Sonia Argint, ex-cumnata Andreei Bălan, l-a dat în judecată pe fostul soț

Sonia Argint, ex-cumnata Andreei Bălan, l-a dat în judecată pe fostul soț
📅 2024-04-19

Sonia Argint a preferat, întotdeauna, să fie discretă în privința vieții private. Prezentatoarea TVR a fost căsătorită 15 ani cu Horațiu Ionescu, cu care are și doi băieți. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în 2020, fără să dea prea multe detalii  legate de acest aspect. Ba chiar a ținut ascuns timp de doi ani faptul că a divorțat de tatăl copiilor ei. Ulterior, Sonia Argint a fost întrebată despre motivul divorțului, iar aceasta a explicat că pandemia a fost o grea încercare pentru ei. După divorț, prezentatoarea tv a vorbit de fiecare dată frumos de tatăl copiilor, ba chiar a susținut că au o relație cordială în continuare. Numai că, recent, Sonia Argint, cei doi copii și Horațiu Ionescu se vor întâlni în sala de judecată. CANCAN.RO are detalii neștiute despre cei doi. 

Sonia Argint și Horațiu Ionescu au pus punct mariajului de 15 ani, iar despărțirea, susținea prezentatoarea tv, s-ar fi produs pe cale amiabilă. Vedeta și Horațiu Ionescu au divorțat în plină pandemie, însă anunțul a fost făcut în 2022. Sonia Argint spunea că a decis să își dea timp pentru a înțelege ce s-a întâmplat în viața ei.Prezentatoarea tv și-a petrecut viața alături de Horațiu Ionescu, încă de la vârsta de 20 de ani până la 38 fiind împreună. Așadar, toată perioada formării sale ca femeie s-a produs alături de el. Și acest lucru a cântărit în decizia de a divorța. Cei doi spuneau că au rămas în condiții bune, dar recent, prezentatoarea tv și cei doi băieți l-au acționat pe Horațiu Ionescu în instanță.

Sonia Argint l-a acționat în instanță pe Horațiu Ionescu! Care este obiectul procesului

Pe portalul instanțelor de judecată, Sonia Argint și cei doi copii pe care îi are cu Horațiu Ionescu apar în calitate de reclamanți, iar bărbatul are calitatea de pârât. Sonia argint a deschis proces fostului soț, obiectul fiind „pensie întreținere”. De aici deducem că bărbatul nu și-ar fi îndeplinit atibuțiile după divorț și nu ar fi plătit pensie alimentară pentru cei doi copii până acum.

Sonia Argint și-a acționat soțul în instanță

CANCAN.RO a contactat-o pe Sonia Argint pentru a afla motivul pentru care a luat decizia ca ea și copiii să-l acționeze în instanță pe omul de afaceri, în condițiile în care bărbatul, deși ocupat, părea un tată dedicat familiei.

„Vreau să țin viața mea privată departe de public pentru că eu consider că asta este ceea ce o mamă responsabilă face pentru a-și proteja copiii. Și de această dată, poziția mea rămâne neschimbată. Copiii trebuie să îl vadă pe tatăl lor ca pe tatăl lor, asta este tot”, a spus Sonia Argint pentru CANCAN.RO.

Prezentatoarea tv nu mai are o relație cordială cu tatăl copiilor săi: „Relația este civilizată și atât”

Întrebată totuși de ce s-a ajuns în instanță și dacă lucrurile nu s-ar fi putut rezolva pe cale amiabilă, în condițiile în care lucrurile ar fi bune între ei, Sonia Argint a avut următoarea reacție: „Este tatăl lor, îi iubește tare pe copiii lui, dar unele lucruri se reglează în instanță într-un mod absolut normal. Nu este nimic din ce nu se practică între doi oameni care au încheiat o căsnicie.”

În privința relației actuale dintre ea și tatăl copiilor ei, fosta „cumnată” a Andreei Bălan a fost foarte diplomată, așa cum era de așteptat, însă a ținut să precizeze că nu-l va vorbi de rău pe bărbat, fapt care întărește ideea că între ei este posibil să fi avut loc niște tensiuni „Niciodată nu o să-l vorbesc de rău pe tatăl copiilor mei și pe omul cu care mi-am petrecut toată viața mea de adult. Relația dintre noi este civilizată și atât” , a mai dezvăluit prezentatoarea tv.

Sonia Argint, depășită de situație?! „Mă străduiesc să le îmbin pe toate”

Prezentatoarea tv are o nouă relație de ceva timp, cu Daniel Pintilie, un antreprenor din domeniul energiei regenerabile. Cu toate că se declară a fi bine în viața personală, vedeta nu a dat prea multe detalii. Ceea ce a punctat este că, cu excepția acestei situații,  lucrurile sunt bune în viața ei. „Sunt bine, lucrez, îmi văd de viață și de copii. Mă străduiesc să le îmbin pe toate” , a mai precizat ea.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Fotbalistul dat afară de Gigi Becali joacă, acum, după regulile stricte ale soției! E liber doar pe weekend!

Lena Enache este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști din țară. Și sexy, și gospodină! Cât Gabi a jucat în afara țării, blondina s-a ocupat singură de casă și […]

Survivor l-a băgat în spital, dar Jorge se pregătește, acum, să dea lovitura! A rezolvat cazul și așteaptă banii!

Deși a încercat să dea tot ce-a avut mai bun la Survivor, Jorge a părăsit competiția după doar două luni din cauza unei accidentări. Norocul nu i-a surâs nici de această dată, la a două […]

“Mă voiau această tută accesibilă!” Adevăratul motiv pentru care câștigătoarea de la Power Couple a renunțat la televiziune: acuzații grave către PRO

Povești necunoscute publicului până acum au fost rostite de Daiana Anghel în emisiunea CANCAN EXCLUSIV! Populara influenceriță de beauty dezvăluie cum a ajuns în televiziune, dar mai ales ce a determinat-o să renunțe la aparițiile […]

Scandal în familia Patriarhului Daniel! ”Fiica nelegitimă” se judecă pentru copil

E scandal în familia Patriarhului Daniel! Stela, fata surorii Preasfinției Sale, are mari probleme cu fostul soț. Iar la mijloc este fetița lor, în vârstă de 12 ani. Situația nu s-a rezolvat total între ei […]

TJ Miles trece cu Francisca la nivelul următor: nuntă + copii! Iubitul s-a întors de la Survivor All Stars și e pus pe fapte mari!

TJ Miles a revenit în țară, după experiența de trei luni la Survivor All Stars, și e pus pe fapte mari. Francisca, iubita lui, e entuziasmată! Ei, are și ea niște pretenții, e grăbită, se […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..