Legăturile periculoase dintre George Stanciu și Mihai Lupu

Legăturile periculoase dintre George Stanciu și Mihai Lupu
📅 2024-03-02

CANCAN.RO vă dezvăluie, în exclusivitate, legăturile periculoase pe care George Stanciu, fost consilier local mai monden decât mulți influenceri, le are cu dezvoltatorul imobiliar Mihai Lupu și cu Rita Neagu, director adjunct al Urbanismului din Primăria Ploiești, arestați, zilele trecute, în cadrul afacerii imobiliare White Tower. Conform surselor, între milionarul “Mardare”, așa cum este poreclit George Stanciu, și cei doi au existat, de-a lungul timpului, mai multe “combinații”, presărate cu vacanțe luxoase și chiolhanuri, din care toate părțile au ieșit cu avantaje. Totul a ajuns inclusiv la urechile procurorilor și nu este exclus ca inclusiv afaceristul ”Mardare” să dea, curând, cu subsemnatul în fața oamenilor legii.

Pe 22 ianuarie 2024, procurorii de la Parchetul Curții de Apel Ploiești au efectuat mai multe perchezitii, inclusiv la cabinete de avocatură și notariale, aducând la audieri opt persoane. Ulterior, au fost arestați preventiv un avocat, doi notari, dar și dezvoltatorul imobiliar Mihai Lupu și mama acestuia, Dominica, în cadrul unui dosar în care constructorii complexului White Tower si City Gate din Ploiești sunt anchetați pentru că au vândut aceleași apartamente către persoane diferite. Totodată, pe 8 februarie, tot în aceeași speță, procurorii prahoveni au reţinut trei persoane în cazul de înşelăciune şi fals intelectual legat de respectiva afacere imobiliară. Printre suspecţi se numără doi “grei” din Primăria Ploieşti. Este vorba de Rita Neagu, director adjunct al Direcției de Urbanism, și de Lucian Bălescu, de la Serviciul Verificare și Controlul Documentații Publice.

Procurorii au intrat pe fir

În acest moment, procurorii sunt interesați să descopere filiera prin care Mihai Lupu a reușit să ajungă în anturajul Ritei Neagu, ambii arestați. Potrivit surselor CANCAN.RO, doamna Neagu s-ar afla într-o relație de rudenie și prietenie strânsă cu George Stanciu, zis Mardare, un personaj de care se leagă mai multe scandaluri penale și mondene. Legătura dintre cei doi este de notorietate la nivelul orașului Ploiești, aceștia fiind nelipsiți de la nunți, botezuri și vacanțe. În plus, se pare că Rita Neagu ar fi reușit să-și mențină poziția de șefă a urbanismului din cadrul primariei Ploiești, tocmai datorită susținerii puternice oferite de George Stanciu, pe mandatul a trei primari diferiți.

Mai multe persoane au fost reținute în urma perchezițiilor

(AFLĂ ȘI: EROTOMANUL MAHMUREL A LOVIT NĂPRAZNIC LA ZIUA ”PRINŢESEI RCA-URILOR” A DAT IAMA ÎN INVITATE! ÎN TIMP CE LOGODNICA STĂTEA LA MASĂ, ”FERDINAND” DE DOROBANŢI SE SĂRUTA ÎN VESTIBUL CU UNA DINTRE INVITATE! POVESTEA ESTE ÎNSĂ MAI COMPLICATĂ…)

Care este, de fapt, legătura

La urechile procurorilor a ajuns informația că de mai bine de trei ani, Mihai Lupu își petrecea vacanțele și ieșirile mondene în același anturaj cu George Stanciu, prin intermediul căruia ar fi reușit să ajungă și la arhitecta șefă Rita Neagu. Atât de frecvente au fost mesele și vacanțele, încât aceștia puteau fi văzuți zilnic la terasele din Herăstrău (La Brasserie, Casa Di david) sau la Snagov (Taverna Racilor) , unde milionarul “Mardare” și-a ridicat un palat pe maulul apei (probabil fără autorizație). Se aveau, practic, ca frații. Ieșirile cu barca și mesele stropite cu șampanie scumpă au avut efect asupra doamnei Rita Neagu, care ar fi reușit pe o perioadă de mai mulți ani să acopere / să autorizeze și să comita ilegalități pentru Mihai Lupu.

EBA era nelipsită de la petreceri și mese

Totodată, este arhicunoscut faptul că la petrecerile și mesele oferite de George Stanciu și Mihai Lupu, era invitată în permanență și Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României. A existat o legătură mai strânsă între “Mardare” și EBA. În anul 2022, milionarul a înșelat-o pe soția lui, Cristina „Gemete” Iordache, cu Elena Băsescu (TOATE DETALIILE AICI).

Filiera fiind elucidată de organele de cercetare penală, este interesant de urmărit până unde vor duce ramificațiile acestei anchete care se pare că se întinde din Ploiești până la București, cu strânse legături între constructorii țepari și șefii de la urbanism. Când va fi cazul, CANCAN.RO va reveni cu noi informații. Deci, rămâneți pe poziții!

George Stanciu și EBA, la Adamo (Foto: CANCAN.RO)

George Stanciu a divorțat după o cascadă de infidelițăți

Altfel, Cristina Alexandra Iordache a pus piciorul în prag, iar ultima infidelitate a soțului ei, George Stanciu, i-a pus capac, așa că s-a ajuns la divorț (DETALII AICI). Cu nimeni alta decât Cristina Bădănoiu, cunoscută drept “devoratoarea de milionari” sau „amanta României” și-ar fi făcut de cap pofticiosul “Mardare”. Asta după ce, în trecut, a jonglat și cu Elena Băsescu, după cum vă relatam mai sus. În trecut, George Stanciu a mai fost căsătorit și l-a avut ca socru pe fostul primar al Ploieștiului, Emil Calotă.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Se împacă Babs cu Dorian Popa?! Fosta iubită a vlogger-ului detonează bomba! Portița pe care a lăsat-o deschisă…

La aproape nouă luni de când s-au despărțit, Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, aruncă bomba. Aceasta a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că între ea și artist e o legătură pe care nimeni […]

CANCAN.RO are primele imagini de la plecarea concurenților la show-ul de pe Antena 1. S-a format, deja, prima bisericuță la Asia Express!

Filmările celui mai dur show de la Antena 1 încep curând, iar concurenții sunt îmbarcați chiar în primele ore ale zilei de 2 martie! Se pare că primăvara a început cu aventura vieții pentru nouă […]

Ioana a schimbat ținuta de mărțișor și… Doamna Năstase a prins ”buchetul” de la altcineva?!

La 47 de ani, Ioana, nimeni alta decât soția lui Ilie Năstase, arată mereu ca „scoasă dintr-o revistă”. Are o siluetă de invidiat și iese mereu în evidență și grație vestimentației sale. Bruneta a fost […]

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, și tovarășul lui au ”traficat” un buchet de flori

Toni Iuruc (44 de ani) a avut treabă de 1 Martie. În lipsa unei partenere oficiale, omul de afaceri a “traficat” un buchet de flori pentru o altă reprezentantă a sexului frumos, iar CANCAN.RO vă […]

Ursulețul Baloo a luat-o razna, nici Bianca Drăgușanu nu-l mai recunoaște! Ce-ai făcut, Găbiță?!

Nu te supăra, ești Gabi Bădălău?? Da? Se așterne tăcerea… Este un dialog imaginar cu afaceristul, în stradă, după ce a fost găsit pe Instagram. Ușor de ”derulat” concluzia: Găbiță din poze nu seamăn&...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..