Brașoveanul Nicu Dascălu cucerește titlul de campion mondial la Ashihara Karate în 2023, în Japonia - Stiri pozitive

Brașoveanul Nicu Dascălu cucerește titlul de campion mondial la Ashihara Karate în 2023, în Japonia - Stiri pozitive
📅 2024-03-02

Nicu Dascălu, un talentat karateka născut în Brașov, a cucerit titlul de Campion Mondial la Ashihara Karate în 2023, în Japonia, în cadrul unei competiții de prestigiu desfășurate în țara de origine a artelor marțiale. În acest eveniment, care a adunat cei mai de seamă practicanți din întreaga lume, Dascălu a reușit să se impună și să cucerească titlul suprem.

România a avut parte de o prestație excepțională, ocupând locul întâi în clasamentul pe națiuni cu un impresionant total de 129 de puncte. Acest succes a fost posibil datorită eforturilor depuse de echipa solidă de karateka români care au concurat în cadrul acestei competiții de importanță globală.

Nicu Dascălu nu este doar un campion mondial, ci și un fost campion european Kyokushin, cunoscut pentru dedicarea sa față de karate. El este și mentor pentru tinerii karateka și este în fruntea Clubului Sportiv D’IPPON N.S. Ashihara Karate din Brașov, unde formează și antrenează viitorii campioni. Peste 200 de copii se antrenează zilnic sub îndrumarea sa în cele 7 secții ale clubului.

Cu o experiență vastă în domeniul artelor marțiale, Nicu Dascălu a adunat numeroase distincții pe parcursul carierei sale. Printre acestea se numără titlul de prim campion mondial la Ashihara Karate din România și locul 1 la Campionatul Internațional de Knock-Down Kyokushin din Belgia. De-a lungul timpului, el s-a remarcat și prin abilitățile sale antreprenoriale, organizând evenimente de anvergură precum Ashihara Open între 1996 și 1999, Campionatul Național de Ashihara Karate între 2000 și 2003 la Brașov, Campionatul European de Ashihara Karate din 2009 și Campionatele Mondiale desfășurate în România în 2011, 2013 și ulterior. Nicu Dascălu reprezintă cu mândrie pasiunea, dedicarea și succesul în lumea artelor marțiale.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pozitive

Startup Europe Week în Brașov și Sfântul Gheorghe în 11 martie și 13 martie 2024

Dăm startul proiectelor de mare anvergură! „Afacerile romanesti – între start-up și internaționalizare. Finanțare și piață” Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin … Read More The post Startup Europe Week în Brașov și Sfântul Gheorghe în 11 mar...

Cognac și Brandy de la alchimie la rafinament 2

Cum am ajuns noi, muritorii, să ne bucurăm de eleganța unui cognac sau a unui brandy, cu o adevărată istorie încapsulată în câteva picături de licoare mai veche sau mai … Read More The post Cognac și Brandy de la alchimie la rafinament 2 appeared first on Stiri pozitive.

22 februarie – Ziua mondială a cercetașilor

An de an pe 22 februarie se celebrează „Ziua Mondială a Cercetașilor”. Prin metodele educației nonformale, o mișcare care a luat amploare în întreaga lume, ajută tinerii să se dezvolte … Read More The post 22 februarie – Ziua mondială a cercetașilor appeared first on Stiri pozitive.

În week-end-ul de Dragobete, brașovenii au ocazia să descopere mărțișoare create cu dragoste la Festivalul Mărţişorului

Ne apropiem de niște sărbători care anunță primăvara! Iar în întâmpinarea lor se fac pregătiri! Festivalul Mărţişorului şi al podoabelor din Ţara Bârsei, va avea loc în ultimul week-end al … Read More The post În week-end-ul de Dragobete, brașovenii au ocazia să descopere mărțișoare create ...

Sergiana Grup, un partener cu tradiție al celui mai mare târg de locuri de munca din Brașov

Astăzi va prezentăm Sergiana Grup, un partener cu tradiție al Celui mai mare târg de locuri de munca din Brașov ce va avea loc în perioada 22-23 februarie 2024 la … Read More The post Sergiana Grup, un partener cu tradiție al celui mai mare târg de locuri de munca din Brașov appeared first ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..