Prințul William a dezvăluit ce se întâmplă cu Kate, bolnavă de cancer. Ce i-a spus unei femei

Prințul William a dezvăluit ce se întâmplă cu Kate, bolnavă de cancer. Ce i-a spus unei femei
📅 2024-05-17

„Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie.

El a răspuns: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine", a întărit el.

Prinţul de Wales, moştenitorul Coroanei britanice, şi-a reluat angajamentele oficiale la 18 aprilie, după o pauză în care a fost alături de soţia şi copiii săi. Prinţesa Kate, soţia foarte populară a moştenitorului tronului, a dezvăluit într-o înregistrare video, la 22 martie, că suferă de cancer, fără a preciza natura acestuia, dar a spus că a început chimioterapia preventivă şi a mărturisit că a fost un „şoc uriaş".

În mesajul său, prinţesa a precizat că i-a luat ceva timp pentru a le da vestea copiilor săi şi pentru a le explica boala sa "într-o manieră adecvată". Anunţul bolii sale a pus capăt, de asemenea, unor săptămâni de zvonuri nebuneşti care au circulat pe reţelele sociale cu privire la starea ei de sănătate. Kate a suferit în ianuarie o operaţie abdominală de natură neprecizată. Iniţial, s-a spus că prinţesa va avea nevoie de o recuperare destul de îndelungată, până după Paştele catolic, potrivit News.ro.

La sfârşitul lunii martie, cuplul princiar şi copiii lor nu au participat la tradiţionala slujbă de Paşte de la capela St George din vestul Londrei, care a avut loc la o săptămână după anunţul că prinţesa suferă de cancer. Kate nu a mai apărut în public de când a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer.

Pe 23 aprilie, Kate a postat pe reţelele sociale o fotografie a fiului ei cel mic, Louis, pentru a marca ziua de naştere a acestuia. Luni, prinţul şi prinţesa de Wales au dezvăluit, de asemenea, o fotografie inedită cu ocazia aniversării nunţii lor.

Regele Charles al III-lea, care suferă şi el de cancer, şi-a reluat marţi angajamentele oficiale şi a dat publicului veşti liniştitoare despre starea sa de sănătate.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

NATO a observat că Moscova și-a schimbat comportamentul. Zona în care Alianța a ridicat în aer avioanele de luptă

Ridicarea avioanelor NATO pentru interceptarea aeronavelor ruseşti care se apropie de spaţiul aerian aliat de deasupra regiunii Mării Baltice a crescut cu 20 până la 25 la sută în primul trimestru al anului 2024, a declarat, joi, o sursă NATO.

O polițistă de frontieră din Bihor, cercetată pentru că a folosit arma ca să prindă 8 migranți. Șefii au trimis-o la psiholog

Sindicatul Polițiștilor Europeni „Europol” a dezvăluit cazul unei polițiste de frontieră din Bihor, cercetată disciplinar pentru că a tras mai multe focuri de avertizare pentru a opri un grup de migranți.

O femeie cu un copil au fost spulberați pe trecerea de pietoni, în București. Momentul a fost filmat

O femeie și nepotul ei au fost spulberați pe o trecere de pietoni din București, de mașina unei șoferițe de 44 de ani. Atenție, urmează imagini și detalii, care vă pot afecta emoțional.

Un elev a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Pe ambalaj scrie că provoacă „durere intensă”

Un adolescent din SUA a murit după ce a mâncat un chips extrem de iute, ca parte unei provocări pe rețelele de socializare. Tânărul avea și un defect cardiac congenital, care a contribuit la deces, arată rezultatele autopsiei sale.

Ce riscă România dacă trimite sistemul Patriot în Ucraina. Răspuns categoric dat de secretarul general adjunct al NATO

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a afirmat, joi, că izbânda Ucrainei este un lucru bun pentru întreaga planetă, ţara aflată în război având nevoie de sisteme de apărare antiaeriană performante.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..