Papa Francisc a anunțat că este bolnav. ”Vă mulțumesc tuturor”

Papa Francisc a anunțat că este bolnav. ”Vă mulțumesc tuturor”
📅 2024-07-27

„Vă mulţumesc tuturor, am pregătit un discurs, dar nu pot să-l citesc, din cauza bronşitei”, a declarat pontiful argentinian la deschiderea anului judiciar al Sfântului Scaun.

Papa, care suferă de o „gripă uşoară”, a mers miercuri la un spital din Roma „pentru controale”. Mai devreme în acea dimineaţă, Jorge Bergoglio a susţinut audienţa generală săptămânală la Vatican, dar nu şi-a citit textul.

Papa Francisc, întâlnire cu Olaf Scholz

Şi-a anulat întâlnirile în sâmbăta anterioară şi de luni, dar va celebra totuşi rugăciunea Angelus de duminică. El urmează să-l primească sâmbătă pe cancelarul german Olaf Scholz.

Papa Francisc care foloseşte un scaun cu rotile, s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, în special cu genunchii, şoldurile şi colonul.

El a suferit şi o operaţie abdominală în iunie şi şi-a anulat călătoria în Dubai pentru COP28 în decembrie din cauza bronşitei.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Un nou val de căldură lovește România. Cod galben de caniculă în 12 județe. Temperaturile vor ajunge la 37 de grade | HARTĂ

Meteorologii anunţă un nou val de caniculă, fiind emisă o avertizare cod galben pentru zilele de duminică şi luni.  

Senecio rowleyanus – „Planta lanț de perle” – cum să ai grijă de ea și care sunt cele mai commune probleme

Senecio rowleyanus sau planta lanț de perle este o plantă suculentă de apartament foarte căutată. Tulpinile sale atârnătoare au frunze mici, rotunde, care arată ca niște perle mici – de aici și numele său comun.

Cinci obiceiuri zilnice care îți afectează grav sănătatea. De ce nu este bine să bem cafea dimineața

Cu toții ne dorim să trăim o viață sănătoasă și echilibrată, însă adesea nu suntem conștienți de micile obiceiuri zilnice care ne pot afecta grav sănătatea.  

Ce sunt tulburările alimentare, cum le identificăm și cele mai bune practici în astfel de situații

Tulburările alimentare sunt condiții medicale caracterizate de un comportament alimentar anormal, care afectează atât sănătatea mintală, cât și cea fizică. De asemenea, ele pot interfera cu viața socială și cea profesională.

Cea mai romantică plimbare din lume. „Drumul Iubirii” din Italia se redeschide după mai bine de un deceniu | GALERIE FOTO

Dragostea este în aer. Una dintre cele mai faimoase rute pietonale din Italia va fi redeschisă după mai bine de un deceniu, scrie Euronews.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..