CRBL, declarații despre divorțul de Elena: ”Este evident că undeva acolo mai are de trecut, dar...”+ De ce are dispute cu fiica adolescentă

CRBL, declarații despre divorțul de Elena: ”Este evident că undeva acolo mai are de trecut, dar...”+ De ce are dispute c
📅 2024-07-20

CRBL vorbește, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre cum a trecut fiica lui peste divorțul dintre el și Elena. Deși nici nu a împlinit încă 14 ani, Alessia este foarte matură și gestionează bine separarea părinților săi, după cum susține artistul. Chiar și așa, cântărețul recunoaște că mai are și discuții în contradictoriu cu adolescenta. De la ce pornesc acestea?

În aprilie, CRBL și Elena uimeau o țară întreagă după ce anunțat că divorțează, după 16 ani de căsnicie. Acum, la aproape trei luni de la separare, artistul ne spune cum a trecut fiica sa peste această schimbare. Atât el, cât și Elena fac tot ce pot pentru a-și ajuta copilul să gestioneze cum trebuie această schimbare.

”Cum să se schimbe situația după divorț? Fiecare este în lumea lui, și eu, și Elena ne concentrăm să ținem frontul comun pentru Alessia. Mă bucur foarte tare că Alessia, chiar dacă acum face abia 14 ani, este destul de matură, este inteligentă, este și copil în același timp și trece ușor aparent. Este evident că undeva acolo mai are de trecut peste, dar suntem aici să vedem și noi cum se va rostogoli această schimbare”, spune CRBL, pentru CANCAN.RO.

CRBL și Elena au divorțat dupa 16 ani. (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

Cum este să fie din nou burlac, după 16 ani de mariaj?

”Nu știu cum e să fii din nou burlac, aflu în fiecare zi, e ceva nou, e interesant”, admite artistul.

Revenind la Alessia, CRBL recunoaște că mai există și discuții în contradictoriu cu fiica sa. Majoritatea dintre ele ar porni, din fericire, doar de la gusturile muzicale.

”Eu și Alessia avem un limbaj mult mai simplu, nu neapărat tată-fiică, ci mai mult de prieteni. De câte ori ne vedem, avem dispute în legătură cu muzica, pentru că avem păreri diferite. Amândurora ne palce Blackpink, o trupă de K-pop, acolo avem fiecare câte o preferată. S-au lansat piese noi și ne dăm cu părerea despre clipuri, le jurizăm. Avem tot felul de discuții, despre relații juvenile, despre festivaluri, despre orice. Povestește și despre băieți, dar nu despre băieții din jurul ei. Trebuiesc povestite și acestea”, spune cântărețul.

Fiica lui CRBL se va lansa în muzică

În plus, Alessia îi moștenește talentul tatălui său și de ce a făcut primii pași către propria carieră muzicală. Și la dans, și la cântat, adolescenta pare că se descurcă de minune.

”S-a apucat și ea de muzică, este foarte talentată. Este mai talentată decât mine. Va intra în industria muzicală, pentru că își dorește foarte mult. Cântă în engleză și am văzut că știe și în coreeană. O să fie tare Alessia, să știi! Cred că va fi în zona aceasta comercială, pentru că și dansează foarte bine, dar nu pot să definesc un stil muzical, cred că o să le încerce pe toate”, povestește CRBL despre fiica sa.

Pentru că este prima vara de când este un bărbat singur din nou, am fost curioși să aflăm și ce planuri are pentru următoarele săptămâni.

”Trebuie s-o duc pe Alessia la mare, să ne bucurăm de mare, de plajă. Nu o iau cu mine la festival, deși merg în acest weekend și voi fi pe scenă cu Smiley. Nu o iau din cauza vârstei, nici nu este muzica pe care trebuie să o înțeleagă la această vârstă și este prea devreme să dau explicații”, încheie CRBL.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Adevărul lui Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu. Motivele pentru care nu au ajuns la notar

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt și-n prezent, soț și soție în acte! La mai bine de doi ani și jumătate de când artista a introdus divorțul, acesta încă nu s-a pronunțat. În exclusivitate pentru […]

CANCAN.RO continuă seria dezvăluirilor șocante! Fostele iubite ale lui Dany de la ”Insula Iubirii” ies la atac! ”Și-a alergat mama cu un cuțit!” + Se automutilează! AVEM IMAGINI TARI

CANCAN.RO continuă seria dezvăluirilor șocante despre concurenții de la ”Insula Iubirii”! După ce v-am dezvăluit, în exclusivitate, că Dani a bătut-o pe Maria, mai multe foste iubite au ieșit la atac și dau detalii desprinse [R...

S-a jucat cu înghețata! Andreea Bălan e (încă) tânără și neliniștită! 😜

Andreea Bălan a ajuns la 40 de ani, are o familie frumoasă și două fetițe, dar…a rămas la fel de tânără și nebunatică. Artista nu își refuză micile plăceri, iar recent CANCAN.RO a surprins-o pe […]

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu, după ce a aflat că ex-amanta lui a ajuns în patul lui Bordea: ”Mă bucur!” Mesaj pentru ”fosta”

Cătălin Cazacu ne oferă prima reacție după ce CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, că noua cucerire a lui Cătălin Bordea a trecut și prin patul acestuia. Vedeta TV nu neagă idila avută. Ba chiar le […]

Reacția FABULOASĂ a lui Cătălin Bordea, după ce a aflat că iubita lui a fost amanta lui Cazacu: ”O surpriză pentru mine ar fi să aflu că…”

Cătălin Bordea face deja primii pași înapoi în relația cu noua sa cucerire, Elena Ardeleanu. Juratul de la iUmor nu era nicidecum pus la curent cu idila pe care tânăra a avut-o cu Cătălin Cazacu, […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..