Răsturnare de situație. Harris reduce diferența față de Trump, constată ultimele sondaje

Răsturnare de situație. Harris reduce diferența față de Trump, constată ultimele sondaje
📅 2024-10-18

Noua ei candidatura reunește rapid un Partid Democrat care fusese profund fracturat de președintele Biden, informează sursa citată.

La doar câteva zile după ce președintele și-a abandonat campania sub presiunea liderilor de partid, sondajul a arătat că democrații se unesc în spatele lui Harris ca nominalizată prezumtivă, doar 14% spunând că ar prefera o altă opțiune.

70% dintre alegătorii democrați au spus că doresc ca partidul să se consolideze rapid în spatele ei, mai degrabă decât să se angajeze într-un proces mai competitiv și mai lung.

Reasamblarea ei rapidă a coaliției democrate a părut să ajute la reducerea avantajului semnificativ al lui Trump față de Biden de acum câteva săptămâni.

Harris primea 93% sprijin din partea democraților, aceeași pondere pe care Trump o primea de la republicani.

În general, Trump o conduce pe Harris cu 48% la 47% în rândul alegătorilor probabili într-un meci head-to-head.

Aceasta este o îmbunătățire semnificativă pentru democrați în comparație cu sondajul Times/Siena de la începutul lunii iulie, care l-a arătat pe Biden în urmă cu șase puncte procentuale, ca urmare a performanței slabe în dezbatere care l-a scos în cele din urmă din cursă.

Sondaj Emerson College/The Hill

 

Sondajul indică faptul că fostul preşedinte Donald Trump conduce în patru din statele critice: Arizona 49% la 44%, Georgia 48% la 46%, Michigan 46% la 45% şi Pennsylvania 48% la 46%. Trump şi Harris sunt la egalitate, cu 47%, în Wisconsin.

Harris a depăşit performanţa lui Biden într-un sondaj Emerson efectuat la începutul acestei luni în fiecare dintre cele cinci state.

Kamala Harris a intrat în campanie săptămâna aceasta după ce preşedintele Joe Biden a renunţat la cursă duminică şi şi-a exprimat sprijinul pentru vicepreşedinta sa.

Cel mai recent sondaj Emerson al alegătorilor înregistraţi a fost efectuat în perioada 22-23 iulie şi a avut o marjă de eroare pentru fiecare stat de plus sau minus 3,4%.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Minus 7,6 grade la Miercurea-Ciuc, cea mai scăzută temperatură din ţară

Staţia meteo Miercurea-Ciuc a înregistrat, vineri dimineaţa, o minimă de minus 7,6 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură consemnată la nivel naţional.  

Sfântul Apostol Luca 2024, ocrotitorul celor care se ocupă de vindecarea sufletească și trupească. Rugăciune de Sfântul Luca

În fiecare an, pe 18 octombrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca, unul dintre cei mai importanți ucenici ai lui Iisus Hristos și autorul Evangheliei după Luca și al Faptelor Apostolilor.

Momentul șocant în care o femeie stă agățată de un pervaz de la etajul 16, după ce a alunecat în timp ce ștergea geamurile

O femeie a fost la un pas de tragedie după ce a alunecat în timp ce ștergea geamurile apartamentului său aflat la etajul 16, în Brazilia. Momentul șocant în care se agață de pervaz pentru a-și salva viața a fost filmat.

Un bătrân din Arad este în stare gravă după ce şi-ar fi dat foc în scara unui bloc

Un bărbat de 75 de ani, din oraşul Arad, este în stare gravă după ce şi-ar fi dat foc în scara unui bloc, vineri dimineaţă, mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti fiind la faţa locului.

Fiica legendarului cineast Clint Eastwood a fost arestată şi acuzată de „violenţă domestică”

Fiica legendarului cineast Clint Eastwood a fost arestată şi acuzată de „violenţă domestică”.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.