Armata rusă a lansat un nou atac masiv auspra Ucrainei. Arma teribilă folosită de forțele lui Putin în 11 regiuni

Armata rusă a lansat un nou atac masiv auspra Ucrainei. Arma teribilă folosită de forțele lui Putin în 11 regiuni
📅 2024-09-16

Ucrainenii au precizat, într-un comunicat postat pe Telegram, că unităţile de apărare au intrat în acţiune în 11 regiuni ale țării.

Corespondenţii Reuters din capitala ucraineană Kiev au auzit o serie de explozii la scurt timp după ora 03:00 (00:00 GMT), sâmbătă, iar unele dintre ele a răsunat mai puternic în zona de lângă centrul oraşului.

Forţele aeriene ale Kievului au mai informat că drone Shahed au fost lansate dinspre două regiuni de frontieră ale Rusiei, precum şi din Peninsula Crimeea ocupată de Rusia.

De la declanşarea invaziei sale în februarie 2022, Moscova a lansat mii de rachete şi drone cu rază de acţiune lungă asupra Ucrainei.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Viktor Orbán și-a amânat toate vizitele internaționale din cauza inudațiilor. Trebuia să ajungă la Bruxelles, Vatican și ONU

Din cauza condiţiilor meteorologice extreme şi a inundaţiilor care afectează Ungaria, prim-ministrul Viktor Orbán îşi amână toate angajamentele internaţionale, anunţă MTI.

Un muncitor român a murit în timpul unor teste efectuate la un rollercoaster la festivalul Oktoberfest, în Germania

Un muncitor român a murit, luni, în Germania, în timpul unor teste efectuate la un rollercoaster din zona în care se desfăşoară Oktoberfest, transmite agenţia DPA.  

Hidrologii privesc cu „uimire şi groază” cum previziunile lor devin realitate. Cum explică forța ciclonului Boris

Ploile torenţiale care s-au abătut începând de sâmbătă asupra Europei Centrale şi de Est anunţă inundaţii care ar putea atinge "o amploare inedită", au avertizat oamenii de ştiinţă.

Ce au simțit românii în timpul cutremurului puternic de luni după-amiază. „Aș fi zis că m-au luat palpitațiile”

Cutremurul de magnitudine 5,4 produs luni după-amiază în Buzău a fost resimțit în cea mai mare parte a țării, dar și în țările vecine.

O răfuială între clanuri s-a încheiat cu cel puțin 30 de morți. Polițiștii au primit permisiunea de a folosi forța letală

O serie de schimburi de focuri între triburi rivale, care își dispută o mină de aur, s-a soldat cu cel puțin 30 de morți în Papua Noua Guinee, a anunțat, luni, Poliția.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..