Furt de proporții la compania care livrează produsele vândute la bordul avioanelor Wizz Air. S-a lăsat cu condamnări

Furt de proporții la compania care livrează produsele vândute la bordul avioanelor Wizz Air. S-a lăsat cu condamnări
📅 2024-09-14

Ei nu vor ajunge după gratii pentru că au încheiat acordul de recunoaștere a vinovăției și au primit pedepse cu suspendare, de până în doi ani și jumătate. Iar în alte cazuri, instanța a decis amânarea aplicării pedepsei.

În schimb, s-a decis confiscarea a sute de ceasuri și parfumuri scumpe, dar și sticle cu băuturi găsite la percheziții. O parte dintre ele, încă sigilate, vor fi restituite firmei care a înregistrat vreme de cinci ani o pagubă de peste un milion de euro.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Ce este Food Fix, aplicația perfectă pentru cei care vor să se inspire în bucătărie. Chef Cătălin Scărlătescu a testat-o deja

Dacă vă place să gătiți, să urmăriți rețete online și să vă inspirați din ceea ce vedeți pe internet înainte de a intra în bucătărie, s-ar putea să fiți foarte încântați de recomandarea noastră de astăzi.

Biden a reacționat după amenințările cu un război total al Rusiei: „Nu am o părere prea bună despre Putin”

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a criticat vineri comentariile „incredibil de periculoase” ale lui Vladimir Putin cu privire la un posibil război între ţara sa şi ţările NATO, scrie AFP.

Dispozitive care pot schimba vieți. Persoanele hipoacuzice au acum acces la o gamă mult mai variată de aparate auditive

Persoanele hipoacuzice au acum acces la o gamă mult mai variată de aparate auditive. Sunt dispozitive medicale care pot schimba vieți.

ANM a emis o ”prognoză specială pentru București”. Temperaturile vor fi deosebit de reci pentru această perioadă

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că a emis o ”prognoză specială” pentru București, valabilă de sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10.00, până duminică 15 septembrie, ora 09.00.

Al 2-lea caz într-o săptămână. Un șofer de microbuz a fost prins băut la volan, în timp ce ducea 15 elevi la școală

Un șofer de microbuz din județul Mehedinți s-a ales cu un dosar penal, după ce s-a urcat băut la volan. A fost tras pe dreapta de polițiști în timp ce ducea la școală 15 elevi.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..