Incredibil ce a pățit soția lui Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, după scandalul ”punga de la Lidl”! ”Pe câte ești de mișto și educat, pe atât de hidoasă e nevasta ta!”

Incredibil ce a pățit soția lui Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, după scandalul ”punga de la Lidl”! ”Pe câte ești
📅 2024-09-07

Uluit a rămas Dan Negru atunci când a primit mesaje în care soția lui era pusă la zid! Mesaje care au legătură cu gestul pe care Sânziana Negru l-a făcut, aruncând la gunoi punga de la Lidl, în care se afla mâncare, după ce a filmat o reclamă. De unde a plecat totul? CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Dan Negru, celebrul prezentator de la Kanal D, s-a trezit ”invadat” de mesaje în care chiar soția lui este o victimă nevinovată. Și totul a plecat de la o gravă confuzie a celor care îl admiră pe ”Regele audiențelor”.

Codruța, soția lui Dan Negru,a fost confundată cu Sânziana Negru, de la care a porinit scandalul pungilor cu mâncare de la Lidl (Foto: CANCAN.RO)

”Educă-ți soția, Negrule” și ”Pe cât ești de mișto și educat, pe atât de hidoasă e soția ta”, sunt două dintre cele mai dure mesaje care i-au ”colorat” telefonul. De unde a venit toată povestea?

S-a întâmplat acum câteva zile, când Sânziana Negru, cunoscuta influenceriță, a făcut o promovare la Electric Castle, apoi a aruncat la gunoi punga și care se afla mâncare de la Lidl. Atunci, a fost atacată din toate non-stop, în mediul online. Și s-a creat, pentru unii, și confuzia, cum că ar fi fost vorba de soția lui Dan Negru, deși prenumele ei este Codruța. Astfel, mesajele către Dan Negru au început să curgă.

Dan Negru, aici, alături de Selly, a rămas uluit după mesajele pe care le-a primit, în care soția lui era pusă la zid (Foto: CANCAN.RO)

Reacția Sânzianei Negru, după ce a ”gafat” cu punga de la LIdl

Altfel, Sânziana Negru avea să explice gestul necugetat, pe Instagram.

„Am greșit. A fost un gest pripit. A fost un gest pe care noi nu l-am sesizat. Momentul respectiv nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară. Am văzut că s-a comentat foarte mult lipsa de autenticitate. Autenticitatea e o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înțeleg de ce o parte dintre voi nu credeți asta, mai cred și că fiecare are discernământ să creadă și să înțeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem să punem semnul egal între a avea o valoare și a face o greșeală.

Bineînțeles că încerc și îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare și, dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenomen, o voi face.

Mai cred că educația se face cu blândețe și cu dragoste, nu cu ură și cu furie. Iar pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, vă doresc să aveți parte de iubire în viața asta, pentru că este lucrul de care avem cu toții nevoie ca să evoluăm.

Poate vi se pare că mesajul ăsta a venit târziu. Zilele astea au fost ca un moment de freeze pentru mine, în care am stat să mă adun și să formulez un gând. Și vreau neapărat să mulțumesc persoanelor care au lăsat aici, și nu puține, mesaje de susținere. M-ați făcut să mă simt recunoscătoare pentru că sunt acceptată ca un om, și nu ca o mașinărie perfectă care nu se strică niciodată”, a scris Sânziana Negru.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

După despărţirea de Rareş, Daiana a „lovit” rapid! Artistul Faydee nu a avut scăpare!

Daiana de la Insula iubirii nu a pierdut deloc vremea după despărţirea de Rareş. A fost cât de cuminte a putut în cadrul show-ului, dar a recuperat la revenirea în ţară. Seara trecută, a dat […]

Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei

Blonde, brunete, roșcate, cu părul verde. Așa-și avea versul o melodie în vogă la vremea lansării, iar acesta se potrivește perfect cu materialul dat. Pentru că e sfârșit de săptămână, deci CANCAN.RO a pregătit un [&#...

Nașul milionar al Simonei Halep nu vrea să-și recunoască fetița! L-a dat în judecată! Cine este femeia care l-a făcut tătic

Dani Caramihai şi Alina Cârţu, două nume cu rezonanţă în lumea bună a Capitalei, duc un război în instanţă. Ca să fim mai precişi, fosta parteneră a milionarului de la Fratelli îl cheamă în faţa […]

Concurentul de la Vocea României le-a stricat casa! Actriţa din GROAPA s-a îndrăgostit şi l-a înşelat fără milă pe iubit

În urmă cu doar câteva zile, publicația noastră a scos la iveală un amantlâc care o are în prim plan pe una dintre vedetele PRO TV. Iubit înșelat, plecat de acasă în noapte… tot tacâmul! […]

JO, singură la 30 de ani. Cum arată viaţa artistei acum: „Nu știam unde să mă duc…”

JO și-a sărbătorit recent ziua de naștere, alături de familie și de cei mai apropiați prieteni artiști din industrie. Printre ei s-au numărat Smiley, Doc, Adda, Bella Santiago, Sișu Tudor, Liviu Teodorescu și mulți alții. […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..