Atac cibernetic la Paris înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice 2024. Metroul a fost blocat! EXCLUSIV

Atac cibernetic la Paris înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice 2024. Metroul a fost blocat! EXCLUSIV
📅 2024-09-08

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 încep astăzi, 26 iulie, de la ora 20:30. Vor fi difuzate, în direct pe TVR 1, TVR Sport și Eurosport. Ceremonia de deschidere va avea loc de-a lungul Senei, fiind o premieră în istoria competiției. Doar că, înainte ca totul să înceapă, au apărut și probleme în inima Parisului. A avut loc un atac cibernetic înainte de Jocurile de Vară. Metroul a fost blocat, iar autoritățile au intervenit de urgență! CANCAN.RO vă prezintă detalii, în exclusivitate, de la fața locului. 

UPDATE: Este isterie pe străzile din Paris, totul este blocat, mai rău ca-n vremea pandemiei de COVID. Accesul spre Sena este și el închis. Autoritățile circulă pe străzi, după atacul cibernetic care a cauzat probleme la liniile feroviare. Mai multe incendii au fost provocate, au transmis oficialii. 

Attaque massive visant la SNCF : un incendie volontaire sur une „artère de câbles” à Vandières paralyse le trafic des TGV Est
➡️ https://t.co/Dh5YQ9FEgB pic.twitter.com/KtDZoZEDCi

— France Bleu (@francebleu) July 26, 2024

UPDATE: Rețeaua feroviară a Franței a fost ținta unui atac cibernetic, vineri, cu câteva ore înainte să înceapă ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Acest atac a dus la oprirea serviciilor pe mai multe linii feroviare de mare viteză, dar și perturbări care pot dura zile întregi până când vor fi revizuite. Oficialii francezi au transmis, pentru presa internațională, faptul că totul s-a declanșat în jurul orei 4:00 dimineața, în trei locuri din rețeaua feroviară a țării.

Este vorba despre un atac coordonat și precis țintit. Acesta a produs probleme la serviciile pe liniile de mare viteză care fac legătura cu Parisul dinspre nord, sud-vest și est. Cei care au recurs la fapta revoltătoare au tăiat și apoi au ars cabluri de semnalizare, care necesită zile bune de reparații.

„Ceea ce știm este că această operațiune a fost pregătită, coordonată. Că au fost vizate puncte nevralgice – ceva care arată un nivel de cunoaștere a rețelei pentru a ști cum să lovească”, a declarat prim-ministrul Gabriel Attal.

Atac cibernetic în Paris, înainte de Jocurile Olimpice

Știrea inițială: 

În această seară încep Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Românii abia așteaptă să vadă competiția, care va fi transmisă în direct pe mai multe canale de televiziune precum TVR1, TVR Sport și Eurosport. În acest an a avut loc și o premieră în istoria competiției, pentru că ceremonia de deschidere are loc de-a lungul Senei, în inima Parisului. Până în 2024, ceremonia avea loc în interiorul unui stadion.

Iată că înainte ca show-ul să înceapă în Franța, a avut loc și o situație bizară. Un atac cibernetic a fost anunțat la Paris, înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice 2024. Metroul a fost blocat, iar oamenii legii au intervenit imediat. Călătorii au simțit clipe de panică în acele momente, până când autoritățile au ajuns la fața locului. Au avut loc mai multe arestări în capitala țării, înainte de Jocurile de Vară.

„Arestări în centrul Parisului. Blocat metroul din Paris. Atac cibernetic înainte de startul competiției. Încerc să cobor”, potrivit corespondentului CANCAN.RO, la Paris.

Atac cibernetic la Paris, înainte de Jocurile Olimpice 2024

Spectacol de-a lungul Senei, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor începe în această seară de la ora 20:30. Sunt 206 delegații care vor defila pe 85 de ambarcaţiuni pe Sena. Acestea vor trece pe lângă obiectivele turistice, precum Catedrala Notre-Dame, Luvru sau Muzeul Orsay, pe o distanţă de şase kilometri, de la Pont d’Austerlitz până la Trocadero, lângă Turnul Eiffel.

La jocurile din acest an vor participa 10.500 de sportivi, dintre care 571 din Franţa. Momentan, nu se cunoaște cine va aprinde vasul olimpic, însă presa de peste hotare scrie despre faptul că această onoare ar urma să-i revină fostei atlete Marie-Jose Perec, triplă campioană olimpică. O altă mare personalitate ar fi fostul mare fotbalist Zinedine Zidane.

În timpul ceremoniei de deschidere este anunțat un show de zile mari. Peste 400 de dansatori şi 3.000 de artişti vor performa, în această seară, înainte de competiție. Acțiunea se va petrece pe bărcile care se vor afla pe Sena, dar şi pe podurile care traversează fluviul. Surprizele se vor ține lanț în această seară. Se pare că Lady Gaga și Celine Dion vor urca pe scenă, în timpul ceremoniei. Acestea vor avea un număr artistic senzațional.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

După despărţirea de Rareş, Daiana a „lovit” rapid! Artistul Faydee nu a avut scăpare!

Daiana de la Insula iubirii nu a pierdut deloc vremea după despărţirea de Rareş. A fost cât de cuminte a putut în cadrul show-ului, dar a recuperat la revenirea în ţară. Seara trecută, a dat […]

Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei

Blonde, brunete, roșcate, cu părul verde. Așa-și avea versul o melodie în vogă la vremea lansării, iar acesta se potrivește perfect cu materialul dat. Pentru că e sfârșit de săptămână, deci CANCAN.RO a pregătit un [&#...

Nașul milionar al Simonei Halep nu vrea să-și recunoască fetița! L-a dat în judecată! Cine este femeia care l-a făcut tătic

Dani Caramihai şi Alina Cârţu, două nume cu rezonanţă în lumea bună a Capitalei, duc un război în instanţă. Ca să fim mai precişi, fosta parteneră a milionarului de la Fratelli îl cheamă în faţa […]

Concurentul de la Vocea României le-a stricat casa! Actriţa din GROAPA s-a îndrăgostit şi l-a înşelat fără milă pe iubit

În urmă cu doar câteva zile, publicația noastră a scos la iveală un amantlâc care o are în prim plan pe una dintre vedetele PRO TV. Iubit înșelat, plecat de acasă în noapte… tot tacâmul! […]

JO, singură la 30 de ani. Cum arată viaţa artistei acum: „Nu știam unde să mă duc…”

JO și-a sărbătorit recent ziua de naștere, alături de familie și de cei mai apropiați prieteni artiști din industrie. Printre ei s-au numărat Smiley, Doc, Adda, Bella Santiago, Sișu Tudor, Liviu Teodorescu și mulți alții. […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..