Cum îl scoate din pepeni pe Marcel Pave fiul săul: “Mă deranjează!”

Cum îl scoate din pepeni pe Marcel Pave fiul săul: “Mă deranjează!”
📅 2024-04-19

Este unul dintre cei mai longevivi artiști din România. Vocea sa este absolut inconfundabilă, iar planurile de bucurare a publicului se întind pe termen lung. Este vorba despre Marcel Pavel, care a spus totul despre propria carieră muzicală, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Cum își vede interpretul „finalul”, dar și ce îl motivează în lupta cu perfecționarea sinelui, aflați chiar de la vestitul artist.

Inspirat de modelul patern, Sasha Pavel s-a apucat de compus muzică, deopotrivă. Fiul lui Marcel Pavel elaborează compoziții în zona muzicii de club. Feedback-ul tatălui, însă, este unul ce va uimi pe toată lumea!

Marcel Pavel a oferit un interviu de senzație, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: CANCAN.RO)

Marcel Pavel a dezvăluit cum își vizualizează retragerea din muzică: „Fac parte din generația aceea care își dorește să-și sfârșească zilele pe scenă. Și asta cât mai târziu, adică peste vreo 30 de ani!”

CANCAN.RO: Domnul Marcel Pavel, ce vă mai mână să urcați pe scenă?

Marcel Pavel: Întrebarea aceasta este destul de provocatoare. N-o să mă las până la 89-90 de ani. Încă n-am 90, mai am puțin. Știi ce ar însemna să renunț la muzică, la această artă?! Ar însemna sfârșitul vieții mele, ca să devin puțin dramatic. Muzica este prelungirea organismului meu, prelungirea sufletului meu. Și dacă dispare muzica și arta mea, dispar și eu.

CANCAN.RO: Motivația ta care este?

Marcel Pavel: Eu poate fac parte, și nu numai eu, din generația aceea care își dorește să-și sfârșească zilele pe scenă. Și asta cât mai târziu, adică peste vreo 30 de ani.

Marcel Pavel comentează cu dezinvoltură opera muzicală a fiului său, Sasha (Foto: CANCAN.RO)

Muzica fiului, chestionată de consacratul artist: „Mă plictisesc să ascult o singură notă. Mă deranjează!”

CANCAN.RO: De vreo piesă trap v-ați lovit vreodată accidental?

Marcel Pavel: Vorbește frumos, trapul ăsta, la trap numai cu caii. Ce e trapul ăsta, cu ce se ocupă?! Sunt trapanelele?! Adică manele amestecate cu trap?!

CANCAN.RO: Deci nu ascultați așa ceva?

Marcel Pavel: Nu. Băiatul meu cochetează cu muzica de club, Armin van Buuren, David Guetta, el e mare fan.

CANCAN.RO: Îl susțineți?

Marcel Pavel: Da, are studio deja și a început ușor ușor, timid deocamdată, să creeze muzică de acest gen, îi place. Eu, să fiu sincer, mă cam plictisesc. Scuzați, sunt bătrân, ce să fac, mă plictisesc să ascult o singură notă și pe ea niște artificii din acestea sonore, zgomote. Bine, eu sunt depășit de aceste evenimente, dar muzica monotonă mă deranjează. Și notele monotone mă deranjează. Și nu cred că există mai mult de două acorduri la piesele de acest gen. Noi am învățat puțină carte și nu cred că e cazul să ne rezumăm la două note.

( ACCESEAZĂ ȘI: INTERVENȚIA LUI NICU GHEARĂ I-A DESCHIS OCHII! OMUL DE AFACERI A NĂȘIT FAIMOASA FRUMOASA MEA )

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Fotbalistul dat afară de Gigi Becali joacă, acum, după regulile stricte ale soției! E liber doar pe weekend!

Lena Enache este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști din țară. Și sexy, și gospodină! Cât Gabi a jucat în afara țării, blondina s-a ocupat singură de casă și […]

Survivor l-a băgat în spital, dar Jorge se pregătește, acum, să dea lovitura! A rezolvat cazul și așteaptă banii!

Deși a încercat să dea tot ce-a avut mai bun la Survivor, Jorge a părăsit competiția după doar două luni din cauza unei accidentări. Norocul nu i-a surâs nici de această dată, la a două […]

“Mă voiau această tută accesibilă!” Adevăratul motiv pentru care câștigătoarea de la Power Couple a renunțat la televiziune: acuzații grave către PRO

Povești necunoscute publicului până acum au fost rostite de Daiana Anghel în emisiunea CANCAN EXCLUSIV! Populara influenceriță de beauty dezvăluie cum a ajuns în televiziune, dar mai ales ce a determinat-o să renunțe la aparițiile […]

Scandal în familia Patriarhului Daniel! ”Fiica nelegitimă” se judecă pentru copil

E scandal în familia Patriarhului Daniel! Stela, fata surorii Preasfinției Sale, are mari probleme cu fostul soț. Iar la mijloc este fetița lor, în vârstă de 12 ani. Situația nu s-a rezolvat total între ei […]

TJ Miles trece cu Francisca la nivelul următor: nuntă + copii! Iubitul s-a întors de la Survivor All Stars și e pus pe fapte mari!

TJ Miles a revenit în țară, după experiența de trei luni la Survivor All Stars, și e pus pe fapte mari. Francisca, iubita lui, e entuziasmată! Ei, are și ea niște pretenții, e grăbită, se […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..