FAKER ȘI WEIBO GAMING RIDICĂ STINDARDUL TEAM RAZER LA CAMPIONATUL WORLDS 2023

FAKER ȘI WEIBO GAMING RIDICĂ STINDARDUL TEAM RAZER LA CAMPIONATUL WORLDS 2023
📅 2023-12-02

Team Razer sărbătorește performanța lui Lee „Faker” Sang-hyeok, care a căștigat al patrulea titlu de campion mondial și eforturile impresionante ale echipei Weibo Gaming la Worlds 2023.

 

 

BUCUREȘTI, 20 noiembrie 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial,  anunță rezultatul duelului istoric din campionatul Season World Champsionship 2023 (Worlds 2023), în care Faker de la SK Telecom T1 și Weibo Gaming s-au luptat pentru titlul mult dorit, iar SK Telecom T1 a ieșit victorioasă.

Performanța excepțională a Team Razer la Worlds 2023 este o dovadă a devotamentului organizației de a extinde limitele sporturilor electronice. Ambele echipe au demonstrat abilități de neegalat, pricepere strategică și o înțelegere profundă a jocului, iar Razer a dovedit încă o dată că se află în fruntea revoluției gamingului profesionist și și-a reafirmat angajamentul față de excelență, inovație și căutarea neînfricată a victoriei.

”Suntem încântați să-i vedem atât pe Faker, cât și echipa Weibo Gaming demonstrându-și abilitățile la Worlds,” a declarat Khang Thai, Senior Manager al diviziei Global Esports în cadrul Razer. „Este o realizare uimitoare și reflectă angajamentul Razer de a susține jucătorii profesioniști cu tehnologie de vârf, de a încuraja o cultură a excelenței și de a stabili noi standarde pentru gamingul competitiv.”

Faker – Cu adevărat un Demon King de neînvins

Gravându-și numele în analele istoriei sporturilor electronice prin obținerea acestei victorii, Faker devine singurul jucător care a câștigat de patru ori titlul de Campion Mondial la League of Legends. Realizarea fără precedent a lui Faker consolidează statutul său de cel mai mare jucător LoL.

„Acesta a fost cel mai provocator an din cariera mea,” a declarat Lee „Faker” Sang-hyeok. „Adversarii noștri devin din ce în ce mai buni și, după dezamăgirile de la MSI, accidentarea mea și sezonul de vară, nu eram sigur că vom reuși să cucerim victoria. Sunt mândru de echipa mea. Au muncit foarte mult pentru asta.”

Team Razer îl susține pe Faker încă din 2021. În plus, el a promovat de mult timp cea mai populară gamă de mouse-uri Razer dedicate pentru esports, Razer DeathAdder, ca fiind arma sa preferată. Faker a dominat competițiile, fiind singurul jucător care a realizat performanțe precum cele peste 500 de victorii și 2.600 de eliminări în campionatele League of Legends Champions Korea, și peste 100 de victorii în competițiile internaționale.

Anticipând momentul istoric, Razer a organizat mai multe petreceri de vizionare în magazinele RazerStore din Asia, inclusiv RazerStore Taiwan, RazerStore Hong Kong, RazerStore Shanghai. Fanii ambelor echipe au avut ocazia să-și încurajeze jucătorii favoriți, iar comunitatea a avut ocazia să câștige premii incitante.

Pe măsură ce sporturile electronice continuă să capteze interesul a milioane de oameni, Razer își reafirmă angajamentul neclintit de a susține jucătorii profesioniști, de a încuraja comunitatea de fani și de a contribui la peisajul prosper al esports.

Pentru mai multe detalii vizitați acest LINK.

KIT DE PRESĂ

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

 

CONTACTE DE PRESĂ

America
Paige Sander
[email protected]

EMEA
Chris Mitchell
[email protected]

China
Evita Zhang
[email protected]

Asia Pacific
Hilmar Hahn
[email protected]

Global
Vanessa Li
[email protected]

Razer — For Gamers. By Gamers.™ 

 

# # #

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri business adviser

Omini Clinic inaugurează Hub-ul de Chirurgie Estetică

Iași, 29.11.2023: Omini Clinic, o prezență de încredere în domeniul chirurgiei estetice cu o experiență de peste 18 ani în Iași, anunță  lansarea Hub-ului de Medicină și Chirurgie Estetică. Acest hub reprezintă primul centru de acest gen din zona Moldovei  și aduce împreună o echipă de 8 medici c...

Cometex inaugurează cel de-al zecelea parc comercial din rețeaua sa în orașul Râmnicu Vâlcea

  Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 30 noiembrie un nou centru comercial modern. Noua destinație de shopping aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți, atât la nivel național, cât și internațional, printre care Altex, Mobexpert, Maxi Pet, Pepco, Jysk,...

Open Minds a adus peste 400 de participanți, din sectorul privat și public, la prima ediție a „Conferinței despre Diversitate și Incluziune”

  300 de participanți s-au alăturat, fizic, primei ediții a conferinței și peste 120 au urmărit online; Asociația Open Minds donează 10.000 de euro centrului educațional „Studiourilor Ferentari”, în urma sponsorizărilor colectate în cadrul conferinței; Companiile și ONG-urile pot îmbunătăți ...

O ADOLESCENTA ISI INJUNGHIE PROFESORUL

Într-un scenariu șocant, un colegiu din Bihor devine epicentrul unei tragedii neașteptate, în care o adolescentă în vârstă de 16 ani a atacat un profesor cu un cuțit de bucătărie obișnuit. Faptele au avut loc în Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, în dimineața zilei de 27 noiemb...

PAID are o nouă structură executivă: Cosmin Tudor, numit director general adjunct

  Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunță numirea lui Cosmin Tudor în funcția de director general adjunct, conform aprobării comunicată public de Autoritatea de Supraveghere Financiară la data de 28 noiembrie 2023. Fost Director de Dezvoltare timp de 4 ani, acesta s...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..