AFI devine planeta copilăriei de 1 iunie - Stiri pozitive

AFI devine planeta copilăriei de 1 iunie - Stiri pozitive
📅 2024-07-12

AFI e de pe altă planetă? Dornic să afle răspunsul la această întrebare și pasionat de planete, stele și rachete spațiale, BAFI – cel mai simpatic ursuleț albastru de pe Terra (mascota AFI Brasov) s-a decis să se facă astronaut și să exploreze sistemul solar. Dar nu vrea să plece singur în această expediție, așa că-i invită pe toți copiii din Brașov și împrejurimi să i se alăture într-o călătorie FAINĂ pe MARTE. Până află de pe ce planetă e AFI, BAFI s-a decis să transforme centrul comercial în PLANETA COPILĂRIEI cu multe experiențe minunate pentru copiii de toate vârstele, măcar de Ziua Copilăriei.

FIRST KIDS ON MARS – expoziție interactivă la AFI Brasov

În perioada 1 – 9 iunie, în premieră la Brașov lansează expoziția interactivă FIRST KIDS ON MARS. Va fi poziționată în esplanadă, la etajul 1 și va putea fi vizitată între orele 10.00 – 22.00 cu acces gratuit.

Copiii vor experimenta o aventură uimitoare, învățând despre sistemul solar și planeta Marte, despre gravitație și despre modul în care astronauții călătoresc în interiorul rachetelor, despre roverul Curiosity și despre modul în care umanitatea poate cuceri Marte, înconjurat de recuzite de calitate muzeală, implicați în jocuri captivante.

Îmbrăcați ca astronauți și purtând căști, copiii vor învăța despre sistemul nostru solar, toate planetele, constelațiile și gravitația. Ei vor putea vedea toate planetele în 3D folosind o aplicație de realitate augmentată. Vor folosi un panou de control cu ​​multe butoane pentru a pregăti racheta pentru călătoria către Marte. În interiorul rachetei, stând pe scaune speciale, vor experimenta vibrațiile lansării unei rachete.

Odată ajunși pe Marte, copiii vor întâlni Curiosity Rover, plantele și laboratoarele geologice marțiane. Vor afla cum poate fi transformat Marte și vor analiza mostre de sol folosind un microscop pentru a descoperi semne de viață. La final, vor îngropa steagul First Kids pe Marte în pământ marțian pentru poze amuzante.

Și pentru ca să se asigure că toți copiii vor ști cât mai multe informații despre planete, pe 1 iunie, între orele 14.00 și 16.00, BAFI le va oferi cadou și cartea BAFI explorează sistemul solar, cu jocuri interactive și informații prețioase despre planete, stele și sistemul solar.

Observații astronomice de zi pe terasa AFI Brașov

În zilele de 1 și 2 iunie, Asociația Ucenicul Astronom va organiza observații astronomice de zi pe terasa AFI Brașov în intervalul orar 12:00-15:00. Se vor instala 3 telescoape astronomice profesionale cu ajutorul cărora vizitatorii vor putea observa Soarele și Luna. Se vor putea identifica pete solare și cratere lunare. Observațiile sunt oferite gratuit de către BAFI și echipa AFI Brașov.

Călătoria pe Marte necesită o hidratare constantă, așa că prietenii de la Pasta Basta și Crouton le vor oferi celor mici limonadă cadou în zilele de 1 și 2 iunie.

Când pleci într-o călătorie atât de importantă, cum e cea spre MARTE e important să știi cum să-ți faci socotelile, cum să economisești și să-ți prioritizezi cheltuielile, așa că l-a invitat și pe Roboțelul Pepper de la BCR pentru a le oferi celor mici lecții de educație financiară. Pe lângă informațiile prețioase, copiii vor primi și cadouri surpriză.

Planeta copilăriei: oferte speciale și surprize pentru copii

Distracția, dansul, muzica și spectacolele nu au cum să lipsească de pe PLANETA COPILĂRIEI, așa că BAFI le-a pregătit prietenilor lui și spectacole faine în zilele de 1 și 2 iunie. Scena va fi amplasată la parterul mall-ului, în zona magazinului Bershka. Și pentru că cei mici iubesc atât de mult amintirile și adrenalina din caruseluri vor avea parte și de experiențe video 360 pe Planeta Amintirilor, în perioada 31 mai – 2 iunie, între orele 16.00 – 19.00 în zona magazinului Mohito de la parterul centrului comercial. Accesul la toate experiențele din AFI Brasov dedicate Zilei Copilului din perioada 31 mai – 2 iunie va fi gratuit pentru cei mici.

Surprizele nu se opresc aici. Tot weekend-ul, magazinele și locațiile din foodcourt-ul AFI Brasov au pregătit oferte speciale și surprize pentru copii. Ne vedem la AFI să lansăm cât mai multe zâmbete și amintiri minunate!

Programul activităților din perioada 31 mai – 2 iunie

VINERI 31 MAI

SĂMBĂTĂ 1 IUNIE

EDIȚIA XX’’ – SCENĂ (ZONĂ MAGAZIN BERSHKA/ PARTER)

Planeta copilărieiDUMINICĂ 2 IUNIE

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pozitive

Școala de vară la Muzeul de Artă Brașov 2024

Școala de vară la Muzeul de Artă Brașov 2024 – Muzeul de Artă Brașov revine cu meseriile esențiale ale muzeului pentru copii în 2024 Muzeul de Artă Brașov revine în … Read More The post Școala de vară la Muzeul de Artă Brașov 2024 appeared first on Stiri pozitive.

Un oraș al artelor reimaginat de artiști contemporani la Muzeul de Artă Brașov

Muzeul de Artă Brașov și Depoul de Artă Urbană vă invită la un nou eveniment în cadrul proiectului „Re:Imagine Brașov – Oraș al artelor”. Vineri, 5 iulie 2024, între orele … Read More The post Un oraș al artelor reimaginat de artiști contemporani la Muzeul de Artă Brașov appeared first on S...

RETROVAL Festival la AFI Brașov

#VARAFI începe cu un festival tare fain la AFI Brașov – RETROVAL. În prima săptămână din luna iulie clienții centrului comercial sunt provocați să se întoarcă în timp, împreună, să … Read More The post RETROVAL Festival la AFI Brașov appeared first on Stiri pozitive.

Cadouri cu Însemnătate Spirituală și Estetică: Icoane argint și Obiecte din Cristal Bohemia

În lumea agitată de astăzi, căutarea unor cadouri care să îmbine armonios spiritualitatea cu frumusețea estetică este o provocare. Însă, există două categorii de obiecte care reușesc să atingă acest … Read More The post Cadouri cu Însemnătate Spirituală și Estetică: Icoane argint și Obiecte...

ParentX – Brașov – Resursa copiilor împliniți

Intrăm într-o nouă eră a educației cu lansarea seriei naționale de evenimente ParentX, un fenomen educațional ce promite să schimbe percepțiile actuale și să deschidă noi orizonturi pentru părinți și … Read More The post ParentX – Brașov – Resursa copiilor împliniți appeared fir...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..