Kanal D pregăteşte un nou format de emisiune dedicat cuplurilor, cu care speră să dea lovitura. Show-ul „Hai că poţi!” va implementa un format internațional de succes apropiat de cel al „Love Island”, formatul din care se inspiră show-ul fenomen „Insula iubirii” difuzat de Antena 1.
Televiziunea Kanal D anunţă lansarea înscrierilor pentru un nou show de televiziune, în care concurenţii vor fi cupluri.
„Hai că poţi!” este un game show care invită concurenţii să demonstreze cât de bine se cunosc şi funcţionează în echipă. În fiecare ediţie a emisiunii, o pereche de concurenţi intră în competiție pentru premiul de 25.000 de lei, anunţă postul de televiziune din Turcia. Emisiunea are la bază un format internaţional, „My Man Can”, fiind produsă deja în ţări precum Grecia, Turcia, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Mexic sau Argentina.
Printre probele la care vor fi supuse cuplurile concurente se numără folosirea corectă a uneltelor din gospodărie sau aranjatul în viteză a patului. Sunt prevăzute, în egală măsură, probe de anduranţă şi suspans, dar și probe despre care producătorii asigură că vor fi improvizate în funcție de dinamica de pe platouri.
CITEȘTE ȘI: Dan Negru, reacție acidă la adresa celor de la Antena 1. Ce spune prezentatorul despre șefii televiziunii pentru care a lucrat două decenii: „Plecați de lângă astfel de oameni, vă vor ofili”
Încă de la lansare, show-ul tv dedicat cuplurilor de la Antena a devenit un veritabil fenomen. Potrivit statisticilor de specialitate, reality show-ul conduce detaşat clasamentul de audienţă pe cele mai importante categorii de public.
Sportpesurse.ro
Sportpesurse.ro
Un record a înregistrat, în 2024, şi castingul pentru ultimul sezon al emisiunii. În mai puţin de o lună, în vara trecuta, peste 1.500 de cupluri şi peste 3.000 de ispite au aplicat pentru noul sezon.
Reality-show-ul are la bază franciza internațională „Love Island”. Participanții nu sunt vedete și provin din rândul oamenilor normali, din medii familiare telespectatorilor, cu care aceștia din urmă se pot identifica. Uneori, telespectatorii își regăsesc propriile experiențe în cele prezentate în emisiuni de tipul „Insula Iubirii”, explică psihologul Karen Rosner.
„Această conexiune emoțională poate duce la o formă de dependență față de emisiune, pentru că telespectatorul își dorește să știe ce s-a întâmplat în continuare. Există curiozitatea umană care nu poate să fie învinsă. Oamenii sunt în mod natural curioși, despre viețile altora, despre cum reacționează oamenii, despre ce se întâmplă până la final și își proiectează probabil propriile scenarii și urmăresc dacă au avut sau nu au avut dreptate, dacă intuiesc bine, dacă cunosc personajele suficient de bine”, arată psihologul Keren Rosner.
CITEȘTE ȘI: Câţi bani iau ispitele de la "Insula Iubirii" pentru a participa la show? Motivul pentru care Diandra ar fi primit sumă dublă