Alex Velea audiat în dosarul unei crime

Alex Velea audiat în dosarul unei crime
📅 2024-07-27

Un bărbat și-a pierdut viața după un conflict spontan la un chef care avea loc într-un hotel din zona Padina, județul Dâmbovița. La petrecere erau mai multe vedete, între care și Alex Velea. Artistul a fost, deja, audiat. Totodată, Vrăjitoarea Sidonia a fost reținută alături de ucigaș. CANCAN.RO are toate detaliile și le prezintă în exclusivitate.

Potrivit surselor, în urma scandalului, Anghel Sorin, de 41 ani, a fost înjunghiat mortal în spate de către Marin Laurențiu, de 31 ani, care, deja, se află deja în custodia Poliției. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

(VEZI AICI: DESCINDERI LA UNUL DINTRE CELE MAI TEMUTE CLANURI DIN CAPITALĂ. VRĂJITOAREA SIDONIA ȘI LIDERII GRUPĂRII, SĂLTAȚI DE MASCAȚI)

În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare”, se arată în comunicatul Poliției.

Alex Velea, audiat în dosarul unei crime

Vrăjitoarea Sidonia, reținută alături de ucigaș

Din informațiile CANCAN.RO, crima a avut loc la Hotel Belmont din zona Padina. Făptașii au fugit cu o mașină care, în cele din urmă, a fost blocată în trafic. În mașină se afla celebra vrăjitoare Sidonia, alături de Marin George Armando (24 de ani), Marin Laurențiu (31 de ani) și Marin Louis-Justin (18 ani).

Toți fac parte din clanul Fabian acuzat, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Marin Fabian, liderul grupării, este nimeni altul decât soțul vrăjitoarei Sidonia. Cei patru se află la audieri, urmând să se stabilească participarea fiecăruia dintre ei la crimă (cine a comis-o, etc). Pentru că se afla în zona unde a avut crima, Alex Velea a fost audiat ca martor.

Vrăjitoarea Sidonia, prezentă la petrecerea de la hotel
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Sesiunea s-a încheiat, graviduța Laura Cosoi a pus botic! ”Nu e ce trebuie!”

Laura Cosoi numără zilele până când va aduce pe lume cel de-al patrulea copil, așa că pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Anul acesta a fost plin pentru ea, fiind ocupată ca totul să […]

Alex Bodi e decis să-și părăsească iubita: ”Vreau un semn, că eu dau lumea peste cap!” Planul secret prin care încearcă să o recucerească pe Ema Uta

Alex Bodi s-a afişat recent la braţul unei bombe sexy, de care părea foarte îndrăgostit, însă totul ar fi doar de faţadă! Dacă aţi crezut că milionarul şi-a găsit fericirea, după despărţirea de Ema Uta, […]

Ce au făcut Bianca și Robert după circul făcut și eliminarea de la ”Insula Iubirii”! Adevărată telenovelă! Video uluitor: îi vandalizează mașina!

CANCAN.RO vă dezvăluia că Bianca Mitroi și Robert Braia au fost concurenții eliminați de la ”Insula Iubirii”. Deși cei doi voiau să rămână în emisiune, ispitele au decis că este momentul să îi trimită acas...

Incredibil ce a pățit soția lui Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, după scandalul ”punga de la Lidl”! ”Pe câte ești de mișto și educat, pe atât de hidoasă e nevasta ta!”

Uluit a rămas Dan Negru atunci când a primit mesaje în care soția lui era pusă la zid! Mesaje care au legătură cu gestul pe care Sânziana Negru l-a făcut, aruncând la gunoi punga de […]

Imagini de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Tot ce nu s-a văzut la TV e doar aici! FOTO + VIDEO

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 încep în această seară, de la ora 20:30, și vor fi difuzate în direct pe TVR 1, TVR Sport și Eurosport. Ceremonia de deschidere are loc de-a lungul Senei, […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..