Daniel Pavel și Ana Maria Pop au pregătit o nuntă ca-n povești, iar CANCAN.RO are toate detaliile. “Va fi picată din cer!”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au pregătit o nuntă ca-n povești, iar CANCAN.RO are toate detaliile. “Va fi picată din cer
📅 2024-03-02

A mai rămas doar o lună din anul curent, iar 2024 se anunță unul extrem de prolific pentru Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Cei doi urmează să-și unească destinele în vara anului viitor, iar pregătirile sunt deja în toi. Partenera prezentatorului de la Survivor are deja rochia, cuplul știe care vor fi nașii, iar locația este stabilită, dar secretă pentru publicul larg. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, vedeta de la Pro TV și viitoarea soție au oferit un interviu în care oferă detalii prețioase despre evenimentul vieții lor.

Cei doi au pus la punct și programul de sărbători, pe care le vor petrece acasă, în familie. Din ianuarie, Pro TV urmează să organizeze plecarea la Survivor, pentru o ediție specială, intitulată ALL STARS!

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au oferit un interviu prețios despre nunta lor, ce va avea loc în vara anului 2024 (Foto: captură video)

Prezentatorul de la Survivor și viitoarea soție au stabilit coordonantele nunții din vara anului viitor: „Păstrăm această datină!”

CANCAN.RO: Domnul Dan, soția și-a schimbat look-ul…

Dan Pavel: Logodnica spre soție, într-adevăr, a făcut asta. Să știi că-mi place și a fost o întreagă poveste, ce fac, nu mai sunt cu blonda?! Uite că sunt cu această culoare frumoasă a toamnei. Mie mi se pare că asta i se potrivește cel mai bine.

CANCAN.RO: Te-ai consultat cu domnul înainte?

Ana Maria Pop: Am mai fost culoarea asta și e culoarea mea naturală. M-am consultat cu el și am hotărât că așa va rămâne. Pentru că așa cum te naști, așa îți stă cel mai bine.

Dan Pavel: Ce mi-a plăcut cel mai mult este că găsește noi și noi modalități să se pună în valoare. Este bomboana de pe tort.

Ana Maria Pop a dezvăluit ce datină vor respecta mirii la marele eveniment (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Sunt curios cum va arăta doamna și la nuntă, dacă această tendință de alegere a rochiei și a accesoriilor se va manifesta mai agresiv atunci. Cu cât timp înainte îl vei bate la cap pe soț cu rochia și costumul?

Ana Maria Pop: Rochia este imediat, la prima probă și cred că sunt trei rochii. Daniel nu va vedea nicio rochie, până nu mă va vedea în fața Stării Civile și apoi a altarului.

Dan Pavel: Exact. Păstrăm această datină. Iar eu o să port un costum bărbătesc, normal, clasic, din epoca modernă. Focusul este pe mireasă. Ea va fi picată din cer. Una la părinți și mândră-n toate cele.

Dan Pavel și Ana Maria Pop și-au ales părinții spirituali, dar așteaptă după fiul prezentatorului, ce se vrea cavaler de onoare: „Sunt două perechi de nași!”

CANCAN.RO: Ați stabilit locația pentru nuntă?

Ana Maria Pop: Da, dar o ținem pentru noi deocamdată.

CANCAN.RO: Va fi în București?

Dan Pavel: Da.

CANCAN.RO: V-ați ales nașii?

Dan Pavel: Da, îi avem.

CANCAN.RO: Sunt persoane publice, cunoscute?

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor avea două perechi de părinți spirituali (Foto: Instagram)

Dan Pavel: Sunt oameni care mai apar, însă sunt oameni care ne dau moralmente un ghidaj la care ne raportăm. Sunt două perechi de nași.

Ana Maria Pop: Nu sunt vedete, nu am ales pe acest criteriu. Am ales oamenii pe care îi simțim mai aproape de noi și oamenii cu care putem să mergem mai departe în viață.

CANCAN.RO: Cavaler de onoare va fi fiul tău?

Dan Pavel: E dorința mea, trebuie să vedem, fiindcă este în sesiune. Sunt detalii care trebuie puse la punct. O să vedem.

După sărbătorile petrecute acasă, urmează Survivor în luna ianuarie pentru Dan Pavel și partenera de viață: „Urmăriți Pro TV, aveți ce să vedeți!”

CANCAN.RO: Unde petreceți sărbătorile, care este planul?

Ana Maria Pop: În familie, ca de obicei, acasă.

Dan Pavel: Nu părăsim incinta, că e mai bine pentru că stăm atât de puțin cu ei. Am stat anul ăsta atât de puțin cu ai noștri, încât simțim să recuperăm și să dăm măsura cuvenită sărbătorilor cu familia.

CANCAN.RO: Și în ianuarie plecați la Survivor?

Dan Pavel: Urmăriți Pro TV, aveți ce să vedeți! Ăsta-i spectacolul, asta e televiziunea!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Se împacă Babs cu Dorian Popa?! Fosta iubită a vlogger-ului detonează bomba! Portița pe care a lăsat-o deschisă…

La aproape nouă luni de când s-au despărțit, Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, aruncă bomba. Aceasta a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că între ea și artist e o legătură pe care nimeni […]

CANCAN.RO are primele imagini de la plecarea concurenților la show-ul de pe Antena 1. S-a format, deja, prima bisericuță la Asia Express!

Filmările celui mai dur show de la Antena 1 încep curând, iar concurenții sunt îmbarcați chiar în primele ore ale zilei de 2 martie! Se pare că primăvara a început cu aventura vieții pentru nouă […]

Ioana a schimbat ținuta de mărțișor și… Doamna Năstase a prins ”buchetul” de la altcineva?!

La 47 de ani, Ioana, nimeni alta decât soția lui Ilie Năstase, arată mereu ca „scoasă dintr-o revistă”. Are o siluetă de invidiat și iese mereu în evidență și grație vestimentației sale. Bruneta a fost […]

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, și tovarășul lui au ”traficat” un buchet de flori

Toni Iuruc (44 de ani) a avut treabă de 1 Martie. În lipsa unei partenere oficiale, omul de afaceri a “traficat” un buchet de flori pentru o altă reprezentantă a sexului frumos, iar CANCAN.RO vă […]

Ursulețul Baloo a luat-o razna, nici Bianca Drăgușanu nu-l mai recunoaște! Ce-ai făcut, Găbiță?!

Nu te supăra, ești Gabi Bădălău?? Da? Se așterne tăcerea… Este un dialog imaginar cu afaceristul, în stradă, după ce a fost găsit pe Instagram. Ușor de ”derulat” concluzia: Găbiță din poze nu seamăn&...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..