Un șofer s-a ales cu un dosar penal după ce polițiștii din Giurgiu au făcut o descoperire de 13.000 euro în mașina sa. FOTO

Un șofer s-a ales cu un dosar penal după ce polițiștii din Giurgiu au făcut o descoperire de 13.000 euro în mașina sa. F
📅 2024-07-27

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean bulgar, în vârstă de 51 ani, aflat la volanul unui autoturism, care circula pe ruta Bulgaria - Germania. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă cantitatea totală de 51.280 de ţigarete, respectiv 2.564 pachete de ţigări ce aveau aplicat timbru fiscal bulgăresc, iar şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru acestea", se arată într-un comunicat de presă, transmis vineri de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost indisponibilizată de către poliţiştii de frontieră, iar şoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal. 

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Rusia anunță o nouă victorie pe frontul din Ucraina. Cucerirea cu care se laudă trupele Kremlinului

Rusia a revendicat sâmbătă cucerirea unui nou sat în estul Ucrainei, unde îşi continuă avansul lent de luni de zile fără a realiza până în prezent un progres major, relatează AFP.

Închirierea mașinii în vacanță. Sfaturi și trucuri utile ca să știi cum să închiriezi o mașină

Închirierea mașinii în vacanță poate face deplasarea într-o destinație nouă rapidă, ușoară și convenabilă.

Tragedie la Jocurile Olimpice de la Paris. Un antrenor a murit în Satul Olimpic

Antrenorul echipei olimpice de box a statului Samoa, Lionel Elika Fatupaito, a decedat vineri în satul sportivilor din Seine-Saint-Denis, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, a anunţat sâmbătă Parchetul din Bobigny, citat de AFP.

Morți și răniți într-un oraș din China, după ce o maşină a intrat în mulţime. Prima reacție a poliției

Un autovehicul a intrat sâmbătă în mulţime într-un oraş mare din centrul Chinei, omorând opt persoane şi rănind cinci, dintre care doi grav, au anunţat autorităţile, fără a preciza dacă gestul a fost intenţionat sau nu, relatează AFP, DPA şi Reuters.

Hostel vs. hotel. Care sunt diferențe dintre cele două, dar și avantajele și dezavantajele pentru turiști

Când vine vorba de călătorii, una dintre cele mai importante decizii de luat este alegerea locului de cazare. Există multe opțiuni disponibile, de la hoteluri la hosteluri, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..