Irinel Columbeanu pregătește un mega-proiect

Irinel Columbeanu pregătește un mega-proiect
📅 2024-03-02

Aflat la azilul de lux din Ghermănești, Irinel Columbeanu are planuri îndrăznețe. Mai precis, fostul afacerist de la Izvorani a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că va folosi din plin timpul liber pe care-l are pentru a mai adăuga încă un volum la cartea despre viața sa. Acesta ar face referire strict la perioada petrecută în azil și se va numi „Apusul”. Totodată, Iri nu ne-a ascuns faptul că are mai multe pretendente. Dar a decis să nu se mai căsătorească niciodată. Motivul? Nu vrea să le supere pe fiica sa, Irina, și pe Monica Gabor, fosta soție.

Vara trecută, Irinel Columbeanu decidea să se mute la azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultima parte a vieții și tatăl său. A renunțat la tot, inclusiv la apartamentul dintr-un complex rezidențial în care locuia cu chirie.

Irinel Columbeanu locuiește la azil / sursă: captură video RTV

La câteva luni distanță de când a luat această hotărâre ce i-a schimbat viața, fostul afacerist de la Izvorani are gânduri mari. El și-a propus să mai adauge încă un volum la cartea despre biografia sa. Acesta ar face referire strict la perioada petrecută în azil și se va numi „Apusul”.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea Istoriile unui vehement. Această parte a cărții, care se va numi Apusul, se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Câți bani i-au adus cărțile scrise până acum

Dacă acest ultim volum va avea solicitări și se va vinde bine, i-ar putea aduce lui Iri în cont și suma necesară să-i asigure cel puțin câteva luni liniștite, fără probleme financiare, la azil. Până acum, celelalte cărți pe care le-a scris despre viața sa i-au adus 10.000 de euro. Bani pe care însă fostul soț al Monicăi Gabor i-a cheltuit deja, fie cu chiria la apartamentul din cartierul rezidențial în care a locuit, fie pentru alte necesități.

Citește și IRINA COLUMBEANU S-A ANGAJAT CHELNERIȚĂ ÎN AMERICA ȘI ÎI TRIMITE SALARIUL LUI IRINEL! „A ÎNVĂȚAT SĂ FACĂ BANI” VIDEO

„Nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica”

Totodată, Irinel Columbeanu nu ne-a ascuns faptul că deși e în azil nu duce lipsă de pretendente. A fost chiar și cerut în căsătorie, doar că fostul afacerist nu vrea să mai ajungă la altar, dintr-un motiv pe care ni l-a dezvăluit în exclusivitate.

„Am câteva pretendente și din România și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica”, a completat acesta.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

CANCAN.RO are primele imagini de la plecarea concurenților la show-ul de pe Antena 1. S-a format, deja, prima bisericuță la Asia Express!

Filmările celui mai dur show de la Antena 1 încep curând, iar concurenții sunt îmbarcați chiar în primele ore ale zilei de 2 martie! Se pare că primăvara a început cu aventura vieții pentru nouă […]

Ioana a schimbat ținuta de mărțișor și… Doamna Năstase a prins ”buchetul” de la altcineva?!

La 47 de ani, Ioana, nimeni alta decât soția lui Ilie Năstase, arată mereu ca „scoasă dintr-o revistă”. Are o siluetă de invidiat și iese mereu în evidență și grație vestimentației sale. Bruneta a fost […]

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, și tovarășul lui au ”traficat” un buchet de flori

Toni Iuruc (44 de ani) a avut treabă de 1 Martie. În lipsa unei partenere oficiale, omul de afaceri a “traficat” un buchet de flori pentru o altă reprezentantă a sexului frumos, iar CANCAN.RO vă […]

Ursulețul Baloo a luat-o razna, nici Bianca Drăgușanu nu-l mai recunoaște! Ce-ai făcut, Găbiță?!

Nu te supăra, ești Gabi Bădălău?? Da? Se așterne tăcerea… Este un dialog imaginar cu afaceristul, în stradă, după ce a fost găsit pe Instagram. Ușor de ”derulat” concluzia: Găbiță din poze nu seamăn&...

Iubitul celei mai stilate femeie din România are motive să ”tremure”? ”Dacă ajungem să ne cramponăm din asta…”

Alexandra Ungureanu a câștigat în urmă cu trei ani titlul de cea mai stilată femeie din România, iar hainele sunt mai mult decât o pasiune pentru ea. Prezentă în fața publicului încă din adolescență, Alexandra […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..