Sunt puse la bătaie zeci de milioane de lei pentru Ministerul Finanţelor. Sediile aflate sub controlul ministerului ar urma să fie dotate cu servicii de software moderne, anunţă instituţia.
Această achiztie implică, în primul rând, încheierea unui acord-cadru, contractul urmând să fie atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ. Contractul ar urma să fie încheiat pe o perioadă de 48 de luni, a dezvăluit ministerul condus de Marcel Boloș.
Citeşte şi Începutul recesiunii în România ar urma să vină în 2025. Analiștii financiari trag un semnal de alarmă pentru economia țării noastre
Ministerul Finanţelor din România pune la bătaie 21,9 de milioane de lei pentru servicii suport, mentenanţă şi produse software pentru platformă de decontare a Trezoreriei Statului. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de patru ani, se arată în anunţul de participare la licitaţie postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
Cât despre termenul limită pentru primirea ofertelor, acesta este 9 decembrie, ora 15:00, iar cumpărarea acestor produse se va face pentru sediile ministerului condus de Marcel Bolos din Bucureşti.
Sportpesurse.ro
Sportpesurse.ro
„Obiectul acordului-cadru conţine 8 tipuri de servicii suport software, 6 tipuri de mentenanţe pentru aplicaţii/module ale platformei de decontare a Trezoreriei Statului, precum şi 7 alte tipuri de servicii şi produse suplimentare: servicii de instalare software şi implementare instanţe, servicii de upgrade aplicaţii swift, module funcţionale noi şi servicii de instruire.
În cazul în care problemele nu pot fi rezolvate în centrele din Bucureşti, serviciile se vor presta în centrul autorităţii contractante din Braşov, cu excepţia serviciilor de instruire care pot fi realizate şi online", se precizează în anunţ.
Marcel Boloș a anunţat de curând că amnistia fiscală a fost prelungită de Guvern până pe 20 decembrie. Publicată în Monitorul Oficial pe 6 septembrie 2024, aceasta stabilea 25 noiembrie ca termen limită pentru firmele care aveau datorii la stat până la 31 august să le poată plăti până la final de toamnă pentru a scăpa de penalităţi şi dobânzi.
„Am luat această decizie pentru că amnistia fiscală din 2024 a fost diferită față de cele de până acum. Fiind mai aproape de contribuabili și mult mai ușor de accesat, a atras peste 120.000 de contribuabili care și-au prezentat deja intenția să beneficieze. Informarea contribuabililor cu privire la măsurile fiscale adoptate, prin intermediul Poștei Romane și a SPV, a determinat contribuabilii să fie interesați să-și achite obligațiile fiscale”, a scris Marcel Boloș pe pagina de Facebook.
Citeşte şi Promisiunea lui Marcel Ciolacu pentru toți românii. Premierul exclude varianta majorării taxelor anul viitor: „Vă rog eu frumos, opriți-vă! Nu se mărește TVA-ul”