Ce au făcut Bianca și Robert după circul făcut și eliminarea de la ”Insula Iubirii”! Adevărată telenovelă! Video uluitor: îi vandalizează mașina!

Ce au făcut Bianca și Robert după circul făcut și eliminarea de la ”Insula Iubirii”! Adevărată telenovelă! Video uluitor
📅 2024-09-07

CANCAN.RO vă dezvăluia că Bianca Mitroi și Robert Braia au fost concurenții eliminați de la ”Insula Iubirii”. Deși cei doi voiau să rămână în emisiune, ispitele au decis că este momentul să îi trimită acasă! Surpriză vine abia acum, însă! Chiar dacă la TV s-au bălăcărit fără perdea, ajunși în România, Bianca și Robert au mai dat o șansă iubirii lor, chiar și după ce șatena și-a acuzat iubitul că i-ar fi omorât motanii.

Bianca Mitroi și Robert Braia sunt concurenții care vor ieși duminica aceasta din emisiune. Deși amândoi voiau să rămână în Thailanda, ispitele le-au făcut fenta amândurora și i-au trimis de urgență acasă, înapoi în România. Vrând, nevrând, cei doi și-au făcut bagajele și s-au conformat rapid. Supărare mare ar fi fost pe Daiana, iubita lui Rareș, care ar fi vrut să plece din reality-show. Ispitele au avut alte planuri însă, așa că Daiana a trebuit să continue provocarea, cu chiu, cu vai.

În cadrul emisiunii, Bianca Mitroi și Robert Braia și-au aruncat acuze grave. Ea l-a învinuit pe el că i-ar fi omorât motanii după ce i-ar fi aruncat de la fereastră, el a spus despre ea că ar fi sărit la bătaie și i-a vandalizat mașina. Episodul cu mașina a fost cu siguranță, căci acum câteva zile, pe Internet au apărut și imagini în acest sens. În filmare, Bianca Mitroi chiar îi lovește mașina iubitului său cu o piatră.

Însă episodul violent a avut loc cu mult înainte de ”Insula Iubirii”, iar filmarea s-a viralizat de curând, după ce reality-show-ul a început să fie difuzat. Așadar, ce s-a întâmplat imediat după ce aceștia s-au întors în țară?! CANCAN.RO are răspunsul, ca întotdeauna!

După circul televizat, au plecat în vacanță împreună

Deși în cadrul emisiunii s-au făcut cu ouă și cu oțet și și-au vorbit mai ceva decât la ușa cortului, ajunși înapoi în țară, Bianca și Robert au revenit la sentimente mai bune. Chiar dacă toți se așteptau ca cei doi să se despartă după câte s-au întâmplat în Thailanda, ei bine, ce credeți? Concurenții au plecat în vacanță!

Filmările pentru ”Insula Iubirii” s-au terminat în martie. În iunie, Bianca și Robert au plecat împreună la Clisura Dunării! Din martie până în iunie așadar, cei doi ar fi încercat să îndrepte relația dintre ei!

După circul televizat, au plecat în vacanță! (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

Dovadă în acest sens stau cele două poze pe care Bianca și Robert le-au postat pe conturile lor de socializare, la distanță de o zi. Fotografiile sunt făcute fix în același loc. Ne este foarte greu să credem că este o pură coincidență, să fim serioși! Cadrul este fix același, deci mai mult ca sigur cei doi încă încercau să se împace în iunie. Aparent, fără rezultat!

Robert s-a pozat fix în același loc ca Bianca. (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

Acum însă, imediat după ce emisiunea a început să fie difuzată la televizor, cei doi ar fi intrat iar în polemici. Ulterior, după ce a văzut câte a putut spune Bianca despre el pe micile ecrane și cât hate primește din cauza episodului cu motanii, Robert ar fi scos artileria grea! Sătul să fie ținta criticilor din cauza fostei iubite, tânărul a decis să facă public videoclipul în care acesta îi vandalizează mașina.

Așadar, chiar dacă imediat după ce au fost eliminați au venit în țară, au mers împreună la Clisura Dunării și au încercat o împăcare, acum cei doi sunt la cuțite… din nou! Ba mai mult, Bianca recunoaște că toate mesajele din online o copleșesc și că se simte depășită de toată situația.

Ce se va alege de cei doi concurenți de la ”Insula Iubirii”, dacă iar decid să se împace după ce și-au aruncat acuzații grave sau chiar vor pune stop relației lor odată pentru totdeauna, aflăm împreună, așa că stați cu ochii pe CANCAN.RO!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

După despărţirea de Rareş, Daiana a „lovit” rapid! Artistul Faydee nu a avut scăpare!

Daiana de la Insula iubirii nu a pierdut deloc vremea după despărţirea de Rareş. A fost cât de cuminte a putut în cadrul show-ului, dar a recuperat la revenirea în ţară. Seara trecută, a dat […]

Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei

Blonde, brunete, roșcate, cu părul verde. Așa-și avea versul o melodie în vogă la vremea lansării, iar acesta se potrivește perfect cu materialul dat. Pentru că e sfârșit de săptămână, deci CANCAN.RO a pregătit un [&#...

Nașul milionar al Simonei Halep nu vrea să-și recunoască fetița! L-a dat în judecată! Cine este femeia care l-a făcut tătic

Dani Caramihai şi Alina Cârţu, două nume cu rezonanţă în lumea bună a Capitalei, duc un război în instanţă. Ca să fim mai precişi, fosta parteneră a milionarului de la Fratelli îl cheamă în faţa […]

Concurentul de la Vocea României le-a stricat casa! Actriţa din GROAPA s-a îndrăgostit şi l-a înşelat fără milă pe iubit

În urmă cu doar câteva zile, publicația noastră a scos la iveală un amantlâc care o are în prim plan pe una dintre vedetele PRO TV. Iubit înșelat, plecat de acasă în noapte… tot tacâmul! […]

JO, singură la 30 de ani. Cum arată viaţa artistei acum: „Nu știam unde să mă duc…”

JO și-a sărbătorit recent ziua de naștere, alături de familie și de cei mai apropiați prieteni artiști din industrie. Printre ei s-au numărat Smiley, Doc, Adda, Bella Santiago, Sișu Tudor, Liviu Teodorescu și mulți alții. […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..