CANCAN.RO are primele imagini de la plecarea concurenților la show-ul de pe Antena 1. S-a format, deja, prima bisericuță la Asia Express!

CANCAN.RO are primele imagini de la plecarea concurenților la show-ul de pe Antena 1. S-a format, deja, prima bisericuță
📅 2024-04-12

Filmările celui mai dur show de la Antena 1 încep curând, iar concurenții sunt îmbarcați chiar în primele ore ale zilei de 2 martie! Se pare că primăvara a început cu aventura vieții pentru nouă echipe alese pe sprânceană de Mona Segall. CANCAN.RO a anunțat formațiile în premieră, iar acum vă prezentăm primele imagini cu „bisericuțele” ce se vor forma în competiție.

De ce spunem asta? Fiindcă aparent unii concurenți ce vor fi rivali în Asia, sunt prieteni pe tărâm românesc. Totul se va schimba, însă, când cursa pentru marele premiu va începe. Iată, așadar, ce a surprins CANCAN.RO pentru fanii fenomenului Asia Express!

Andrei Ursu, Vlad Condurache și Betty Salam socializează înainte de zborul către continentul asiatic (Foto: CANCAN.RO)

Betty Salam, schimbare drastică de look pentru Asia Express

Începem prin a vă ilustra noul look al fiicei lui Florin Salam, care s-a pregătit temeinic pentru aventura orchestrată de Mona Segall. Evident, toți concurenții au mizat pe ținute lejere, pentru a nu fi cumva constrânși de rigiditatea hainelor în cursa de anduranță. De-a lungul anilor, băieții și-au tuns scurt părul sau au renunțat la barbă pentru a le fi mai ușor să își mențină imaginea în fața camerelor de filmat. Dar iată că Betty a mizat pe ceea ce specialiștii în beauty ar numi „box braids”, niște codițe împletite „afro”, ce nu impun aranjarea zilnică a părului.

În plan secund se poate observa și Sorin Brotnei, dar Betty, Andrei Ursu și iubitul artistului au ales să facă „opinie separată” (Foto: CANCAN.RO)

Avem prima „bisericuță” a show-ului: Andrei Ursu, Vlad Condurache și fiica lui Florin Salam

Continuăm povestea cu descrierea acțiunii din fotografii. Vizibil gânditori cu privire la desfășurarea înfruntărilor din Asia, Andrei Ursu și iubitul stau la taclale în prezența lui Betty Salam. Vlad Condurache, o prezență discretă, neobișnuit al showbizului, mai mult stă și ascultă dialogul dintre vedete. Cei trei par să se înțeleagă de minune. Poate fac tactici, poate se reconfortează cu privire la emoțiile ce vor urma, rămâne de văzut abia după difuzarea emisiunii ce au pus la cale! Până atunci, vă readucem în atenție cele nouă echipe participante la show.

Betty Salam și-a făcut codițe împletite „afro” pentru Asia Express (Foto: CANCAN.RO)
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Scandal uriaș la vârful lumii interlope din București. Soția unui mafiot celebru, filmată pe ascuns de șoferul milionarului

Un interlop din cartierul bucureștean Berceni a publicat pe o platformă de socializare un clip video despre care lasă de înțeles că l-ar fi înregistrat pe ascuns în timp ce întreținea raporturi sexuale cu soția […]

Mihai Morar, adevărul despre soția care nu apare în lumina reflectoarelor! Cum le educă pe cele trei fete: “Mama lor a făcut…”

Familia lui Morar Morar este una numeroasă, dar și extrem de bine organizată din punct de vedere al educației și al principiilor solide implementate. Cunoscutul entertainer, prin sensibilitatea și harul oratoric de care dă dovadă […]

Decizia radicală luată în căsnicie de Sânziana Buruiană după opt ani! Blonda vorbește despre trădarea `prietenelor`: „Ar fi vrut să-mi ia locul”

Sânziana Buruiană a surprins pe toată lumea atunci când a declarat că nu mai doarme cu soțul ei, Nicolae Zufluf de când a devenit mamă. Fosta asistentă tv a susținut că le este mai bine […]

“Tanti Vasilica” nu-i dă pace: Natalia Mateuț, bănuită de conexiuni cu un dealer. Prezentatoarea TV a fost audiată la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri!

Natalia Mateuț revine în lumina reflectoarelor după o perioadă în care a stat “la cutie” și s-a concentrat pe carieră. Co-prezentatoarea Xtra Night Show a dat, zilele trecute, cu subsemnatul la DIICOT, având calitatea de […]

Nu mai este copilul lansat de Dan Negru! Oscar a crescut și are o iubită trăsnet. Dispărut din social-media, CANCAN.RO l-a găsit pe micul ”Eminem de România”!

S-au scurs exact 10 ani de când Oscar își făcea debutul în showbiz, cel ce l-a lansat fiind nimeni altul decât Dan Negru, regele audiențelor. În urmă cu un deceniu, la Antena 1 rula „Next […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..