Vești bune pentru milioane de părinți înainte de începutul școlii. Când vor fi plătite alocațiile

Vești bune pentru milioane de părinți înainte de începutul școlii. Când vor fi plătite alocațiile
📅 2024-09-16

Astfel, alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii.

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, prin agențiile teritoriale efectuează plățile în avans, față de data fixată, plata în conturile bancare a beneficiilor de asistență socială pentru următoarele beneficii:

• alocație de stat pentru copii;

• indemnizație de creștere a copilului,

• stimulent de inserție pentru creșterea copilului

• indemnizația de acomodare și sprijin adopție.

Potrivit bazei de date a Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială ANPIS, la nivel național sunt înregistrați 3.484.686 de beneficiari de alocație de stat pentru copii, 159.601 de beneficiari de indemnizație pentru creșterea copilului, 83.943 de beneficiari de stimulent de inserție pentru creșterea copilului și 4.514 de beneficiari indemnizație de acomodare și sprijin adopție.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

O răfuială între clanuri s-a încheiat cu cel puțin 30 de morți. Polițiștii au primit permisiunea de a folosi forța letală

O serie de schimburi de focuri între triburi rivale, care își dispută o mină de aur, s-a soldat cu cel puțin 30 de morți în Papua Noua Guinee, a anunțat, luni, Poliția.

Horoscop 17 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Apar niște bani care vă pot scoate dintr-o încurcătură

Horoscop 17 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu provocări. O să ne descurcăm frumos dacă pășim cu grijă, că e teren minat pe ici, pe colo și prudența ne prinde bine.

O minoră de 13 ani din Botoșani a dispărut de acasă. Polițiștii cer sprijinul populației pentru a o găsi

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă pentru localizarea unei fetiţe de 13 ani, din municipiul Botoşani, care în cursul zilei de luni a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații

În judeţele Galaţi şi Vaslui, puternic afectate de inundații, a fost instituită stare de alertă. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a admis, luni seară, solicitarea autorităţilor locale.

Fenomen astronomic rar. O eclipsă de lună parțială va putea fi văzută din România. Când are loc și de unde poate fi observată

Eclipsa parţială de Lună se produce în noaptea de 17 spre 18 septembrie (marţi spre miercuri), când Luna se va afla la graniţa dintre constelaţiile Aquarius şi Pisces.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..