„Să descoperim tot ce poate fi o fată”. Mihaela Noroc, autoarea celebrului „Atlasul frumuseții“, a publicat o nouă carte

„Să descoperim tot ce poate fi o fată”. Mihaela Noroc, autoarea celebrului „Atlasul frumuseții“, a publicat o nouă carte
📅 2024-07-27

Se numește „Lumea fetelor: Potrete și povești din jurul pământului” și surprinde fete din medii și culturi diferite, cu calități unice.

„În momentul în care am rămas însărcinată și am aflat că voi avea o fetiță, pe Natalia, am zis că trebuie să-i fac un cadou cât mai valoros și să-i dedic o carte.

Așa a apărut „Lumea fetelor”, care cuprinde 250 de portrete de fete din jurul pământului, vârsta între 0 ani și până la 18, deci o gamă foarte largă de vârste ca să putem vedea cu ce se ocupă fetițele în diferite etape ale vieții lor.

Mi-a plăcut foarte mult să lucrez la cartea asta pentru că am putut să surprind și cât de vesele putem să fim și ce lucruri putem să facem deosebite. O fetiță poate să crească cămile în Etiopia, sau o fetiță poate să fie prințesă dacă vrea. Să descoperim tot ce poate fi o fată, până la urmă.”

Mai multe detalii în video.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Cum au văzut spectatorii festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice: „A fost o ceremonie grandioasă, magică”

Francezii au oferit vineri seară întregii planete un spectacol grandios în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Klaus Iohannis și Maia Sandu au participat la ceremonia de deschidere a JO. Preşedinta Republicii Moldova a purtat ie | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Alături de ei a fost și Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova.  

Un cazan de țuică a explodat într-o gospodărie din Iași. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, în judeţul Iaşi, după explozia unui cazan de ţuică. Victimele au suferit arsuri.  

O româncă din Italia a fost arsă pe față cu fierul de călcat de iubitul ei

Un bărbat român în vârstă de 48 de ani a fost arestat de poliția din Padova sub acuzația de maltratare în familie și vătămare corporală gravă. El și-a ars partenera pe față cu un fier de călcat încins.  

Noi focare de pestă la oi și capre confirmate în Tulcea. Peste 8.800 de animale au murit. Ce măsuri au fost adoptate

Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA) a confirmat noi focare de pesta micilor rumegătoare (PMR) în probele prelevate de la oi din judeţul Tulcea, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..