De ce să depozitezi grâul în silobag-urile Grain Bags | AgroImpact

De ce să depozitezi grâul în silobag-urile Grain Bags | AgroImpact
📅 2024-03-02

Pentru experiența în domeniu, Grain Bags a încărcat peste 1 milion de tone de cereale în silobag-uri. Pentru know-how-ul adus din „țara mamă a silobag-ului”, Argentina.

Pentru produse premium: saci care au folie cu șapte straturi, adică rezistență maximă. Pentru că sunt singurii care au echipă tehnică specializată. Și singurii care oferă educație fermierilor în această direcție promovând beneficiile, dar și regulile sistemului.

Calitatea înaltă a sacilor și utilajelor Grain Bags este oferită în primul rând, de producătorii care le livrează marfa. Este vorba despre producători din Argentina, țară care este cunoscută ca „patria silobag-ului”, locul unde s-a născut silobag-ul. Astfel că, echipa Grain Bags a adus în România tot know-how-ul argentienilor, care deja au o experiență de peste 30 de ani în acest tip de depozitare și stochează aproximativ 40% din recoltă în sacii uriași.

Rezistența crescută a sacilor Grain Bags

Apoi, calitatea premium a sacilor Grain Bags este dată și de tehnologia nouă a foliei, care conține șapte straturi și nu doar trei, cum este în mod tradițional. Acest lucru înseamnă o rezistență mult mai mare la rupere și înțepături. „Cele șapte straturi ale sacilor oferă o rezistență crescută la dilatare în momentul încărcării cerealelor (în special când temperaturile de afară sunt ridicate), ceea ce înseamnă risc minim de spargere. Iar, acest lucru aduce o diferență majoră între sacii Grain Bags și altii care se vând pe piață”, explică Marius Cernățanu, inginer mecanic la Grain Bags.

Și nu în ultimul rând, ne referim la fiabilitatea utilajelor produse în Argentina care respectă și norme ecologice. Aici, un bun exemplu este utilajul de încărcare a cerealelor în silobag, Zero Energy de la Martinez & Staneck, care nu are niciun consum de energie, nu folosește tractorul, iar încărcarea se realizează doar prin forța de gravitației. De asemenea, tot de la Martinez & Staneck care este primul producător ce a brevetat în lume sistemul morilor de crimping, Grain Bags comercializează mori pentru încărcarea crimpingului în silobag.

Echipă tehnică specializată în silobag

În cei 8 ani de când activează pe piața agro, Grain Bags și-a format o echipă tehnică valoroasă care cunoaște nu doar la nivel teoretic sistemul silobag, ci și practic, prin încărcarea a peste 1 milion de tone de cereale în saci. De asemenea, specialiștii de la departamentul tehnic sunt solicitați și telefonic pentru a oferi suport fermierilor care întâmpină probleme în momentul depozitării sau extragerii din saci.

„Ne diferențiem detașat în piață prin calitatea înaltă a produselor, serviciilor și a echipei care lucrează în spate. Avem numai silobag-uri certificate, cu garanție, oferim și retur. Livrările de saci sunt rapide, în maxim 72 de ore de când se face plata, ajung la fermier. Avem stocuri de saci gata să fie livrați, ceea ce contează foarte mult să poți ajuta fermierul imediat după recoltare. Suntem singurii care avem echipă tehnică instruită și specializată în acest sistem, dar și serviciu de call center. De asemenea, ne bucurăm de o expunere largă în mass-media de specialitate și prezență activă pe canalele de social media și la evenimentele din domeniu, totul pentru a fi cât mai aproape de fermieri. Pentru că Grain Bags este partenerul preferat al fermierului”, spune Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags.

Despre Grain Bags

Este o afacere de familie, o companie 100% românească, înființată în anul 2015 și care furnizează soluția de depozitare în silobag (sac industrial, fabricat din polietilen elastic, care asigură conservarea în condiții optime a recoltei). De asemenea, este singura din țară care are specialiști în acest sistem, care știu să ofere consultanță fermierilor. Grain Bags comercializează atât silobag-uri, cât utilaje de încărcare/descărcare în/din silobag, dar prestează și servicii cu personal calificat. Utilajele se pot cumpăra și în rate, dar pot fi și închiriate.

Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Argentina și reprezintă o metodă economică și sigură de depozitare a cerealelor și oleaginoaselor, oferind o alternativă pentru o mai bună valorificare a producției. Sacii tip siloz sunt destinați și pentru depozitarea de furaje, iar Grain Bags pune la dispoziția crescătorilor de animale și utilaje speciale cu care se încarcă furajele.

Vrei să depozitezi cereale sau furaje în silobag? Sună specialiștii Grain Bags la: 0739 682 107 sau scrie-ne pe: info@grainbags.ro

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri agroimpact

2022-2023 a fost anul cu mari provocări în ceea ce privește managementul riscului

În contextul volatilității pieței, fermierii s-au confruntat cu un efect de foarfecă și anume : – Octombrie 2022 – prețuri record la cereale – Decembrie 2022 – prețuri record la inputuri Related posts: HIBRIZII DE PORUMB STRATEGICI AI COMPANIEI LIMAGRAIN Hibrizii de porumb stra...

De ce să depozitezi grâul în silobag-urile Grain Bags

Pentru experiența în domeniu, Grain Bags a încărcat peste 1 milion de tone de cereale în silobag-uri. Pentru know-how-ul adus din „țara mamă a silobag-ului”, Argentina. Pentru produse premium: saci Related posts: ANIVERSĂM TRECUTUL. PLĂNUIM VIITORUL Un an cu ADAMA, plin de reușite Corteva Agri...

P64LP170 și P64LP180 – Nivelul următor în tehnologia Clearfield® Plus

Aproximativ jumătate din suprafața cultivată cu floarea soarelui din România este ocupată de hibrizii Clearfield® sau Clearfield® Plus, ce au la bază toleranța la substanța activă imazamox, care ajută la Related posts: Sistemul ideal: tehnologie adaptată, hibrizi adaptați Liderii industriei agr...

FMC Agro România a încheiat un nou sezon de monitorizare prin aplicația ARC™ farm intelligence

În luna septembrie, compania FMC Agro România a încheiat cu succes un nou sezon de monitorizare a celor doi dăunători deosebit de periculoși din culturile de porumb: Ostrinia nubilalis și Related posts: KWS Semințe deschide în forță noul sezon de porumb Monsanto România prezintă noi soluții pen...

Zorvec Zelavin Bria, în prim planul prezentării Corteva la Viticon 2021

Cea de-a treia ediție VITICON, Conferința Viticulturii Românești, organizată de AGRICOVER cu sprijinul VINARIUM International Wine Contest, a avut loc, în premieră pentru mediul online, într-un format dedicat de emisiune Related posts: CORTEVA/TalentA – o zi până la încheierea perioadei de...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..