Aripa armată a Hamas a anunţat că şapte ostatici israelieni au fost ucişi în Fâșia Gaza

Aripa armată a Hamas a anunţat că şapte ostatici israelieni au fost ucişi în Fâșia Gaza
📅 2024-09-06

Nu a fost imediat clar când au murit cei şapte.

Brigăzile Al-Qassam confirmă că numărul ostaticilor ucişi din cauza operaţiunilor militare israeliene în Gaza a depăşit acum 70 de captivi, a adăugat Abu Ubaida într-o declaraţie pe Telegram.

Campania militară a Israelului urmează uciderii de către militanţii Hamas a 1.200 de persoane în sudul Israelului şi răpirii a cel puţin 250 de persoane, pe 7 octombrie 2023.

Israelul a răspuns cu un asalt militar asupra Fâşiei Gaza unde a ucis peste 30.000 de palestinieni, potrivit Ministerului Sănătăţii condus de Hamas.

În timpul unui armistiţiu de o săptămână, la sfârşitul lunii noiembrie, Hamas a eliberat peste 100 de ostatici israelieni şi străini în schimbul eliberării de către Israel a 240 de deţinuţi palestinieni.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Șeful armatei Ucrainei a dezvăluit secretele incursiunii pe teritoriul Rusiei. „Am mutat luptele pe teritoriul inamicului”

Rusia plănuia să lanseze un nou atac asupra Ucrainei din regiunea Kursk înainte de incursiunea transfrontalieră surprinzătoare a Kievului, a declarat joi comandantul suprem al Ucrainei, generalul Oleksandr Sîrski, într-un interviu exclusiv acordat CNN.

Donald Trump a dezvăluit ce post va primi Elon Musk la Casa Albă dacă va câștiga alegerile: „Aştept cu nerăbdare”

Donald Trump a declarat joi că va înfiinţa o comisie guvernamentală pentru eficienţă condusă de susţinătorul său miliardar Elon Musk, dacă va câştiga alegerile din 5 noiembrie.

YouTuber celebru, viral după ce a fost „atacat” cu un aruncător de flăcări de câinele său robot de 100.000 de dolari

Celebrul IShowSpeed s-a filmat în timp ce se „juca” cu câinele său robot. Imaginile îl arată cum se aruncă într-o piscină când robotul folosește un aruncător cu flăcări.  

Furt de proporții la compania care livrează produsele vândute la bordul avioanelor Wizz Air. S-a lăsat cu condamnări

17 foști angajați ai companiei care livrează ceasuri, cosmetice și băuturi vândute în regim de duty free la bordul avioanelor Wizz Air au fost condamnați pentru furt de Tribunalul Ilfov.

Au început înscrierile pentru Bursele BookLand, de câte 35.000 euro. Trei elevi de la sat au șansa să își continue studiile

Pentru 9 din 10 copii de la sat a urma o facultate continuă să fie un vis nepermis.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..