ANUNȚ PUBLIC SC TRANSAVIA SA - Stiri pozitive

ANUNȚ PUBLIC SC TRANSAVIA SA - Stiri pozitive
📅 2024-06-18

„SC TRANSAVIA SA” cu sediul în localitatea Sântimbru, str. Blajului, nr. 244D, județ Alba, aduce la cunoștiința celor interesați, organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu pentru Ferma nr. 28 Codlea, pe amplasamentul din localitatea Codlea, str. DJ 112J Codlea-Dumbrăvița, nr. 10, județul Brașov – activitate încadrată în Anexa nr. 1, pct. 6.6 “Creșterea intensivă a păsărilor de curte și a porcilor, cu capacități de peste: a) 40 000 de locuri pentru păsări de curte, așa cum sunt definite la art. 3 lit. rr) din prezenta lege”.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 18 decembrie 2023, la ora 16, la Biserica Reformată, str. 13 Decembrie nr. 56, din municipiul Brașov, județ Brașov.

Informaţii privind potențialul impact asupra mediului, al activităţii, pot fi obținute la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, zilnic de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, până la data de 18.12.2023.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Brașov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa de e-mail office@apmbv.anpm.ro, în termen de 10 zile de la publicarea ultimului anunț.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pozitive

Cadouri cu Însemnătate Spirituală și Estetică: Icoane argint și Obiecte din Cristal Bohemia

În lumea agitată de astăzi, căutarea unor cadouri care să îmbine armonios spiritualitatea cu frumusețea estetică este o provocare. Însă, există două categorii de obiecte care reușesc să atingă acest … Read More The post Cadouri cu Însemnătate Spirituală și Estetică: Icoane argint și Obiecte...

ParentX – Brașov – Resursa copiilor împliniți

Intrăm într-o nouă eră a educației cu lansarea seriei naționale de evenimente ParentX, un fenomen educațional ce promite să schimbe percepțiile actuale și să deschidă noi orizonturi pentru părinți și … Read More The post ParentX – Brașov – Resursa copiilor împliniți appeared fir...

AFI devine planeta copilăriei de 1 iunie

AFI e de pe altă planetă? Dornic să afle răspunsul la această întrebare și pasionat de planete, stele și rachete spațiale, BAFI – cel mai simpatic ursuleț albastru de pe … Read More The post AFI devine planeta copilăriei de 1 iunie appeared first on Stiri pozitive.

Evenimentul SMART AND SAFE WORK ROMANIA va avea loc în 23 mai 2024 la Brașov

FIRST JOB SCHOOL alaturi de Smart and Safe Work Romania si partenerii platformei anunta un eveniment major de networking si dezvoltare profesionala pentru antreprenori si lucratori non-UE, ce va avea … Read More The post Evenimentul SMART AND SAFE WORK ROMANIA va avea loc în 23 mai 2024 la ...

Muzeul de Artă Brașov lansează o nouă serie a evenimentelor „Re:Imagine Brașov” în anul 2024

Muzeul de Artă Brașov și Depoul de Artă Urbană vă invită la prima ediție a proiectului „Re:Imagine Brașov – Oraș al artelor” al anului 2024. Evenimentul va avea loc vineri, … Read More The post Muzeul de Artă Brașov lansează o nouă serie a evenimentelor „Re:Imagine Brașov” în anul 2024 appe...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..