieșiri alături de actualul ei partener, […]

La 39 de ani, știe ”joaca” bine! Andreea Bălan l-a hiper-stimulat pe sărmanul iubit. A erupt ”vulcanu’” pe trotuar, la service!

Lui Victor Cornea i s-a întărit „reverul”! Acest text nu este neapărat despre tenis, chiar dacă protagonistul nostru activează în „sportul alb”. Pentru o mai bună înțelegere a situației, rămâneți alături...

Cătălin Bordea, măsura radicală pentru fosta soție, Livia. A pus-o pe blacklist!

Juratul de la iUmor, Cătălin Bordea, a luat măsuri pentru a-și șterge din memorie tot ce are legătură cu fosta sa soție. Atât Livia Eftimie, cât și fostul său bun amic, Spike, acum cuplat cu […]

Scandal uriaș la vârful lumii interlope din București. Soția unui mafiot celebru, filmată pe ascuns de șoferul milionarului

Un interlop din cartierul bucureștean Berceni a publicat pe o platformă de socializare un clip video despre care lasă de înțeles că l-ar fi înregistrat pe ascuns în timp ce întreținea raporturi sexuale cu soția […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..