„În perioada asta fac undeva la 150-200 km pe zi”. Prima zi de primăvară, o provocare pentru curierii care au livrat flori

„În perioada asta fac undeva la 150-200 km pe zi”. Prima zi de primăvară, o provocare pentru curierii care au livrat flo
📅 2024-07-27

Unii dintre ei au făcut sute de kilometri prin oraș de la o adresă la alta, ca să onoreze toate comenzile și să le aducă destinatarelor un zâmbet pe chip în prima zi de primăvară.

Încă de la primele ore ale dimineții, curierii au pornit la drum cu mășinile ticsite de flori.

Alexandru Oniga, livrator: ,,În perioada asta fac undeva la 150-200 km pe zi. E o perioadă foarte aglomerată pentru noi. Mă hrănesc zilnic din zâmbetele lor după ce le livrez buchetele.”

Și Ovidiu a stat mult ieri în trafic.

Ovidiu Miclăuș, livrator: ,,Plecăm să facem pe cineva fericit, fericită mai exact. Doamnă, domnișoară, bunică."

Florile au fost însotițe de felicitări cu urări în ton cu ziua.

Femeie: „De la sora mea, o surpriză foarte frumoasă. Nu mă așteptăm. Un gest frumos.”

Femeie: „Colegii mei de la birou. Lalelele sunt florile mele preferate, colorate."

A fost plin și în florării. Mulți clienți au vrut să aleagă și să ofere personal buchetele.

Monica Ochea, specialist marketing florărie: „Este una dintre cele mai aglomerate zile din an. În cele 17 florării din toată țara s-au mai pregătit buchete și aranjamente tot în jurul a trei mii de bucăți."

Prețurile pornesc de la câteva zeci de lei și pot ajunge la câteva sute, în funcție de complexitatea aranjamentului floral. În ceea ce privește livrarea, de cele mai multe ori, aceasta este gratuită în localitate.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Cinci obiceiuri zilnice care îți afectează grav sănătatea. De ce nu este bine să bem cafea dimineața

Cu toții ne dorim să trăim o viață sănătoasă și echilibrată, însă adesea nu suntem conștienți de micile obiceiuri zilnice care ne pot afecta grav sănătatea.  

Ce sunt tulburările alimentare, cum le identificăm și cele mai bune practici în astfel de situații

Tulburările alimentare sunt condiții medicale caracterizate de un comportament alimentar anormal, care afectează atât sănătatea mintală, cât și cea fizică. De asemenea, ele pot interfera cu viața socială și cea profesională.

Cea mai romantică plimbare din lume. „Drumul Iubirii” din Italia se redeschide după mai bine de un deceniu | GALERIE FOTO

Dragostea este în aer. Una dintre cele mai faimoase rute pietonale din Italia va fi redeschisă după mai bine de un deceniu, scrie Euronews.  

Cum au văzut spectatorii festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice: „A fost o ceremonie grandioasă, magică”

Francezii au oferit vineri seară întregii planete un spectacol grandios în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Klaus Iohannis și Maia Sandu au participat la ceremonia de deschidere a JO. Preşedinta Republicii Moldova a purtat ie | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Alături de ei a fost și Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..