Cei patru copii dispăruți din Constanța au fost găsiți. Poliţiştii i-au căutat în toate staţiunile de pe litoral

Cei patru copii dispăruți din Constanța au fost găsiți. Poliţiştii i-au căutat în toate staţiunile de pe litoral
📅 2024-10-18

UPDATE: ”Au fost depistaţi toţi cei patru minori, nu au fost victimele unor infracţiuni”, au transmis, sâmbătă după-amiază, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Constanţa.

Cei patru copii de 7, 9, 10 şi 12 ani, trei fraţi şi un văr al lor, au fost daţi dispăruţi, vineri, de către familie, însă au plecat de acasă din 23 iulie. Poliţiştii au transmis un mesaj de ”alertă dispariţie copil”.

Știrea inițială

Poliţiştii din Constanţa îi caută în continuare pe cei patru copii dispăruţi în urmă cu patru zile, dar a căror plecare de la domiciliu a fost anunţată doar vineri de către familie.

„Se sesfăşoară în continuare căutări pe raza tuturor staţiunilor ale litoralului, dar şi în localităţile din proximitatea adresei de domiciliu. Momentan, nu sunt alte date cu privirea la cei 4 minori”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Constanţa.

Cei patru copii de 7, 9, 10 şi 12 ani, trei fraţi şi un văr de-al lor, au fost daţi dispărutţi vineri de către familie, însă au plecat de acasă din 23 iulie.

Poliţiştii au transmis un mesaj de „alertă dispariţie copil”.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Un vaccin cu bacterii modificate, promiţător ca imunoterapie împotriva cancerului. Ce spun cercetătorii

Cercetătorii americani au proiectat bacterii ca vaccinuri personalizate împotriva cancerului care activează sistemul imunitar pentru a căuta şi distruge în mod specific celulele canceroase.

Un bebeluş a murit în naufragiul unei ambarcaţiuni cu migranţi în Canalul Mânecii. Voiau să ajungă ilegal în Anglia

Un bebeluş a murit joi seara în largul coastei franceze în urma scufundării unei ambarcaţiuni supraîncărcate cu persoane care încercau să ajungă ilegal în Anglia, au declarat vineri autorităţile franceze pentru AFP.

Un fost sportiv olimpic este căutat de FBI pentru crimă și pentru că a condus o reţea de trafic de droguri

Un fost sportiv olimpic al Canadei a fost acuzat că a condus o reţea de trafic de droguri care a transportat cantităţi mari de cocaină în întreaga Americă şi a ucis patru persoane, au anunţat joi autorităţile, potrivit The Guardian.  

Minus 7,6 grade la Miercurea-Ciuc, cea mai scăzută temperatură din ţară

Staţia meteo Miercurea-Ciuc a înregistrat, vineri dimineaţa, o minimă de minus 7,6 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură consemnată la nivel naţional.  

Sfântul Apostol Luca 2024, ocrotitorul celor care se ocupă de vindecarea sufletească și trupească. Rugăciune de Sfântul Luca

În fiecare an, pe 18 octombrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca, unul dintre cei mai importanți ucenici ai lui Iisus Hristos și autorul Evangheliei după Luca și al Faptelor Apostolilor.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.