Implicarea Schneider Electric la Maratonul de la Paris continuă să aibă un impact pozitiv asupra societății

Implicarea Schneider Electric la Maratonul de la Paris continuă să aibă un impact pozitiv asupra societății
📅 2024-04-18

Paris (Franța), 2 aprilie 2024 – Schneider Electric anunță angajamentele sociale care stau la baza mandatului său de 11 ani ca sponsor principal al Maratonului de la Paris. Evenimentul, care va avea loc pe 7 aprilie 2024, reunește alergători din întreaga lume pentru a sprijini un viitor mai sustenabil și mai echitabil.

De când a devenit sponsor titular în 2013, Schneider Electric Marathon de Paris a stabilit ritmul pentru accelerarea tranziției către o lume mai curată și mai dreaptă, promovând în același timp impactul pozitiv al sportului asupra oamenilor și comunităților. Încurajarea oamenilor din toate mediile și abilitățile să participe la sport și promovarea activității fizice ajută la construirea unui viitor mai sănătos și mai incluziv pentru toate generațiile.

Angajamentul de lungă durată al Schneider Electric a susținut diverse inițiative menite să reducă impactul asupra mediului al cursei, cum ar fi reciclarea hainelor, deșeurile alimentare și alte materiale colectate în ziua respectivă. Din 2019, Marathonul de Paris a compensat 100% din emisiile de carbon ale cursei prin Fondul pentru mijloacele de trai, care sprijină proiecte de care beneficiază comunitățile rurale din Kenya.

Aproximativ 55.000 de bărbați și femei sunt așteptați la linia de start în Paris, în acest an, cu 7.700 de clienți, parteneri și angajați Schneider Electric înregistrați pentru a participa. Maratonul coincide cu Innovation Summit Paris, organizat de Schneider Electric, care va avea loc în perioada 3-4 aprilie în Pavilionul 4, Paris Expo Porte de Versailles.

Schneider Electric sponsorizează, de asemenea, cursa caritabilă Paris Run for All de 4 km, organizată pe 6 aprilie, care atrage mulți participanți, indiferent de abilitățile lor, iar toate veniturile finanțează activități sportive pentru copiii cu dizabilități. Înscrierile pentru Paris Run for All sunt deschise și disponibile tuturor cu vârsta de 12 ani și peste.

Marathonul de Paris continuă, de asemenea, să stimuleze egalitatea de gen prin recunoașterea alergătorilor de sex feminin și masculin în același mod. De exemplu, premii egali în bani sunt acordate celor mai buni bărbați și femei care au terminat, iar cursa feminină începe înaintea celei masculine, astfel încât toți câștigătorii să fie transmisi în direct trecând linia de sosire și primindu-și medaliile.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.

www.se.com/ro

Discover Life Is On
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri business adviser

CCIB: Evenimente și servicii premium dedicate comunității de afaceri

  Astăzi a avut loc Adunarea generală a membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). Pe ordinea de zi a adunării – statutar constituită – s-au aflat atât probleme organizatorice, cât şi probleme de natură strategică. În cadrul evenimentului a fost prezentat Rapor...

Build21: inovație în dezvoltarea de real estate prin blockchain. În România.

  Build21 este un start-up 100% românesc, fondat de Adrian Vasilescu și Raluca Negrea; Compania își propune să realizeze 21 de proiecte de real estate unice în România, care să contribuie la creșterea calității vieții celor care le folosesc; Compania creează cadrul care permite accesul investitor...

Bosch se bazează pe inovații, parteneriate și achiziții – reducerea costurilor rămâne o prioritate

Obiectivele de creștere necesită un nivel ridicat de rentabilitate și putere financiară   Progrese în anul economic 2023: cifra vânzărilor a crescut la 91,6 miliarde de euro/ marja EBIT din operațiuni este în creștere cu 5,3 procente față de anul precedent. Perspectivele pentru 2024 rămân mo...

ANALIZĂ Claudiu Cazacu, XTB: Dinamica ascendentă a acțiunilor din sectorul militar – răspuns rațional sau suprareacție emoțională a investitorilor?

  Pe fondul unui mediu global tot mai instabil, unii investitori își reorientează strategiile și alocă bugete în creștere în portofolii spre domeniul militar, arată într-o analiză financiară, Claudiu Cazacu, consultant de strategie în cadrul XTB România, companie de tranzacționare și investi...

ANALIZĂ KEYSFIN: CREDITELE ACORDATE DE IFN-URI, NIVEL RECORD ÎN 2023

București, 17 aprilie 2024 – Valoarea creditelor acordate de instituțiile financiare nebancare (IFN) din România a atins nivelul record de aproape 50 de miliarde de lei în 2023, după un avans anual de 13,9% potrivit ultimei analize KeysFin. IFN-urile creditează în special companiile nefinanciare,...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..