Cu ce se ocupă Andreea Bălan când nu-l hiper-stimulează pe sărmanul iubit? “Joacă” pe interzis…

Cu ce se ocupă Andreea Bălan când nu-l hiper-stimulează pe sărmanul iubit? “Joacă” pe interzis…
📅 2024-05-18

Când nu este în compania iubitului, Victor Cornea, Andreea Bălan (39 de ani) își dedică timpul fetițelor pe care le are împreună cu George Burcea. Zilele trecute, a fost cu micuțele la o clinică medicală, iar la plecare a făcut un gest ușor necugetat. Din fericire, nu s-a întâmplat o tragedie. Ce a făcut, mai exact, jumătatea blondă a trupei Andre? CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă în exclusivitate.

În urmă cu două săptămâni, Andreea Bălan a arătat că, la 39 de ani, știe “joaca” bine. În doar câteva secunde, sexy-artista și-a hiper-stimulat sărmanul iubit, iar “vulcanu’” a erupt, pe trotuar, la service (IMAGINI TARI AICI). Jumătatea blondă a trupei Andre nu are, însă, ochi doar pentru Victor Cornea. Lucru, de atlfel, normal, având în vedere că are în grijă două fetițe, rezultate din mariajul cu George Burcea.

Andreea Bălan, cu fetițele la clinică

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Andreea Bălan în zona de nord a Capitalei, alături de micuțele ei, Ella și Clara. Îmbrăcată, ca întotdeauna, provocator, artista a fost cu fetițele la o clinică medicală. Acolo au petrecut câteva zeci de minute. La plecare, ex-partenera lui George Burcea, din dorința de a ajunge mai repede la mașină, a traversat, alături de micuțe, neregulamentar. Nu a mai așteptat până la trecerea de pietoni. S-a asigurat, totuși, că nu există niciun pericol.

Andreea Bălan traversează neregulamentar strada cu cele două fetițe

( ACCESEAZĂ ȘI: VICTOR CORNEA I-A DESCHIS ANDREEI BĂLAN O UȘĂ CĂTRE O LUME LA CARE DOAR VISA. IMAGINEA A DEVENIT VIRALĂ: „O LEGENDĂ VIE!” )

Ulterior, Andreea Bălan și-a urcat fetițele în mașină, după care și-a verificat telefonul mobil. S-a pus la volan și dusă a fost. Nu excludem ca după ce Ella și Clara au fost lăsate acasă, jumătatea blondă a trupei Andre să fi fugit repede la Victor Cornea, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai multe luni.

Nu este agreată de familia lui Victor Cornea

Altfel, în iunie 2023, CANCAN.RO detona bomba și dezvăluia, în exclusivitate, că artista are o relație cu Victor Cornea, un tenismen în vârstă de 30 de ani, cu zece mai puțin față de ea. Familia sportivului nu ar agrea, însă, povestea lor de dragoste.

Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, ne-au mărturisit sursele noastre.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Emily Burghelea ne arată micul ei secret! Noroc că are fustiță scurtă! ”Este smochina mea norocoasă!”

Deși este de atâția ani în atenția publicului, nimeni n-a mai văzut-o pe Emily Burghelea astfel! Prezentă la un eveniment din Capitală, influencerița ne-a arătat cel mai mare secret al său! Bine c-avea fustiță scurtă […]

Se gonflează la 45 de ani! Amânările au luat sfârșit: bustul vedetei TV Roxana Ciuhulescu ”explodează”!

Roxana Ciuhulescu este o femeie asumată și, în momentul în care nu se mai simte bine în pielea ei…acționează. Așa a făcut-o și în urmă cu 5 ani, când a apelat la blefaroplastie, intervenția la […]

Penibilul ministru milionar al Sănătății, păzit de bodyguard în restaurant! 😂😂😂 Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă

Dolofanul Ion Bazac, fost ministru al Sănătății în primul guvern Boc și, mai ales, un bun tovarăș de vacanțe al prezidențiabilului Mircea Geoană, pare deja pregătit ca bossul lui să câștige alegerile: se poartă ca [&#...

Cătălin Botezatu, așa cum niciodată nu l-ai văzut! Câmpenească la ”Nea Mitică”, alături de amici, cu… Mici, grătar și vin la carafă!

Cătălin Botezatu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mediatizați oameni din România. Prin prisma meseriei sale, designerul este foarte atent la cum apare în public. Mereu la patru ace, aranajat și frezat, […]

Celebra mezzosoprană s-a măritat pe ascuns! E BOMBA anului, iar CANCAN.RO are detaliile

Andreea Ilie și iubitul ei, Virginio Dell Uomo, s-au căsătorit! Totul, în secret. CANCAN.RO a aflat detaliile despre evenimentul care a avut loc acum câteva zile, la Brașov, unde cei doi locuiesc de ceva vreme. […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..