Aripa armată a Hamas a anunţat că şapte ostatici israelieni au fost ucişi în Fâșia Gaza

Aripa armată a Hamas a anunţat că şapte ostatici israelieni au fost ucişi în Fâșia Gaza
📅 2024-07-27

Nu a fost imediat clar când au murit cei şapte.

Brigăzile Al-Qassam confirmă că numărul ostaticilor ucişi din cauza operaţiunilor militare israeliene în Gaza a depăşit acum 70 de captivi, a adăugat Abu Ubaida într-o declaraţie pe Telegram.

Campania militară a Israelului urmează uciderii de către militanţii Hamas a 1.200 de persoane în sudul Israelului şi răpirii a cel puţin 250 de persoane, pe 7 octombrie 2023.

Israelul a răspuns cu un asalt militar asupra Fâşiei Gaza unde a ucis peste 30.000 de palestinieni, potrivit Ministerului Sănătăţii condus de Hamas.

În timpul unui armistiţiu de o săptămână, la sfârşitul lunii noiembrie, Hamas a eliberat peste 100 de ostatici israelieni şi străini în schimbul eliberării de către Israel a 240 de deţinuţi palestinieni.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

„Planul de pace” din cinci puncte al lui Trump pentru Ucraina, prezentat: „Războiul se oprește imediat”

Un fost secretar de stat al Statelor Unite a dezvăluit planul de pace al lui Donald Trump pentru Ucraina, pe care republicanul l-ar putea prezenta în cazul în care redevine președinte al țării.

Rucsacul pentru drumeție. Ce să iei cu tine atunci când mergi pe munte și sfaturi pentru a avea tot ce ai nevoie

Indiferent că mergi în fiecare zi pe munte sau faci asta doar pentru prima dată, vei avea nevoie de echipament specific pentru a fi mai bine pregătit în caz de urgență.

Poliția Română a depistat aproape 500 de persoane semnalate în Sistemul Informatic Schengen, în ultima săptămână

Aproape 500 de persoane care fac obiectul unor semnalări în SIS (Sistemul Informatic Schengen), au fost localizate pe teritoriul România în perioada 19 - 25 iulie, a informat, sâmbătă, Poliţia Română.

Trei membri ai unei trupe nominalizate la Grammy au murit într-un accident aviatic. Toți erau rude

Un accident aviatic care a avut loc recent în SUA s-a sodat cu cel puțin șapte victime. Trei dintre acestea făceau parte din familia Nelon.

Șeful diplomației europene acuză China că întreține războiul lui Putin în Ucraina. Solicitare clară pentru Xi Jinping

Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politică de securitate, Josep Borrell, a declarat, sâmbătă, că Beijingul joacă un rol important în războiul din Ucraina prin sprijinul său pentru Rusia.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..