Vremea azi, 8 septembrie. Temperaturile ajung și la 33 de grade în sud. Zonele în care vor cădea precipitații

Vremea azi, 8 septembrie. Temperaturile ajung și la 33 de grade în sud. Zonele în care vor cădea precipitații
📅 2024-09-16

În Dobrogea o să mai vină câțiva stropi de ploaie, dar, în restul provinciei, avem vreme bună. Vântul are unele intensificări în zona litoralului, iar temperaturile, la fel că ieri, urcă până la 28 de grade în Bărăgan.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei găsim atmosfera însorită. Se face destul de cald după prânz: maximele ajung tot la 28 de grade în condiții de cer senin și vânt domol.

În nordul Moldovei și în Bucovina nu vedem norii deloc. Așadar, urmează o zi frumoasa, cu temperaturi în ușoară scădere față de ieri. Astăzi vor fi cel mult 27 de grade, dar și acestea sunt valori ușor peste normalul perioadei.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș amiaza ne aduce vreme călduroasă. În Maramureș maximele ating 30, poate chiar 31 de grade. Avem soare toată ziua, iar vântul abia se simte.

În vestul tarii se face mai cald de-atât. În miezul zilei avem atmosfera de vară, cu până la 33 de grade în zona de câmpie. În sudul Banatului vântul agită atmosfera cu viteze de 60 de km/h. Peste noapte, în vestul extrem e posibil să vină o aversă, două.

În Transilvania e foarte rece acum, dimineața, mai ales în depresiuni, pe unde minimele au atins pragul înghețului la Miercurea Ciuc. Soarele strălucește țoață ziua, iar, până la amiaza temperaturile cresc simțitor: la Sibiu și la Târgu Mureș vor fi 28 de grade, iar la Alba Iulia - 30 de grade.

În Oltenia avem cer senin toată ziua. Se face, din nou, foarte cald pentru început de septembrie. Temperaturile ating 30 de grade în toată provincia și ajung chiar la 31 de grade la Drobeta Turnu Severin.

Cam la fel vă fi vremea și în sudul tarii: soare, timp frumos și temperaturi ridicate pentru data din calendar: în Lunca Dunării se vor înregistra 30 de grade.

Vremea în București

În București, cerul rămâne curat pe tot parcursul zilei. Urmează încă o amiaza călduroasă, cu 31 de grade în termometre și un vânt ceva mai activ. La noapte se răcorește simțitor: vor fi 14 grade în centru și în jur de 10 grade la periferie.

Vremea la munte

La munte avem o dimineața rece, dar după prânz temperaturile cresc destul de mult. Se anunță o zi frumoasa, cu soare și câțiva nori inofensivi. Peste noapte, în vestul Meridionalilor și în Munții Banatului se pornește vântul.

Vremea la mare

Pe litoral găsim o atmosferă schimbătoare. Din când în când norii se înmulțesc și o să plouă slab. Vântul o să fie destul de insistent. Nulipsesc perioadele însorite, iar maximele ating 26 de grade pe plaja și 25 de grade în apă.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Viktor Orbán și-a amânat toate vizitele internaționale din cauza inudațiilor. Trebuia să ajungă la Bruxelles, Vatican și ONU

Din cauza condiţiilor meteorologice extreme şi a inundaţiilor care afectează Ungaria, prim-ministrul Viktor Orbán îşi amână toate angajamentele internaţionale, anunţă MTI.

Un muncitor român a murit în timpul unor teste efectuate la un rollercoaster la festivalul Oktoberfest, în Germania

Un muncitor român a murit, luni, în Germania, în timpul unor teste efectuate la un rollercoaster din zona în care se desfăşoară Oktoberfest, transmite agenţia DPA.  

Hidrologii privesc cu „uimire şi groază” cum previziunile lor devin realitate. Cum explică forța ciclonului Boris

Ploile torenţiale care s-au abătut începând de sâmbătă asupra Europei Centrale şi de Est anunţă inundaţii care ar putea atinge "o amploare inedită", au avertizat oamenii de ştiinţă.

Ce au simțit românii în timpul cutremurului puternic de luni după-amiază. „Aș fi zis că m-au luat palpitațiile”

Cutremurul de magnitudine 5,4 produs luni după-amiază în Buzău a fost resimțit în cea mai mare parte a țării, dar și în țările vecine.

O răfuială între clanuri s-a încheiat cu cel puțin 30 de morți. Polițiștii au primit permisiunea de a folosi forța letală

O serie de schimburi de focuri între triburi rivale, care își dispută o mină de aur, s-a soldat cu cel puțin 30 de morți în Papua Noua Guinee, a anunțat, luni, Poliția.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..